טוב די!!!

• פותח הנושא 6565
  • פורסם בתאריך

6565

New member
טוב די!!!

אנשים הפורום מת! עוד מעט הוא יסגר כבר איזה יומיים שלמים שאף אחד לא מגיב!! אז wake up!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אה..בעצם נזכרתי במשחק....

אז ככה (נלקח מפורם "מכושפות): איך אתם חושבים שכל דמות תגיב לסיטואציה(מצב מסוים) מסוימת
דוגמא:איך מקס,לוגן ואוריג'נל סינדי יגיבו לזה שהוירוס סתם יום אחד נעלם
מקס:.................... לוגן:..................... אוריג'נל סינדי:.................. ומי שעונה חייב לשים מצב חדש מצב ראשון:איך לדעתכם לוגן,אוריג'נל סינדי וסקאצ'י יגיבו לזה שמקס ואלק התאהבו והם עכשיו רוצים להיות ביחד

6565

New member
וואו!

משחק מאוד.. דבילי אבל מעביר ת'זמן... טוב אז ככה...- סינדי-סינדי כמו תמיד תגיד למקס שהיא מטורפת אבל היא אוהבת אותה כי היא כמו אחות שלה... לוגן-לוגן יהרס!! סקאצ'י-לדעתי לסקאצ'י בכלל לא יהיה אכפת.. נראה לי דווקא שהוא מסומם או משהו........ טוב אז עכשיו אני צריכה לשים מצב חדש... בוא נראה.. אה! יש לי! איך לעדתכם אלק, מקס ולוגן יגיבו לזה שוויט מת

andrew161

New member
אמממ

בשמחה
חגיגות בטרמינל סיטי....... התחלה של סוף בעיותיהם...

פמי

New member
אני דיי חדשה פה למרות שאני כל הזמן

בודקת מה קוראת מה קורה... החידון: מקס: תתפוצץ אבל תשקשק רצח ולא תגע בו כל עוד לא יסבירו לה מה קרה
לוגן: ישתגע
אבל יקלוט שמקס צודקת (
) סינדי: תגיד להם ששניהם השתגעו, שיגידו תודה שיסתמו ושהגיע הזמן לחגוג!
מצב חדש?? איך היו מגיבים כולם אם באחד הימים ה"חייתים" של מקס היא תכנס להריון ממישהו?? אוריג'ינל סינדי? אלק? לוגן? (???????????????)

andrew161

New member
אוקיי..

מאוריג'ינל סינדי היא בחיים לא יכולה להיכנס להריון עכשיו השאלה אם לוגן נרפא או לא. אם כן אז yay!!!ילד מהונדס גנטית(פחות או יותר)עם משקפיים ובגיל שנתיים עושה שידורים לציבור ועובד ככתב מחתרתי ביום ולוחם פשע בלילה קצת הזוי לא?. אם זה מאלק. עוזר לאנשים ובעל פרוטקציות בכול מקום

או.קיי-לא שמת מצב חדש..אז אני ישים|

איך יגיבו הדמויות(בואו נגיד:מקס,אלק,לוגן,אוריג'נל סינדי וג'ושוע) כשהם יגלו שהם דמויות בסדרת טלויזיה

andrew161

New member
cool

אני ירד מהחוקים אבל אכניס מילים של הרבל \ all good alll the time מצב אחר מה ג'ושוע יעשה כשיגלה שהוא לא מעורבב עם גזע כלבי טהור?? הממ

andrew161

New member
אמ ורק עכשיו ראיתי

שרשמת שמה שאני חושב שהמסחק דבילי.. ממש לא ובגלל זה אני משחק בו או זה בקשר לטרמינל סיטי אני רציני... למה שהם לא ישמחו?. וויט מת

פמי

New member
לא הבנת!!

הכוונה שלי הייתה אחרת! למקס יש ימים שהאינסטינקטים החייתים שלה משתלטים עליה היא מיוחמת ורוצה להמרח על כל אחד המצב שלי הוא: אם באמת היא תמרח על מישהו זר(!) ותכנס ממישהו (זר) להריון איך יגיבו חבריה הנכבדים? ובמיוחד לוגן?

andrew161

New member
אההההה

אז סידני תנחם אותה אלק יגיד:nice done ולוגן פשוט יגיד אוקיי אבל יהיה בדיכאון עמוק... המצב הבא הוא מה שרשמתי מקודם המשחק הזה באמת נחמד

dark max

New member
לא ממש יהיה לו אכפת...

(אבל יכול להיות שהוא יכנס לדיכאון כי הוא כה רגיש..) סיטואציה חדשה:האחים והאחיות של מקס חוזרים(איך;מקס,לוגן,אלק,ואיזה אח/אחות שאתם רוצים מגיבים(האח/אחות בקשר למצב עם טרמינל ו/או וויט)

Nitzan122

New member
אמממ...

מקס- תהיה מאושרת עד שהאח\אחות יחליטו לעזוב את העיר ואז היא תהיה עצובה לוגן- ישמח בשביל מקס אבל יתפוס מרחק ממנו\ממנה אחרי מה שקרה עם זאק האח\אחות- יתנו לה נאום זועף על איך הם היו כל כך חסרי אחריות ונתפסו ככה והיו צריכים לרדת למחתרת) כל עוד היה להם סיכוי או אם האח היה זק לא היה ממש מזיז לו הקטע עם טרמינל הוא היה רודף אחרי לוגן

Nitzan122

New member
שכחתי מצב חדש

איך מקס לוגן ואלק יגיבו אם ליידקר יחזור

dark max

New member
בקשר לסיטואציה

שאני כתבתי,התכוונתי למישהו כמו ג'ונדי(זאק אפילו לא יודע שהוא טרנסגני) ובקשר לשלך; מקס-תהיה די צינית בקשר אליו(ממש לא תשמח לראות אותו)אבל אחר היא תתיחס אליו בסדר. לוגן-יציף אותו בשאלות על התמונות האלה שהוא מצא. אלק-לא יקבל אותו יפה(כמו שאר הטרנסגנים)עד שהם יקלטו שהוא בא לעזור להם. סיטואציה חדשה: רייפר מגלה שמקס טרנסגנית.איך הוא,מקס ולוגן מגיבים.

למעלה