טוב, בעיה.

Imma Be

New member
טוב, בעיה.

התחלתי לצאת עם מישהי אחרי קשר ידידות/יזיזות מאד ארוך. אבל... בגדתי בה עם גבר. ויותר מפעם אחת. והבעיה הכי גדולה היא, שאני לא מרגיש רע לגבי זה. אפילו לא קצת חרטה. זה הופך אותי לאדם רע, או סתם אחד שחי את הסטיגמה על ביסקסואלים?

Bell4Ever

New member
זה לא "הופך" אותך לשום דבר

זה מי שאתה. אבל אני ממש לא בעד שתמשיך להסתיר את זה ממנה, בלי קשר להשלכות.

Kutaly

New member
ההגדרה של בנאדם רע:

כל הטובים טפוסים, אני התגלמות הרוע! בקשר למה שאתה מתאר: אם הגברת יודעת על ה"בגידות" שלך ומסכימה, אז יופי טופי
אם היא יודעת ולא מסכימה אז יש בעיה (בעיקר בעיה שלה, למה היא נשארת אתך במצב כזה?) אם היא לא יודעת, אז אולי כדאי שתספר לה. עדיף שתגלה את זה עכשיו מאשר בפעם אחרת, בדיוק כשזה ממש לא מתאים לך לדבר על זה... מצד שני, אין לי יותר מדי נסיון בלהחזיק קשרים לאורך זמן, אז כנראה שהעצות שלי לא שוות הרבה בקטע הזה. אבל הבעיה היותר חשובה, כמו שאני רואה את זה, היא שאתה מרגיש שאתה בוגד בה. ואם כך אז למה אתה עושה את זה מלכתחילה?

PurpleFilth

New member

בגידות זה מסובך, קשרים זה מסובך. אני רואה יתרונות בכנות, אבל אני מבינה למה זה לא כל כך פשוט. אני מקווה שתמצא את האומץ לספר לה, ועוד יותר, אם היא תהיה בסדר עם זה... בהצלחה

אוהדאדם

New member
כן, גם אני עשיתי את זה

הייתה תקופה שהייתי באופן שגרתי מתפרפר מאחורי הגב של הבחורות שיצאתי איתן ושוכב עם בחורים. זה היה נראה לי בסדר כי זה היה רק סקס, ולא היה בזה שום אלמנט רגשי. גם אצלי התירוץ היה ביסקסואליות, אם כי כמובן שאין שום קשר. יש המון סטרייטים ששוכבים מהצד, והמון ביסקסואלים שלא עושים זאת. אני חושב שגם אצל ביסקסואלים וגם אצל סטרייטים שעושים זאת, זה בגלל שהם רוצים לקבל משהו שהם לא מקבלים במערכת יחסים זוגית מונוגמית. יש דברים שאי אפשר לקבל במערכת יחסים זוגית מונוגמית - לדוגמה, פרפרים בבטן מלפלרטט, לפתות, ולהשכיב מישהו זר. את זה אי אפשר לעשות עם בת הזוג שלך. אם זו חוויה שאתה ממש רוצה, ואתה ממש צריך לקבל, אתה יכול לקבל אותה רק מאנשים זרים. יש בנות זוג שמבינות את זה ומוכנות לקבל את זה במערכת היחסים שלהן. רובן לא. אני יכול להגיד לך שאני אישית בז לאנשים שמרגישים צורך לנהל את החיים שלהם בחוסר כנות תוך שקרים תכופים לבנות הזוג שלהם. אבל אנחנו לא מכירים אחד את השני, אז רגשותיי האישיים לא צריכים לשנות לך. מנגד, יש חוויות שדווקא כן אפשר לקבל במערכת יחסים מונוגמית, אבל אנחנו מורגלים לא לחפש אותן במערכות יחסים מונוגמיות. יש דברים שאני התרגלתי לקבל מגברים שאני מקבל מבת הזוג שלי, בגלל שפתחתי את עצמי לאפשרות שאקבל אותן מאישה, והיא מבינה את הצורך שלי לקבל את הדברים הללו. אבל זה אפשרי רק על בסיס של תקשורת פתוחה בינינו. אם הייתי בן זוג שמתפרפר ומשקר לה, אני לא חושב שהייתה לנו את התקשורת הפתוחה שמאפשרת את זה. לבסוף, אני רק רוצה לציין שיש בעיות שנובעות ממונוגמיה שלא נמצאות במערכות יחסים אחרות. אתה יכול להיכנס למערכת יחסים ולהגדיר מראש שבעינייך אין מניעה שתפגוש אנשים אחרים ותשכב איתם. קל יותר להיות כן מההתחלה מאשר "לצאת מהארון" אח"כ, אפילו שזה מנפה בנות זוג פוטנציאליות כבר בהתחלה.

asaphxiix

New member
זה רק הופך אותך לשקרן חסר מצפון זה הכל

ביסקסואליות לא עוזרת לך כאן

למעלה