טוב בנות שאלה

DREAM111

New member
טוב בנות שאלה

אפשר היה לעשות את זה בסקר אבל מעדיפה שאתןתתנה כל אחת את התגובה שלה והרגשתה. מה היית עושה את מגיעה למסיבה קולית כזאת כל החבר'ה הכי הכי שלך דפקת הופעה ואז פתאום ניכנסת עוד חברה ואופס יש לה את אותה חולצה (סתם זה החולצה זה יכול להיות כל דבר למרות שחולצה לרוב רואים יותר). אשמח לשמוע את תגובותיכן.

madam pompadour

New member
טוף.....אז הייתי פותחת...../images/Emo3.gif

עוג כפתור בחולצה..ואם זה לא מספיק - אז כפתור נוסף...עד שהחזייה תציץ מהחריץ של הציץ...
חזייה זהה בוודאי אין לכן
ואם מדובר בחולצה ללא כפתורים, אז הייתי מסירה את החולצה....ככה, אני מבטיחה לך, תהיי גם מסמר הערב ווגם לא תלבשי את מה שהחברה שלך לובשת

RotemDan

New member
ובכן,

אני לא חושבת שזה כזה אסון, למרות שזה מעולם לא קרה לי, כי אני משתדלת לעצב את הבגדים שלי לבד, או לקנות בגדים ממש מיוחדים. עוד לא ראיתי בגדים שלי יש על אף אחת אחרת.

בילבי 17

New member
הגעתי לכאן דרך השער..

זה ממש מזכיר לי מה שקרה לי השבת עם חברה.. שתינו קנינו את אותה חצאית, ומכיוון שלה היתה זכות ראשונים שאלתי אותה אם זה יפריע לה.. היא אמרה שכן ואני נאלצתי בצער רב וביגון קודר להטמין את החצאית בארון עד יעבור זעם.. לי אישית זה לא היה מפריע לראות עוד מישהי לבושה כמוני (כל עוד יגידו לי כל הזמן שאני נראית הרבה יותר טוב כמובן(:))

DREAM111

New member
היי בילבי ברוכה המצטרפת קודם כל

אהבתי את הסיומת של ההודעה כל עוד יגידו לי שאני נראת הרבה יותר טוב. אבל מה עושים אם לא אומרים לך אלא אומרים לה וואו ולך אומרים את יודעת לזאת וזאת זה יותר מחמיא ממך אולי כדאי שתראי משהו בסגנון אחר

בילבי 17

New member
תודה תודה, לא בטוח שאני אכן מצטרפת.

אומנם יש לי בעיות קלות עם הדימוי העצמי אבל לא כאלה רציניות שאני איפגע בגלל דבר כזה.. א. כי מעטים האנשים שיגידו את זה(בסביבתי לפחות) וב. כי פשוט אין מצב כזה((:) מסתבר שהשיעורים בביטחון עצמי עושים את שלהם... ואגב, אחלה פורום לפי מה שהבנתי בינתיים אבל מה בערך הולך כאן..?\:

madam pompadour

New member
האמת היא שעד עכשיו...

לא הבנו מה הולך כאן, מי אנחנו, מה אנחנו, מה, מה, מה
מה

לא ממש משנה לי

למרות שלרוב אם תתאסף קבוצה של בנות קצת גדולות יש זיכוי מאוד גדול שזה יקרה

זאת הבעיה עם זה שכולן קונות

בעונות, בג'אמפ או במתאים לי. אני מצטרפת לדעתה של רותם שצריך להתאמץ ובעיקר בגדי ערב, לקנות גם (אם לא רק) בעוד מקומות. -מצד שני, למי אכפת שעוד מישהי לובשת את החולצה שלך? העיקר שאת נראית בה הכי טוב-

את האמת לי זה לא כל כך יפריע,

אז תהיה עוד מישהי עם חולצה כמו שלי ... ביג דיל שתהנה. למשל יש חולצה מסויימת שרואים אותה עכשיו בכל חור ובכל פינה , אני חושבת שהיא של קסטרו וכל בנות ישראל הרזות מפזזות איתה במועדונים.

האמת...

כבר קרה לי שראיתי ברחוב מישהי "מיכוערת" ברחוב עם אותו בגד כמו שלי ובזה תם עידן לבוש הבגד. אחת מפאדיחות חיי היתה שקניתי בגד לחתונה של אח שלי ומישהי לבשה את אותו הבגד באותה חתונה-תתארנה לכן, אני הייתי אחות של החתן (רוב המוזמנים הכירו אותי....) אבל אני הייתי יותר יפה ...

DREAM111

New member
../images/Emo51.gif בנות אני ממש נהנית

מהתגובות שלכן. גל הרגת אותי עם הורדת החולצה.
רותם שמחתי לקרוא כי את עושה בגדים בעצמך ואשמח לשמוע על כך יותר. תמי וואו אני במקומך בטח הייתי מתפוצצת בכל מקום כן אבל בחתונה של אחי
מחכה אולי תהיינה עוד תגובות להודעה.

hagith1

New member
אז ככה....

בנות, קראתי את תגובותיכן, וזה די משעשע לשמוע מה כל אחת מכן חושבת. גם אני לא הייתי מתלהבת אם הייתי במקום מסויים עם אותה החולצה והיתה נכנסת מישהי נוספת עם אותה החולצה ממש. כשאני רואה את חצי מבנות ישראל מסתובבות עם בגדים של קסטרו, רנואר או פוקס פשוט בא לי להקיא. ואני תמיד מקנאה בבחורות האירופאיות שאצלן אופנה זה ממש שיק!!! ואילו הבנות מישראל כאילו התלבשו בשוק!! ואין ספק שהבעיה גדולה יותר בפורום של אנשים גדולים בגופם, מכיוון שההיצע הוא מזערי ביותר, ופה אולי, דרים, המקום לקרוא לכל מי שמתעסק בענייני אופנה, שיראה בנו כיעד עיסקי משגשג. טוב, זה היה תסכול והוא היה חייב לצאת החוצה....אבל אני בטוחה שכולכן, כמעט, מרגישות כמוני, לא? הלוואי שאיזה מעצב/ת יפתח איזו חנות משוגעת של בגדים צעירים ומדליקים לאנשים במידות הגוף שלנו.

RotemDan

New member
ובכן,

אני מתחילה בעיצוב בגדים :) החלום שלי זה ללמוד עיצוב אופנה בשנקר ולפתוח חנות לא יקרה לבגדים במידות גדולות, אבל יפים. ותהרגו אותי, יש לי טעם טוב, ואני לעולם לא אלביש מישהי באוהל. בינתיים אני עושה בעיקר קוסטיומייזינג, ועיצבתי שמלה אחת ועליון בצבע לבן בשביל עצמי, למסיבת סיום :) בהזדמנות אני אעלה תמונות של זה. זהו, הלוואי ויכולתי לתפור לכולכן בגדים, הייתי עושה את זה כל היום, אבל התפירה שלי עדיין לא מספיק ברמה ואני נותנת את הבדים והעיצוב לתופרות מקצועיות ותופרת על חתיכות בדים כדי להתאמן :)

madam pompadour

New member
אופצייה מס' 2...../images/Emo9.gif

הייתי אומרת לה: "סחתיין עליך, אחותי
רואים שיש לך טעם מ-ע-ו-ל-ה

Agnetta

New member
../images/Emo118.gifמשתדלת שזה לא יקרה..

מנסה לקנות את הדגמים הפחות סטנדרטיים..אפילו בחנויות כמו "ML". אני אודה ואתודה...שאני יודעת פחות או יותר מה הטעם של בנות מיני השמנמנות...ואם אני יודעת שתהיה בארוע מישהיא מהסוג הנ"ל...
אני אלבש משהו שכמעט בטוח שהיא לא תלבש, משהו מחו"ל אולי, או משהו כזה.

למעלה