טוב בנתיים

רונה55

New member
טוב בנתיים../images/Emo10.gif

ככה אני מרגישה ואני מבועסת לאלללללללללללללללללללה גם ככה לא היה לי מצב רוח מי יודע מה (בגלל העבודה) ועכשיו זה רק החמיר תגידו לי למה החיים ככ מסובכים וקשים אההההההההה ושלא תעיזו להגיד שאני עושה אותם קשים!!!!

תפסיקי תכף ומיד!!!

את גורמת לי להרגיש רע ואני דווקא מרגישה כל כךךךךךךךךך טוב! מה זה השטויות האלה שאת חושבת ? בגלל שטות כזאת את נותנת לזה להעכיר לך את כל הערב והיום ומי יודע עוד את מה!? החיים שלך יפים...וראית את זה לבד! יש לך עבודהההההההההההה (מה שלרבים אין רונה!!!!!!!!!) ולא סתם עבודה.......עבודה נפלאההההההההההההההההה בחיי !!! איזה מסובכים? בגלל שלא יצא מה שרצית? אז מה? גם הרצל רצה ולא יצא. את לא ילדה קטנה...תלמדי להסתדר גם במצבים קשים....לא הכל אוכלים בכפית של זהב! ורק את בלבד עושה אותם קשים עם המחשבות הדביליות האלה שלך! מספיקקקק דייייייי תתחילי להתנהג כבוגרת....ולחשוב פעמיים לפני כל דבר....ותראי שתקבלי תוצאות יותר טובות. מובן לך??????? באמת תודה... מקסימוש!

רונה55

New member
גברת מקסי

מרוב שדירת על העבודה שלי אני אהיה עוד מעט ללא עבודה.......... כן כן מה ששמעת וזה בכלל לא קשור מובן. אנשים לפעמים מרגישים רע מסיבות מסויימות וזהו.מה לעשות אני לא שמחה ועליזה כמוך אז מה העצבים??????????????????. כל אחד ומה שהוא! אז ש\תדעי שלא ממש יש לי מה שאין לאחרים.............

gershon17

New member
טוב, בואי נעשה את זה פשוט

קחי נייר, ורשמי עליו את השם של הבנאדם בעט כחול. בסדר? יפה. עכשיו קחי בבקשה טוש אדום עבה, ועשי עליו איקס מאסיבי. לא למחוק את השם שלא בברוטאליות, פשוט לעשות איקס. זהו. נגמר. עשית הכל בסדר חוץ מטעות אחת קטנה, שהרשית למישהו לגרום לך להרגיש לא טוב בגלל שלא הסכמת לשכב איתו. מה החוכמה לשכב עם מישהו מתוך רגשות אשם? חוץ מקצת לשמח אותו (וגם לא הרבה, כי כשאת רגועה ונינוחה את בודאי יותר נעימה מכשאת לחוצה וכל הזמן דואגת "מה יקרה אם ישמעו אותנו"), באמת זה לא טוב לשום דבר. את רק יכולה לשמוח שגילית בשלב יחסית מוקדם שהוא כזה מין ניג´ס ילדותי. מה זה בכלל? אומרים לך לא, אז לא! ואם אתה מאד מתוסכל ולחוץ, לך הביתה ושעשע את עצמך בבקשה. עצבן אותי.

נר בת

New member
רונה..

אני קוראת בפורום הזה המון זמן... פעם אחת כתבתי פה.. אבל פשוט הייתי חייבת לכתוב לך... אני יודעת שקשה.. והחיים שלנו לא קלים, אם החיים היו קלים הם היו משעממים אבל... תיסלחי לי החלק שבו את משתפת את הפורום ומצפה לתמיכה לגיטימי מאוד ורעיון מצויין ,שאת רואה את הפורום כקבוצת התמיכה שלך אבל... אולי אני היחידה אבל השיתוף שלך (שהוא דבר ניפלא) הפך לטעמי להתבכינות ורחמים עצמיים יותר מידי אל תצפי שאנשים ירחמו עלייך כפי שאת מרחמת על עצמך לא טוב לך ? קומי ותשני את מה שלא טוב כמו המשפט הידוע משנה מקום משנה מזל תשני דרך חיים וחשיבה ובמקום ללכת לעבודה ולחזור ממנה ובין לבין לרחם על עצמך תזיזי ת´תחת!!!!!!!! אני מקווה שלא פגעתי ואם כן מתנצלת מראש
המשך שבוע מצויין נר...

למעלה