טוב, בנות, מה קורה:)

lo siento

New member
טוב, בנות, מה קורה:)

תופין יקר, מה שמעתי מדברים בטיפ רקורדס ובלו רום על דיסק חדש משהו, מה הפעם, שמעתי שבן ווטקינס שלח לך הזמנה, אל תראו אותה ככה, היא יודעת הילדה, היא לא מהסימפטיות, אם היא וטראנסלבר יהיו ביחד ישמעו מוסיקה זה יהיה כמו יום העצמאות, חופשי פיצוצים, אחחח, טראנסלבר, היא תהרוג אותך אחי, קיצ, שניה, ה... מתמלא והראש הולך ליפול עוד דקה"מרוב עייפות", טב איפה הייתי, קיצ, הא, כן, הדיסק, ואגב טיםפגז אבל, אני חייב לציין את שיבה צ´אנדרה, אייייי, הייתה פה ילדה ששאלה על טים, תבדקי על שיבה, הוק, אליור, מה קורה:), טראנסלבר, מה ככה אחי, איך, איך היה היום בפורום, יהל תיקלט שם טראנס?:), טוב, ביי בינתיים

lo siento

New member
אגב, בפעם השלישית בחיים שלי זה קרה

איך לא, ג´ונו ריאקטור feel the universe ואיך לא, הדמעות זולגות וזולגות וזולגות, אייייי, ג´ונו

ELior

New member
הכל טוב אחי מה איתך? ובקשר לשיבה

שנדרה מוזיקה סוף.... יש לי את כל הדיסקים שלהם...

trancelover

New member
חח מה לי וליהאל..

אחי אני לא מבארשבע,.. ככה שלא הייתי בפורום, שמעתי מועדון נחמד.. ככה שמע אחי, תמצא ת´טרק הבא ושמע אותו פסיכודאלי לילה מטורפ´ P r o m o n - T r o l l t y g אם בא לךככה פסיכודאלי לפנים שים עלדקה 4:00 קבל ת´קטע המטורפ.. הזכיר לי קצת את SWAMPTHING הקטע

lo siento

New member
יופי ימאפן

הרסת לי תטרק, מה עכשיו אני אחכה 3:59 דקות עד שיגיע לדקה הרביעית, וכל הציפייה וכל זה, תודה, אוף איתכם:), אבל זה מצחיק שאתה עדיין חושב שיהל זה עדיין טראנס, אחחח, לא נורא:), אליור, אני לא זוכר אם יצא לך לבדוק אבל תבדוק את הדיסק retrodalic vibes חופשי אתה אוכל סרט:)

translover

New member
אני חושב שיהאל זה טראנס ??

מה אתה נופל עליי אחי, 2האלבומים הראשונים של יהאל זה טראנס חח.. ואין לי כלום ליהאל, לא מביןמה נפלת עליי חח בקשר לטרק שאמרתי לך, אתה לא צריך לחכות עד 4.. תהנה מככככל הטרק :)

למעלה