טוב בנות שאלה

sigalit33

New member
מצטרפת למחנה של...

... "זה לא משנה לי כל כך". אולי זה תלוי באירוע ובבגד. אם זה ארוע חשוב או בגד שאני מאד אוהבת או גאה שיש לי אותו, אז זה יפריע לי יותר
. אבל האמת היא שזה עוד אף פעם לא קרה לי, כך שאני לא יודעת איך אגיב בזמן אמת
המשך יום נעים, סיגלית

irissmadar

New member
לא רק חולצה

יש לי חברה שהרבה דברים שרואה שקניתי הולכת וקונה אותו דבר..רהוט סלון למשל..הזמינה באותו צבע ובדוגמה דומה מאוד.קניתי משקפי ראיה היא רצתה אותה מסגרת..מזל שלא היה ..שהיינו שנה שעברה בניו יורק קניתי 3 סריגים יפים והיא קנתה בדיוק את אותם סריגים..בלי להשתחצן יש לי טעם טוב..מזל שאנחנו לא מבלות יחד...אז אין מצב שנופיע לאותו מקום עם אותם בגדים וכו' ..והאמת שזה מעצבן למשל בגדים או נעליים שהיא קונה לא לטעמי בכלל...מעצבן שקונים אותו דבר..אבל ככה זה עם חברות..זה קורה הרבה במיוחד בארצנו הקטנה..

לאן נגיע, לאן?

זה מה שחשוב בחיים, אותו בגד, לא משנה מיהו האדם מאחוריו? מי שנותן חשיבות לבגד וחושב שבאמצעותו הוא הופך למיוחד וייחודי הוא ככל הנראה אדם שפנימיותו לא עמוקה דיה. אני בעד עירום תמידי בקיץ (או כשלא קר), כך יתחילו להתבונן רק בפנימיות, החיצוניות תפסיק להיות רלוונטית. אושר תמידי לכולכם

ליאל ג

New member
סוף העולם הגיע!!!!

אוי לא! הגעתי למסיבה "קולית" ומישהי לובשת את אותה החולצה שאני לובשת.... לא!!!! די! אני פשוט אוריד אותה במכות ואוריד ממנה את החולצה על רחבת הריקודים! נו באמת... אז מישהי לבשה את אותו הבגד, אז מה?! מה קרה? מה? לא חשבתי שאני היחידה שתקנה את החולצה/מכנס/ג'קט/כל דבר אחר כשרכשתי את הבגד. גם לא חשבתי שייצרו אותו במיוחד עבורי.... תעזבו כבר את השטויות האלה של כיתה ו' ותעברו לדברים החשובים באמת בחיים! אנשים הולכים צעד אחד קדימה עם דבר אחד וחוזרים שני צעדים אחורה בדברים אחרים! כדאי שתעבדו יותר על המוסר ועל הצד האנושי שבכם במקום על המראה החזותי שלכם. זה באמת טוב וחיוני יותר..... שמרו על עצמכם

DREAM111

New member
ליאל ברוכה המצטרפת

חלילה לא מטרת ההודעה היא לשכוח מי האדם הלובש את הבגד. השאלה עלתה בראשי אתמול בלילה כאשר הבנתי שבעצם הרי רובינו קונות באותן חנויות ובאמת לא פעם קרוב לודאי עמדתן במצב כזה ועניין אותי את דעתכן. אני יודעת שמכל הקולקציה העשירה שלי יש שתי בנות שונות שיש להן חולצות כמו שלי. אני לא עמדתי בסיטואציה הזו עוד מעולם והסקרנות עמדה בגרוני.

ליאל ג

New member
אוקיי.. אממ.. תודה רבה על הברכה

להצטרפותי
שמחתי להצטרף לשירשור.... :)

reviatia

New member
טוב אם זאת חברה טובה אז....

הייתי נורא מתעצבנת כי חברות שלי יודעות בדיוק מה אני קונה או לובשת. ואם זאת סתם אחת מהחבר'ה אז מתמודדים וצוחקים על זה כי זה לא מכוון אבל זה עדיין יבאס לי את הערב!!!

rhorly

New member
איזה שטויות אפשר לחשוב אז היתה לו

אותה חולצה, אפשר לחשוב שאתן נמצאות באיזה השקת מוצר או באיזה קוקטייל בחוץ לארץ...בנות זה רק חולצה דומה לא גבר דומה....

n a v n a v

New member
אני אחזור הביתה ואחליף חולצה

אני אדם יצירתי, ואם אני אראה עוד מישהו עם אותם בגדים כמו שלי, אני נורא אקח ללב... זאת גם אחת הבעיות שלי בלמצוא בגדים, אני לא יכולה לדמיין אפילו שאני אקנה חולצה מדהימה, אצא לרחוב ואראה עוד 20 בנות לובשות אותו הדבר אני אתאבד... :\

shiranush16

New member
אממממממממממממממ......

ייייוווווו...בעיקרון בהתחלה זה מבאס......כי אני לפחות לפני שאני יוצאת מהבית למסיבה אחרי שהתארגנתי דפקתי הופעה..אז יש את ההרגשה הטובה הזאת....הרגשה שנותנת להגיע לך להגיע למסיבה עם חיוך..ואז לקלוט מישהי שם עם הופעה בול כמו שלך..באסה:(... אבל בתכלס זה בקטנה..אפשר לצחוק על זה ולהעביר את זה בסבבה:)))
ודרך אגב אני חדשה פה..אז הייתי שמחה להכרות קצרה על מה שהולך פה:)

madam pompadour

New member
שירן, בד"כ יש פה "ציפנדיילס"../images/Emo68.gif

קוסמים, פרסים, הגרלות והרבה צחוקים. ובאופן תמידי תמצאי פה הרבה שיחות על אופנה מלאה, פרגון הדדי, אוזן קשבת ונשים "רמה אחת מעל כולן".

noa135

New member
פאקקקקקקק.הייתי משתגעת!!!!

לא יודעת ת'אמת מה היית עושה. אם זו הייתה מישהי שאני מכירה..הייתי עושה עליה "חרם"! ואם לא..סתם הייתי עושה לי עיניים של שטן כל הערב..!!

שאלה חביבה ביותר , את האמת לפי

דעתי רמת ההעצבנות של כל בחורה תלויה בעצם באופי שלה האם היא בחורה שאוהבת להתבלט מטיבעה? אני אישית לא כזאת , לכן ממש אין לי בעיה לראות בחורה לובשת חולצה תואמת לשלי. ולמשל חברתי הטובה היא בחורה שמאוד אוהבת להיראות ולהתבלט וקרה לי מה קרה דומה לשאלה וזה הרס לה את כל היום. לפי דעתי זה טיפשי ביותר.

החורזת**

New member
אז מה תגידו אם תקנו לאירוע חצאית

במיטב כספכם, כדי לגלות כשאתם מגיעים לביתה של בעלת השמחה ורואים שהוילונות שלה בסלון מאותו הבד? אז תאמינו לי שזה קרה לי, אמנם בפרהיסטוריה, כי אני כבר שנים לא לובשת חצאיות, אבל לפני שנים חברה שלי הזמינה אליה הביתה למסיבת גיוס. לכבוד האירוע הלכתי וקניתי ממיטב הכסף שחסכתי בביביסיטרים חצאית לבנה עם פרחים כחולים ואדומים וכשבאתי למסיבת הגיוס כמעט קברתי את עצמי כשראיתי שהוילונות החדשים שקנו הוריה זהים לחצאיתי. ובקשר לבגד, זה קרה ויותר מפעם אחת. כיוון שכולנו קונות פחות א יותר באותן רשתות, כמעט ולא היה בגד שקניתי בשנה וחצי האחרונות, שלא היה למישהי מחברותי. המזל הוא שבמפגשי הפורום, חוץ מפעם אחת שבאתי עם מכנסיים זהות, לא יצא שלבשנו את הבגדים באותו היום.

למעלה