טוב בעיה קצת משונה

nutmeg

New member
טוב שאתה מתקן גם את עצמך ../images/Emo123.gif

ארררררגגג כבר שאגתי?

שלום שלום ../images/Emo11.gif

קודם כל...ההתחבאות מאחורי שם בעל כוכבית אדומה הייתה חד פעמית לאור נסיון עבר מציק שהיה לי עם נושא אותו שרשור..(וכשאני חושב על זה עכשיו זה היה דיי מיותר אבל לונורא) סקונד, יש לי שאלה. יש גם חוקים לגבי מיקום הדביקון? איפה אני בדיוק צריך לשאת אותו? בנושא כמו שעשיתי? איפה שבא לי? נגיד.... כאן?
או אולי כא
ן? או אולי לצרף אותו לחתימה? אתם חייבים להודות שזאת בעיה לא פשוטה.. ואגב..יש שם עוד מילה ליד האופטימיסט..אז רק תזכרו שאני לא מבטיח תמיד לייצג את ה
שבקצה המנהרה ושלישית..
אני בטוח שיהיה כאן ממש נחמד

idanyd

New member
תראה,

חוקי הדביקונים הם חוקים מסובכים, ולא אלאה אותך בכל פרטיהם הקטנים, מכיוון שלא נוכל לצאת מזה. בקיצור (נמרץ) רק אגיד שככלל, עדיף שהדביקון יהיה בכותרת, ע"מ שיוכלו לזהות אותך למרחקים. במקום נמוך במעט עומדת אפשרות הדביקון החתום (קרי - הצבת הדביקון בחתימה). אופציה זו מבטיחה שהדביקון ייראה בכל הודעה, אך רק בסופה, ולכן לא יהיה לו את האפקט הדרוש. אם הדביקון שלך לא מתאים לחתימתך, תמיד יש אפשרות "להשחיל" אותו לתוכן ההודעה, אך בהרבה פעמים לא תמצא מקום מתאים לשים אותו, מה שיגרום ודאי למפח-נפש עז ודכאונות כבדים. תראה, בסופו של דבר, הבחירה היא כולה שלך (כותרת, כותרת), אתה זה שתחליט איפה תשים אותו (כותרת, כותרת), לפי המיקום הכי נוח לך (כותרת, כותרת). אז - |ברוך הבא|
, ואני מבטיח לך שיהיה כאן נחמד.

למעלה