טוב....ביקשתם...קיבלתם

F a d i

New member
טוב....ביקשתם...קיבלתם

כן כן...הבחורה עם הקול היפה... פה תהנו... וכמובן תגובות יתקבלו בשמחה

"הקל היפה"...

באמת קול מיוחד מאד ונראה לי שאני יודעת מי זאת!... פעם קראתי עליה בעיתון שיהיה ערב טוב ושבת שלום לכולכם!

אלפי תודות לך

אני באמת באמת רוצה להגיד שאני חולה על הפורום הזה ולהודות לך F A D I אתה גדול, עכשיו יש לי 2 שירים שאני יכול לשים בריפיט:) אני כבר נשמע כמו תקליט שחוזר על עצמו אבל היא פשוט מדהימה אותי... רב תודות ושתהיה לך ולכולכם שבת שלום...

AchiadSaar

New member
סוף הדרך!

אם להגיד לכם את האמת, אני בדרך כלל לא כותב בפורומים, אבל אחותי שכותבת בתפוז אמרה לי שיש כאן איזו זמרת עם קול זהב ובגלל שאני כל כך אוהב מוסיקה אז נכנסתי, ו... וואו! היא פשוט מדהימה! מי זאת? אני אומר לכם, היא עוד תהיה כוכבת גדולה. יש למישהו מושג מי זאת? אני רוצה להפנות אותה לחבר שלי שיש לו אולפן הקלטות. אם היא תוציא דיסק אצלו הוא ירויח המון כסף!!! איך אפשר שלא להתרגש מהקול המדהים הזה? יש עוד שירים שלה בסביבה?

12אניהיא

New member
AchiadSaar היי

אם היא תוציא דיסק אצלו הוא ירוויח הרבה כסף....??????????? תגיד לי ואיפה היא בתמונה?????????? הגזמת!!!!!!!! זה לא שוק עבדים.

AchiadSaar

New member
איזו שאלה חסרת פשר.

ברור שאם הוא ירוויח הרבה כסף זה בגלל שהדיסק שלה יצליח, כלומר, גם היא תרוויח הרבה כסף. מה הקשר לעבדים בכלל? אני לרגע לא חשבתי שהיא תתרום את קולה (המדהים, הנפלא, הנעים, האלוהי, וכו וכו וכו...) פשוט כדי שהוא יעשה כסף והיא לא תראה מזה פרוטה. מוזר שאת חשבת על זה בכלל. בכל מקרה, אני חושב שקול כמו שלה צריך להישמע ולא רק באזני החברים (המכובדים) של פורום מוסיקה יוונית בתפוז, בלי שום קשר לכסף. דעתי.

the greek

New member
לגבי הדיווה

אכן דיווה מרשימה, אך אני בדעתו של שבתאיII , ההבחנה שלו לדעתי נכונה. אכן יש עיוותים קלים מאוד בהגיית האותיות ולגבי הפליי באק אכן נשמע "עני" משהו. אבל, מה זה משנה, לבחורה יש קול של דיווה והוא מקסים (אפילו אם כל הניתוחים שלנו הם טעות). מצ"ב מילות השיר שבמקור מושר ע"י פרוטופסאלטי. תהנו Πάει η αγάπη μου - Άλκηστις Πρωτοψάλτη Πάει η αγάπη μου, πάει, με άφησε μόνο σε κάποια γωνιά Nα ’τανε Θεέ μου καλύτερα φάρσα Aχ, να ’τανε πρωταπριλιά Kάποιο παγκάκι κοιτάζω στο πάρκο και χίλια θυμάμαι φιλιά Όρκοι κομμάτια και πίκρα στα μάτια δε λέει να σβήσει η φωτιά Πάει το όνειρο, πάει η ελπίδα χαμένη, και πού να σε βρω Ήταν μια μέρα, θυμάμαι τ’ Aπρίλη που χάθηκες στο δειλινό Πάει η αγάπη μου... הלכה אהבתי – אלקיסטיס פרוטופסאלטי הלכה אהבתי, הלכה, עזבה אותי לבד באיזו פינה עדיף אלוהי שזאת היתה פארסה (*בדיחה צינית) אח, שזה היה ראשון באפריל (*יום בו נהוג לספר שקרים) אני מביט בספסל בפארק ובאלף נישיקות אני נזכר חלקי שבועה ועיניים מרירות האש מסרבת להיכבות הלך החלום, הלכה התקווה אבודה, ואיפה אמצא אותך היה זה יום אחד, אני זוכר את אפריל איך אבדת בין ערביים הלכה אהבתי ... PAI E AGAPI MU PAI E AGAPI MU, PAI, ME AFISE MONO SE KAPIA GONIA NA 'TANE THEE MU KALITERA FARSA AX, NA 'TANE PROTAPRILIA KAPIO PANGAKI KITAZO STO PARKO KE XILIA THIMAME FILIA ORKI KOMATIA KE PIKRA STA MATIA THE LEI NA SVISI E FOTIA PAI TO ONIRO, PAI E ELPIDA XAMENI, KE PU NA SE VRO ITAN MIA MERA, THIMAME T' APRILI PU XATHIKES STO DILINO PAI E AGAPI MU …

קריפטון

New member
אם נניח לפאן הווקלי

המילים מדהימות.לך דה גריק תודות על התרגומים. האם אפשר?"רסיסי שבועה" אורקי קומטיה? קריפטון

נו באמת...

אם נתחיל לנתח כל הה ודה בכל שיר ושיר נמצא אין ספור תקלות טכניות קטנות שעלולות להרוס לנו הרבה שירים, אני עוד לא יודע מיהי ומהי בידיוק אבל אני בטוח בדבר אחד, אני אמנם לא ילד אבל אפשר כבר לקרוא לי מעריץ גדול ולמה לחפש תקלות קטנות(שאני דרך אגב לא מצאתי) ולא פשוט להתרכז בקול שלה שחודר לאים אמא של הנשמה ולא משאיר דאגה אחת באוויר... אני לא יודע מה איתך אבל אני לא אחד ששומע שיר שוב ושוב ושוב ובמקרה שלה, התמכרתי! תקשיב שוב ותראה שאני צודק...

F A D I הגדול

אני חוזר עכשיו לצבא ככה שאם ביכולתך לשלוח לי כל דבר שהוא שיגיע מילדת הפלא המדהימה לאי מייל שלי אני אשמח מאוד מאוד מאוד ויודה לך מאוד מאוד מאוד... :) שיהיה לך ולכל הפורום אחלה שבוע... ושוב----תודה רבה לך....

12אניהיא

New member
טוב.....

ילדת הפלא כמו שקראתם לה... קוראים לה נטלי היא בת 20 מירושלים... עוד פרטים ועוד שירים יגיעו בקרוב.

מעולה... :)

אני רושם למנהלת הפורום פה אז אני אשתדל לשקול מילים ולא להישמע ילדותי מידי, אבל אם אפשר בכל זאת: תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה... אבל אני רוצה לדעת איפה אפשר להשיג עוד שירים, מה היא עושה איפה היא שרה, את יודעת... פרטים על הקול בלי הזהות שכבש אותי...

12אניהיא

New member
האחד...

ברגע שיהיו עוד שירים אתם תקבלו הבטחה ממני.עוד פרטים יהיו בהמשך... ואתה יכול להישמע ילדותי מה רע בזה

Yasoo

New member
פאדי אחי ניכנסתה לתוך מילכוד 22../images/Emo6.gif

מה יהיה ?

F a d i

New member
אלי אחי לתפוז יש חוקים וכללים

אנחנו צריכים לעמוד בפניהם במקומות אחרים אין חוקים ואין כללים והכל מותר... אז אתה צריך להתרגל ולהסתגל למקום שאתה נמצא בו.. ואל תדאג..ישנם מסרים פרטיים ששמה אפשר להעביר קישורים לשירים כך שכלום לא השתנה... או שאני אעלה איפה שאין חוקים
תאמין לי הכל בר פתרון... יום טוב...!

Yasoo

New member
אחי קישור - משמה שותף לדבר עבירה

אם תלך להקפיד על קוצו של יוד... אזי כל המסרים האישיים והעברת המידע הם למעשה שותפות לדבר עבירה.. ברגע שהעלת קובץ ללא תשלום וללא אישור בעלי הקניין הרוחני - אתה עבריין הפצת אותו במסר אישי - עבירה לכל דבר והעבירה מבוצעת בידיעה מלאה. אין התחמקות מעונש...כי הקובץ הועלה על ידך. אני מקבל את הקובץ - אני שותף לדבר עבירה. ------------------------------------------------------ בתוכנות שיתוף מסרים קצת יותר קשה כי המשתשמ וירטואלי... אבל ישנו סיפור השרתים שמשמשים לדבר עבירה... ומשתמש הקצה שהוא הכתובת לדבר עבירה ------------------------------------------------------ מצחיק לא ? העיניין איך רוצים לקרוא את הדברים...

Yasoo

New member
בכל מיקרה -

כל קובץ ללא זכות קניין אסור לך להפיץ או להשתמש. ולא משנה איך תקרא את החוקים...תקרא את תקנה מס' 7 ******************************************************************** 7. אחריות המשתמש משתמש באתר רשאי להעלות לאתר אך ורק תכנים השייכים לו, או שקיבל אישור מפורש מבעלי זכויות היוצרים להעלות את התכנים לרשת. פרסום תכנים ברשת על ידי משתמש מהווה הצהרה כי למיטב ידיעתו של המשתמש אין בהעלאת תכנים אלה משום פגיעה בזכויות היוצרים ובכלל זאת חוק זכויות היוצרים ותקנות שתוקנו על פיו. כמו כן, מצהיר המשתמש כי אין פגיעה בזכות אחרת כלשהי של צד שלישי, וכי אין בתכנים שום דבר הפוגע או העלול לפגוע בגורם כלשהו, בהוראות חוק עוולות מסחריות, התשנ"ט - 1999 ובהוראות חוק הגנת הפרטיות, התשכ"א- 1981. *********************************************************************

למעלה