כן, גם אני עשיתי את זה
הייתה תקופה שהייתי באופן שגרתי מתפרפר מאחורי הגב של הבחורות שיצאתי איתן ושוכב עם בחורים. זה היה נראה לי בסדר כי זה היה רק סקס, ולא היה בזה שום אלמנט רגשי. גם אצלי התירוץ היה ביסקסואליות, אם כי כמובן שאין שום קשר. יש המון סטרייטים ששוכבים מהצד, והמון ביסקסואלים שלא עושים זאת. אני חושב שגם אצל ביסקסואלים וגם אצל סטרייטים שעושים זאת, זה בגלל שהם רוצים לקבל משהו שהם לא מקבלים במערכת יחסים זוגית מונוגמית. יש דברים שאי אפשר לקבל במערכת יחסים זוגית מונוגמית - לדוגמה, פרפרים בבטן מלפלרטט, לפתות, ולהשכיב מישהו זר. את זה אי אפשר לעשות עם בת הזוג שלך. אם זו חוויה שאתה ממש רוצה, ואתה ממש צריך לקבל, אתה יכול לקבל אותה רק מאנשים זרים. יש בנות זוג שמבינות את זה ומוכנות לקבל את זה במערכת היחסים שלהן. רובן לא. אני יכול להגיד לך שאני אישית בז לאנשים שמרגישים צורך לנהל את החיים שלהם בחוסר כנות תוך שקרים תכופים לבנות הזוג שלהם. אבל אנחנו לא מכירים אחד את השני, אז רגשותיי האישיים לא צריכים לשנות לך. מנגד, יש חוויות שדווקא כן אפשר לקבל במערכת יחסים מונוגמית, אבל אנחנו מורגלים לא לחפש אותן במערכות יחסים מונוגמיות. יש דברים שאני התרגלתי לקבל מגברים שאני מקבל מבת הזוג שלי, בגלל שפתחתי את עצמי לאפשרות שאקבל אותן מאישה, והיא מבינה את הצורך שלי לקבל את הדברים הללו. אבל זה אפשרי רק על בסיס של תקשורת פתוחה בינינו. אם הייתי בן זוג שמתפרפר ומשקר לה, אני לא חושב שהייתה לנו את התקשורת הפתוחה שמאפשרת את זה. לבסוף, אני רק רוצה לציין שיש בעיות שנובעות ממונוגמיה שלא נמצאות במערכות יחסים אחרות. אתה יכול להיכנס למערכת יחסים ולהגדיר מראש שבעינייך אין מניעה שתפגוש אנשים אחרים ותשכב איתם. קל יותר להיות כן מההתחלה מאשר "לצאת מהארון" אח"כ, אפילו שזה מנפה בנות זוג פוטנציאליות כבר בהתחלה.