טוב, בקשר לפגישה

טוב, בקשר לפגישה

נראה לי כאילו אין מספיק אנשים בפורום כדי לארגן משהו רציני. אין מה להתלונן על המצב הזה - זה המצב. בינתיים יש לנו פורום, יש ז'אנר מוסיקלי נזנח (לפחות בקהילת האנשים שבתפוז) וסביר להניח שכמו במקרים רבים אחרים - רוב הגולשים ברשת המקומית שאוהבים את המוסיקה הזו לא יגיעו לכאן סתם כך. אך הגיוני שעם הזמן יהיו כאן גולשים נוספים, ואולי אם נחכה קצת יהיה קל יותר לארגן משהו כזה.

האם אני מבין שזו הודעת ביטול

ואם יש פחות מ 5 משתתפים (שזה נראה המצב עכשיו), אז זה באמת לא רציני וכדאי לדחות עד שיהיו עוד כמה.

מידד

New member
להפך ../images/Emo13.gif

לי נראה שאם יש מעט משתתפים אז המובן האמיתי של מינימליזם מיושם הלכה למעשה וכמו שמעט צלילים.שינויים עושים לכם את זה אז גם מעט אנשים צריכים לעשות לכם את זה
בפגישת פורום רוק מתקדם הייתי מצפה למאה איש אבל במנימליזם כמו במנימליזם 2 איש ויותר עד 5 זה טוב, לשתוק ולהקשיב
טוב נו, כל זה בצחוק כמובן מ (מ = מינימליזם של מידד)

האמת - כולם תמיד מוזמנים

אני בכיף שומע מוזיקה בפורום מצומצם או לבד, ונהנה כאמור ממערכת השמע הבת זונה שלי. בגדול, כולם יכולים תמיד להגיע (טלפון מראש רצוי) כולל הערב. אבל אם אתם בראש של לדחות את המפגש - אין בעיה - כשתרגישו שזה יותר אקטואלי - אני כאמור אשמח לארח (או להתארח). מה שכן - אני בעד שננסה להתחיל להגדיר קצת יותר ברצינות - מה זה מוזיקה מינימליסטית

מאחר ואני לא יזמתי את העניין,

אני לא רשאי לבטל אותו
אני בסך הכל הצעתי פתרון, כי נראה לי שזה לא תופס כרגע.

למעלה