טוב. גם אני עדיין כאן.

חוה76

New member
טוב. גם אני עדיין כאן.

לא יודעת למה כבר המון זמן חסומה לגמרי מלכתוב. טוב. בעצם כן יודעת למה. שבוע 16. הריון שמבלבל אותי לגמרי מבחינה רגשית. קצת מוקדם לי מידי בבקר כדי להיכנס לכל הבלאגן, אבל שרשורי החוכמה והתבונה האחרונים שקראתי פה הזכירו לי שאתן מבינות הכל. מקווה לחזור יותר מאוחר היום כדי לשחרר קצת קיטור.

ל ג י

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif כמה נפלא

(אם מותר לי לשמוח) ראשית, נעלמת שבועות וחסרת לי. למרות הדאגה והגעגעוים אלייך הנחתי שאת רוצה את הספייס אז לא חיפשתי אותך. כמה טוב ששבת. מאחלת לך, למרות הטלטלה הרגשית (שאחכה בסבלנות לקרוא עליה), היריון א-ר-ו-ך ומה זה מ-ש-ע-מ-ם. טוב שבאת. ל ג י נ.ב. - מה חדש עם אלון? האם הוא איתך? האם הוא בגן אחר?

meytall0

New member
שיהיה בשעה טובה! למרות שהכל מבולבל מהבחינה

הרגשית, אני מאמינה שהכל יסתדר לטובה. מאחלת לך הריון תקין. מיטל

happy

New member
וואו בשעה טובה

כלכך שמחה לקרוא. שיהיה קל ארוך משעמם ולא מבלבל בכלל

sarity33

New member
שולחת ../images/Emo24.gif

ותבואי לשחרר קיטור זה עוזר תאמיני לי במיוחד כאן. שימשיך טוב ורגוע.

דנה7 7

New member
איזה כיף לך!!!!!!!!

אוהבת אותך ומאחלת לך המשך ארוך , תקין ומ-ש-ע-מ-ם וידים מלאות!

דיא

New member
בשעה טובה

שמחה עם החלק השמח שלך בתוך הבלבול. מחבקת את החלקים הלא שמחים בו. תרשי לי להבטיח לך שהבלבול הזה אמנם עובר, אבל צצים אחרים תחתיו. בכל מקרה, זו הודעה משמחת מאוד וחייכת אותי. (ועכשיו באמת יש לך תירוץ להישאר בבית
)

שלומית76

New member
וואו איזו בשורה נפלאה

בשעה טובה יקירה! מאחלת לך הריון בלי בלבולים, רק אושר וטוב צרוף! ובכלל אני רואה שכל הפורום מלא באקשן. גם אני נעלמתי קצת, הייתי טרודה בימים האחרונים בגלל הלימודים ועכשיו חזרתי ממבחן מעיק שגררתי תקופה ארוכה. שמחה להיות אחריו. הולכת לקרוא ולהתעדכן.

שלומית76

New member
מעיק מעיק, ממש מעיק

דברי עם האנשים שלך שם שלפחות יפצו אותי בציון כמו שצריך...

נייטי

New member
בשעה טובה יקרה שלי

קראתי כבר אתמול על הבשורה הנפלא אבל מטעמי בלאגן פרטיים לא יכולתי לברך. שולחת לך חיבוק ענקי ומבינה לגמררי את הבילבול (או לפחות חושבת שאני מבינה, כי זכורים לי יסוריי המצפון הגדולים שחוויתי עם גילוי ההריון של דניאל שהפציעה לחיינו כה מוקדם ומאידך זוכרת גם כמה זה היה משמח - בקיצור מאניה דיפרסיה ביגטיים). גם מבינה את חסימת הכתיבה. קורה לי לאחרונה הרבה. סוג של התכנסות בתוך עצמי. קוראת, רוצה להגיב אבל פשוט לא מסוגלת למצוא אנרגיה. אז אל תרגישי לא בסדר כי זה הכי בסדר בעולם וגם הכי מובן. מותק'לה, שיהיה טוב, שיהיה ארוך, שיהיה קליל, שיסתיים בברכה מצווחת ומלאה באושר. נשיקות.

בשעה טובה

מבינה שלא פשוט לך. זה טבעי והגיוני. מחכה לקיטורים. ואחרי הכל: שיהיה בטוב!!!

חוה76

New member
תודה מתוקות ../images/Emo20.gif

נראה לי שלעת עתה אני אחסוך מכם את כל החרא שלי. אפילו אותי משעמם לנסח אותו בכתב. סתם תקופה כזו של מעברים. בכל אופן תודה על התגובות החמות והמשמחות!!

מאושרת בשבילך!

ומבולבלת יחד איתך באותו הזמן. אתמסרר איתך יותר מאוחר. אוהבת, ק'.

למעלה