טוב די...החלטתי.

juggernaut

New member
טוב די...החלטתי.

אני לא אלחם. ניסיתי...באמת שניסיתי..אבל היא לא סגורה על עצמה. וכואב לי. דיברנו בשבת...היא אמרה שלוותר עלי זאת טעות והיא יודעת את זה..אבל כרגע היא לא מסוגלת לשום דבר אחר...לא יודע אולי היא פשוט צריכה את הלבד הזה שלה..אבל זה כ"כ מעצבן שזה בא על חשבוני...ועל חשבון הכאב שלי...יום לפני שנפרדנו היא אמרה כמה שטוב לה. שבוע לפני עשיתי לה ערב רומנטי. ולפני שלושה חודשים היא נפרדה ממני...סיבה מאוד מאוד דומה..ולמרות זאת היא רצתה שנחזור וקיבלתי אותה בחזרה....אח"כ היא חיבקה אותי ממש חזק(שבוע אחרי שחזרנו בפעם הראשונה) וממש בכתה והתחננה שאני לא אעזוב אותה ושהיא מצטערת...ושהיא בחיים לא תעזוב אותי... ותראו עכשיו. והכי מטריף זה שהיא אומרת לי שהיא אוהבת אותי והיא לא תפסיק לאהוב אותי...וזה פשוט...דיי. מעצבן וכואב. לא דיברבנו כבר 4 ימים..גם לא ראיתי אותה...זה קל לה? אז היה לה כ"כ קשה...היא מדי פעם שלחה לי הודעה....ועכשיו...כלום. היא בכתה שדיברנו..אמרה שהיא אוהבת אותי והיא רוצה ויודעת שנהיה ביחד אבל לא כרגע בלה בלה בלה היא בכלל חשבה מה זה עושה לי?...כל זה...זה פשוט כואב...אז היא לבד עכשיו ואני מניח שגם לה קשה..אבל אני בקושי מצליח להתרכז...וזאת תקופת בגרויות אני ל-א מצליח ללמוד. אוף.

BloodyRose

New member
../images/Emo4.gif

גם אם קשה לשניכם, זה לא אומר הרבה. לרוב כשנפרדים השיקול העיקרי הוא לא "יהיה לי טוב עכשיו", אלא מסתכלים לטווח הארוך יותר. אז נכון, יום-יומיים, חודש-חודשיים אחרי הפרידה קשה ועצוב, אבל בעתיד הרחוק יותר, הפרידה תביא רק לדברים חיוביים. עכשיו אתם לא רואים את זה, כי אתם בלב הסערה, אבל אחרי שסערת הרגשות הזו תחלוף, אתם תבינו. זה לא משנה מה היה ביניכם בעבר ומה אמרתם האחד לשנייה. מה שחשוב הוא ההווה. עכשיו נפרדתם, עכשיו אתם בנפרד. כמו שכתבתי לך בהודעתך הקודמת, אי אפשר להילחם על אדם שלא רוצה שילחמו עליו. לפעמים מוטב להרים ידיים, ותאמין לי - אם היא תרצה לחזור, היא תעשה זאת, גם אם תילחם וגם אם לא. תן לה להבין שאם היא רוצה לדבר איתך, הטלפון שלך זמין, אבל אל תהיה זה שמתקשר כל יום. בכל אופן, תהיה חזק. Life's a mountain, not a beach. מה זה אומר? שלא תמיד קל, שצריך להתאמץ, ומכשולים הם חלק מהחיים. תשתדל להתרכז כרגע בלימודים. זה לא יהיה קל, אבל חבל שתפספס את זה בגלל הקשר שלכם. עם כל הכבוד לאהבה ולמערכות יחסים, חבל על הזמן בו תשלים בגרויות בזמן הצבא או אחריו...

juggernaut

New member
אממ

אני מתגייס במרץ אז אני אוכל להשלים בחורף. בכל מקרה תיכננתי כמה אבל זה לא משנה. אני לא מתקשר בכלל...אני לא שומר איתה על קשר. אני לא רוצה גם...זה רק מקשה עלי להמשיך הלאה...

צורוש ../images/Emo10.gif אני מסכימה עם בלאדי.

שמע, אתה חייב להיות חזק. אתה פשוט חייב! אתה יודע שאני כאן בשבילך. אני מקווה לראות אותך היום, ונעשה לך קצת מצב רוח. אבל בגדול, אם היא תרצה אותך בחזרה - היא תמצא את הדרך להגיע אליך. תהיה בטוח בזה. ואל תילחם עליה, כי היא לא רוצה את זה. כבד את ההחלטה שהיא קיבלה ונסה להמשיך הלאה, עם כל הקושי. מכיוון שאמרתי לך כבר כמעט הכל, אני אקדיש לך שיר שכתבתי פעם (לא ממש שיר, יותר משהו לעודד מישהי, אבל חפיף): סיפרתי לקופידון שליבך נשבר ובאישון ליל לי הוא אמר "לאחר כל ירידה, יש עליה. לאחר כל שקיעה, יש זריחה. והפרידה אינה מפרידה היא קושרת מעגל של אהבה. אם קשה ללכת, אין דבר, כל שעה הופכת לעבר. אל תביט למעלה, לך ישר - כי בסוף הלילה, יש גם מחר. האושר יגיע, עטוף באריזת מתנה, גם אם דרושה לו מעט המתנה. קח עצמך בידיים, עשה שיהיה לך טוב, ונסה גם טיפה בנתיים, רק חיובי לחשוב. לעולם אל תאמר "לא הולך לי", זה ילך אם תלך עד הסוף, אז פתאום תעצור, תחייך ותאמר שעשית גם משהו טוב. תנסה להיות אופטימי, זה קשה אך גם אפשר להבין שמימלא באות הצרות אז למה לא פשוט לקוות ולחיות?"

BloodyRose

New member
תיקון קטן

"לאחר כל ירידה, יש עליה"
כל ירידה היא גם עליה, תלוי מאיזה כיוון מסתכלים עליה

arkadi323

New member
../images/Emo50.gifתהיי גבר אחי

אחי. שום בחורה לא שווה את הבכיינות הזאת, תאמין לי הייתי שם. פשוט עזוב אותה. ועם היא תרצה לחזור אל תסכים רק בגלל הכאב שהיא גרמה לך... תחשוב על זה שעם עכשיו היא עשתה לך את זה כבר פעמים, היא תעשה את זה שוב, ושוב, ושוב. היא בטח מקבלת סיפוק מזה או שהיא מפחדת מאהבה, גם כאלה פגשתי. קיצר תמשיך הלאה תהיי גבר.

homart

New member
מסתומרת "תהיה גבר"??

"בכיינות"?? לבן-אדם יש רגשות, זה כואב לו!! זה אומר שהוא כבר לא גבר?? מה, אם הוא ישכח ולא יחשוב על זה אז הוא יותר cool?

arkadi323

New member
לא קשור

זה לא קשור עם להיות COOL או לא פשוט שיתגבר על זה לעזעזל יש לו חיים יש לו לימודים על הראש יש הרבה בנות שבטח רוצות אותו עם היא לא רוצה שימשיך הלאה

homart

New member
בזה אתה צודק....

ואין לי מה להתווכח ע לזה!! יש אחת והיא עוד תגיע!

homart

New member
למה בכלל נפרדתם??

וחוץ מזה, כמו שבלאדי כתבה, תראה את זה תטווח הארוך, אומנם עכשיו זה כואב, אבל זה עובר ואז הכל טוב......... ואז תיזנח את הבגרויות בשביל זה!!

juggernaut

New member
אפילו לישון אני לא יכול

המיטה שלי נראית ריקה בלעדייה(זה לא שהיא ישנה שם כל יום כן? אבל עדין) אני מתגעגע בלי סוף. זה יגמר מתישהו?

original dool

New member
איזה חמודדדדדדדד

אין מה לעשות...אהבה זאת אהבה.. וכשהיא נגמרת זה כואבבב....אני יכולה להבין אותך... ומה שנאר לי להגיד לך...זה שתשמור על כל רוח...ויהיה בסדר...(אני מקווה..) בהצלחה לך בהמשך...ולילה טובבבב

miamor18

New member
אמאלה../images/Emo5.gif

עד שלא הגעתי לפסקה האחרונה הייתי בטוחה שאתה חבר שלי...שאמרת שלא דיברת איתה 4 ימים....הייתי בטוחה שאתה מדבר עליי
אני עוברת ועברתי בדיוק אותו דבר....רק מהצד שלה. אני כל כך יודעת על מה אתה מדבר....מצד אחד להרגיש אהבה ולא רוצה שהוא ילך ובאמת באמת שטוב...מצד שני משהו חסר וצריכים את הלבד.. אני לא יכולה להסביר לך את זה חוץ מזה שעדיף שתתן לה את הלבד ושתחליט באמת מה שהיא רוצה.....אבל אתה חייב לתת לה את התנאי שאתה לא רוצה שוב פעם להיפגע מחדש

juggernaut

New member
אני לא רוצה להיפגע עוד>>>

הריחוק הזה עדיף היום ראיתי אותה בבגרות בספרות היא נראתה כאילו היא לא ישנה כל הלילה... בספק אם זה ממני. אני עדין מתגעגע. בלי סוף.

למעלה