טוב, הבטחתי לעדכן,

MommyHug

New member
טוב, הבטחתי לעדכן,

ואני לא יכולה לחכות עד יום שני... מה קרה לי השבוע שעשה אותי המאושרת בבני האדם?...
אז ככה, ולאלו שיחשבו שאני משוגעת.... זה נכון <
> חחחחח טוב- זה הכל מתחיל לפני 3 וחצי שנים... התחלתי לטפל בילד בן חודשיים, כל יום, כמעט כל היום... זה הפך להיות גם סופי שבוע, הפכתי להיות חלק מהמשפחה (וכולנו יודעים כמה זה חסר לי), הלכתי איתם לטיולים, חגגנו יחד חגים, נשארתי אחרי השעות, גם אחרי שהילד המקסימושו כבר נרדם... הי כייף!!! קרו דברים, והכל נקטע. לא רוצה להיכנס לזה, אבל זה לא היה תלוי בי, ולפני 3 חודשים הכל הגיע לסוף <רע> ונאלצתי לקבל את זה...
ידעתי שזה הכי טוב והיה לי קשה מאד <הייתי בתהליך אבל ממש> היה לי מאד קשה כי הילד הפך להיות חלק ממני, כולם בחיים שלי ידעו עליו, אהבתי אותו ופינקתי אותו, חינכתי אותו, שיחקתי איתו, ביליתי איתו המוון זמן, ופתאום זה נקטע...
ואז....................... השבוע קיבלתי טלפון, ומפה לשם, אני חוזרת לטפל בו!!!!!!!!!!!! הדברים הסתדרו, ואפילו לא ידעתי שהם יכולים. זאת אומרת, באמת באמת האמנתי שזה הסוף <ואני אופטימית ברוחי, אז תאמינו שבאמת לא הייתה תקווה> אף אחד לא חשב שזה יסתדר וזה הסתדר!!!! אין מאושרת ממני!! באמת! המון זמן לא הרגשתי ככה! סוף סוף יהיה לי את מי לחבק ולחנוק מאהבה כל היום......
חזרתי להאמין שהדברים מסתדרים בסוף!!! זה פשוט נס! נס חנוכה....... <באמת נס!!!> עכשיו יש לי בקשה אחת: תשמחו איתי!
תודה!
....

MommyHug

New member
עכשיו ששיתפתי, אני אפילו עוד יותר

מאושרת!!!
מתה כבר לחבק אותו!!!

רננהלי

New member
איזה יופי../images/Emo13.gif

אני כל כך מבינה אותך גם אני שמרתי על ילדים במשפחה אחת. ועזבתי כי רציתי להתקדם הלאה, אני הרי לא אהיה מטפלת כל החיים שלי(וחוץ מזה הם הרי יגדלו פעם לא?). אני מאוד מאוד מתגעגעת למרות שאני משתדלת לבקר. אבל אני כל כך מבינה. אני כל כך אוהבת את הילדים וגם את ההורים. בדיוק השבת חשבתי על זה, ראיתי אותם בשבוע שעבר וכבר אני רוצה לבוא שוב. כי ככל שמתראים מתגעגעים יותר. כתוב לך בחתימה שאת עו"ס וסייעת בגן. איך זה מסתדר? יש לך זמן גם לשמור עליו? ולמה זה לא הסתדר כי לא היה להם כסף לשלם או שעברו דירה? שמחה בשבילך
ומבינה כל כך

MommyHug

New member
כשרוצים- יש זמן להכל!../images/Emo13.gif

ותאמיני לי שאני רוצה!!!
לגבי הסיבה, אני לא רוצה להיכנס לזה... (קשה לי)

D i s o r d e r

New member
שמחה איתך ../images/Emo13.gif

מאחלת לך עוד ניסים שכאלו. כיף לראותותך מאושרת
לילה טוסט.

MommyHug

New member
אמן!

תודההההההה כייף להיות מאושרת!!
ואני לא עצוב, תודה...
יום מדהים!!!(מחכה למחר..................)

ל MommyHug

שמחה לקרוא את ההרגשה שלך. ואני מסכימה איתך שזה מבאס שלא משתתפים, אז הנה... השתתפנו:)
שרק תמשיכי לחייך תמיד! מאחלת לך המון שעות של כיף עם הילדון החמוד יעל

MommyHug

New member
תודה תודה תודה

תודההההההההההההההההההההההההה ובמיוחד תודה על שקראת לו הילדון החמוד
כי הוא באמת הילדון הכי מתוק מדהים וחמודונצ'יק שיש!!!

MommyHug

New member
זה ביום שני מתחיל (מחר)

ותהיי בטוחה שאני ישר ארוץ לספר!!!

MommyHug

New member
תודה!!!../images/Emo6.gif

כייףףףףףףףףף ליייייייייי אני עדיין לא מאמינה... זה נראה לי כמו תחיית המתים, יום ביאת המשיח, אחרית הימים........... וכל זה- מחר!........ :D
עמיתושושו- here I come!!!

למעלה