טוב...די משעמם לי...

טוב...די משעמם לי...

אני פו לבינתיים... אף אחד לו פצה את פיו בשעה וקצת האחרונות מה שאומר שנידונתי לייבוש לפחות עד שאישתי תבוא אחח המתוקה שלי זה כבר מעלה חיוך על הפנים! אוהב אותך יפה גילי שלך

tiger rrr

New member
אני מעלה חיוך על הפנים ?

לא ישעתי שיש לי כזאת השפעה עליך נשמה שלי התגעגעתי אליך מאוד מאוד מאוד ואפילו מאוד מה שנותר לומר זה שהטלפון ביד ואתה יודע מה לעשות אוהבת אותך

shanikoo

New member
גם אני פוווווווווווווווווו!

אפילו שהנמרה שלך כבר הגיעה, גם אני פו, תמיד מוכנה לשעשוע.. אמממ,אז שלומינו הלילה הזה..?

tiger rrr

New member
יווווווווו תראו מי פוווו

יפה שלי אני מייתה עליך ואת לא יכולה לתאר לעצמך עד כמה טוב חדל קיטשיות מיותרת מה שלומך ? מה חדש ? מה לעזאזאל את עושה פה בשעה כזאת !?

shanikoo

New member
אבל אני לא יכולה עכשיו...

אני להכין ארוחת לילה! ספגטי!יאם! אני לאכול כי אני רעב! אני אוכל, אתקלח,ואבוא להיות איתך פו כמה שרק תרצה, יש לי את כל הלילה,טוף..?

shanikoo

New member
מיהממתתתת שילי!!

אני מטורפת עלייך,זה דבר ראשון.. אני מתגעגעת אלייך,זה דבר שני.. פעם הבאה שאני רואה אותך,אני לא עוזבת אותך לרגע,את מקבלת את כל תשומת הלב שלי! מפטיחה! (ולא,אני לא מתכוונת ללב כמו של אורע,למרות שגם את זה את תמיד יכולה לקבל,מתי שרק תבקשי...). אממממ.. שלומי בסיידר גמור, ואני פו מסיבה מאוד פשוטה-שאני מפגרת. היום הלכתי לישון לי שנת צהריים,ןמכיוון שאף אחד במשפחה הדפוקה הזותי לא חשב להעיר אותי,התעוררתי ב12 בלילה. ככה ישנתי שבע שעות במקום שעתיים. אז אני חושבת שישנתי כבר,ואני לא אחזור לישון יותר. בינתיים אחותי ואני מכינות ארוחת לילה(אנחנו רעבווות), ויש לי קצת שיעורים לעשות, ולקרוא איזה סיפור של קפקא, אבל בעיקרון אני פו, ואני מוכנה ומזומנה לשעשע אותך ואת הנמר שלך כמה שתחפצו! מתה עלייך יפה! מוווואה!

למעלה