טוב, דיון פרק 20 של עונה 6

מיכליא3

New member
טוב אני עומדת לראות אותו... ../images/Emo9.gif

תאחלו לי צפיה מהנה! בעצם אתם לא חייבים...

מיכליא3

New member
דווקא אהבתי! ../images/Emo13.gif (../images/Emo58.gif)

רגע אני רק רוצה להיות בטוחה שהבנתי: ליונל "שכר" את לנה שתרגל אחרי לקס (כי הוא עובד עם מישהו- אממ מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מי זה המישהו הזה?-) והיא מסכימה לעשות את זה כדי להגן על קלארק (ולא יודעים ממה נכון?) טוב מקווה שהבנתי את זה נכון...אם לא בבקשה תקנו אותי
בכל אופן היה דווקא נחמד אווירת שנות ה-40 (רק חבל שהם עישנו פעם כ"כ הרבה!
) נראה לי פשוט שיעשע את המפיקים/הבמאי לראות את השחקנים לבושים בסגנון שנות ה-40 אז הם החליטו לעשות על זה פרק...
(אממ זאת רק אני או שג'ימי וקלואי הזכירו קצת את לויס וקלארק בסדרה
) וג'ימי חמודי
טוב זהו סיימתי את התגובה המשמעותית הזאת... פשוט סתם התחשק לי "לחלוק"

yafufa88

New member
לגבי שנות ה-40

נראה לי שזה שיעשע אותם יותר בגלל שהסיפור של סופרמן אמור היה להתרחש בשנות ה-40.. זה גם מסביר את הלבוש של קלארק כעיתונאי חנון ואת הזהות השנייה שלו כלוחם בפשע

oltzy

New member
../images/Emo58.gif האם רק אני הבחנתי ?

יש פשלה רצינית בפרק ! כש רואים את ללנה שוכבת במעלית אחרי הירייה רואים את הירייה בצד שמאלי שלה ובצד ימין אין כלום! ואח"כ כשהיא מובלת לביה"ח רואים אותה מדממת מצד ימין שלה ושמאל נקי? מה אתם חושבים

barowwwe

New member
וואלה חחחח

צודק, באמת במעלית זה בצד אחד וכשמובילים אותה זה בצד השני.... חחחחח פשלה

../images/Emo58.gif

לא ממש אהבתי את הפרק.... אני כבר כמה שבועות רואה את כל העונה ברצף..... ויעני השלמתי את העונה ה5 והשישית והכל.... וכל פעם זה נראה מתקשר, ועכשיו לא.... יעני, זה נראה פשוט מוזר, אחרי כל המתח המטורף(!) שהיה בפרקים האחרונים, שכל היום אני הולכת ככה
אחריו, פתאום זה פרק רדוד יותר.... לא אהבתי את השחור לבן, ואת הסיגריות.... אבל זה רק אני או שקלארק הוא בנאדם מתוסבך? בעונה אחת הוא דלוק על לאנה,קלואי, ולויס.... מה נסגר איתו?!?!?! אהבתי אגב שקלואי שאלה אותו למה הוא תמיד בא בשנייה האחרונה והוא אמר שאחרת זה לא כיף
מקווה שהפרק הבא יהיה מפוצץ יותר

אגב.... החלק הבאמת מעצבן../images/Emo58.gif

זה שעד הפרקים ממש לפני 616 ממש רציתי שיהרגו את לאנה.... זאת היתה מין משאלת לב..... חעכשיו כל הזמן הורגים אותה וכבר יצא החשק

שום אחר

New member
אכזבה פרק 20 עונה שישית

הפרק הכי גרוע והכי תקוע מה זה כל הקטע הזה עם החלום של ג'ימי אולסן ? באמצע כל המתח אתה צריך לסבול רבע שעה של חלום מפגר שלא נותן כלום לעלילה !!

../images/Emo58.gifמעליי!

יא אללה איתם!!!! עכשיו הם נזכרו להרוג את לאנה?!?!?!?! שתי עונות מייחלים לזה, אבל עכשיו הם נזכרו?! עד שהיא סוף סוף קיבלה קצת שכל?!

למעלה