טוב, די!

א ל ה 27

New member
טוב, די! ../images/Emo196.gif

א. לא מתאים לשמחה שלנו את המלנכוליה הזאת... ב. שירים שכבודם במקומם מונח.. ללא ספק ג. יום האהבה היום! לא?! אז יאלללללה.. רצועה 9, "נשמתי" תרימו ת'ווליום.. ותזיזו את האגן שלכם.. מעכשיו שירשור ברוח נשמתי.. תראו לכולם איך גם שירשור בפורום פועל הנשמות הזה יכול לרקוד...!

א ל ה 27

New member
../images/Emo196.gif../images/Emo196.gif מבוקשות!

אני קוראת בהזדמנות זאת.. בכל חוצות הפורום ובשם מדינת ישראל ובשם השם ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: א י י ל ת ו ל י א ת !!!! חיזרו אלינו. לאלתר. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: כל היודע על מקום המצאם, אנא צרו קשר עם השוטרות לעיל.. תודה מראש. אלה. (אתן חסרות. באמת.)

א ל ה 27

New member
משה! ../images/Emo196.gif...

(נכנסתי חזק לדמות השוטרת הדיקטוטורית..
) אני דווקא, איך לומר, קצת מאוכזבת שזה השיר היחיד שיש בו קצב כמו שרק עמיר בניון יודע לתת... אחד הרצועות הכי טובות באלבום הזה.. שזה לא אנושי.. בחיי.. משה, טיפ קטן: שים את זה בלופ.. לא תוכל לצאת מזה.. ואני לא אחראית על כך..

אריק S

New member
מצטרף לדעתך

גם אני חושב שחבל שעמיר לא עושה יותר שירים בסגנון של "נשמתי","ללכת לשם" ו"תנין".

moshe alfasi

New member
אני מעדיף את הבלדות של עמיר

ופחות את השירים הקצביים.. פשוט עמיר לא עושה לי את זה, שזה מגיע לחפלות... עיניה שיר ענק, פשוט ענק!

ו ר ד ב

New member
יפה לך שוטרת../images/Emo196.gif

יאללה כפיים בלאגן, גרציה תתחילי לנענע!
הפסיד מי שלא ראה את גרציה מנענעת לשיר הזה

א ל ה 27

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo97.gif../images/Emo97.gif בואו נעשה חפלה ל

משה! משה, אתה צריך יום חינוך מיוחד, כדי להראות לך מה זה חפלות על בסיס עמיר בניון על מצע של עלי עוד, מנדול ודרבוקה.. אני מוכנה לקחת על עצמי את היום הזה.. יהיה שמח.. מבטיחה..

א ל ה 27

New member
ו... ורד...

תחזירי לי את הכובע של השוטרת שלי... שיהיה לך רישון לנשק, גם לך יהיה
את עוד קטנטונת, ורדוקה (ההיא עם הדרבוקה)

עמירעמר

New member
רק תזמינו אותנו אנחנו ממרוקו יודעים

לעשות שמח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה