לגבי הדיווה
אכן דיווה מרשימה, אך אני בדעתו של שבתאיII , ההבחנה שלו לדעתי נכונה. אכן יש עיוותים קלים מאוד בהגיית האותיות ולגבי הפליי באק אכן נשמע "עני" משהו. אבל, מה זה משנה, לבחורה יש קול של דיווה והוא מקסים (אפילו אם כל הניתוחים שלנו הם טעות). מצ"ב מילות השיר שבמקור מושר ע"י פרוטופסאלטי. תהנו Πάει η αγάπη μου - Άλκηστις Πρωτοψάλτη Πάει η αγάπη μου, πάει, με άφησε μόνο σε κάποια γωνιά Nα ’τανε Θεέ μου καλύτερα φάρσα Aχ, να ’τανε πρωταπριλιά Kάποιο παγκάκι κοιτάζω στο πάρκο και χίλια θυμάμαι φιλιά Όρκοι κομμάτια και πίκρα στα μάτια δε λέει να σβήσει η φωτιά Πάει το όνειρο, πάει η ελπίδα χαμένη, και πού να σε βρω Ήταν μια μέρα, θυμάμαι τ’ Aπρίλη που χάθηκες στο δειλινό Πάει η αγάπη μου... הלכה אהבתי – אלקיסטיס פרוטופסאלטי הלכה אהבתי, הלכה, עזבה אותי לבד באיזו פינה עדיף אלוהי שזאת היתה פארסה (*בדיחה צינית) אח, שזה היה ראשון באפריל (*יום בו נהוג לספר שקרים) אני מביט בספסל בפארק ובאלף נישיקות אני נזכר חלקי שבועה ועיניים מרירות האש מסרבת להיכבות הלך החלום, הלכה התקווה אבודה, ואיפה אמצא אותך היה זה יום אחד, אני זוכר את אפריל איך אבדת בין ערביים הלכה אהבתי ... PAI E AGAPI MU PAI E AGAPI MU, PAI, ME AFISE MONO SE KAPIA GONIA NA 'TANE THEE MU KALITERA FARSA AX, NA 'TANE PROTAPRILIA KAPIO PANGAKI KITAZO STO PARKO KE XILIA THIMAME FILIA ORKI KOMATIA KE PIKRA STA MATIA THE LEI NA SVISI E FOTIA PAI TO ONIRO, PAI E ELPIDA XAMENI, KE PU NA SE VRO ITAN MIA MERA, THIMAME T' APRILI PU XATHIKES STO DILINO PAI E AGAPI MU …