טוב,ביאור אחרון...

shanikoo

New member
טוב,ביאור אחרון...

אוקיי,נשכח מכל מה שקרה...כל מה שאמרתי,כל מה שעשיתי,כל מה שאמא ואבא עשו,כל מה שאבא ואמא הכריחו אותי לעשות..... אבא,אני אוהבת אותך,למרות הכל,אמא,את האמא הכי טובה שיכולה להיות.... נכון שלפעמים אני מתנהגת קצת לא יפה,ואני מתחצפת..ומגיע לי המכות,אני מודה...אבל גם אתם לא תמיד הייתם בסדר... אז תראו,אנחנו משפחה,אנחנו צריכים ללמוד איך לחיות ביחד,נכון? אז מעכשיו,כולנו נאהב אחד את השני ותמיד תמיד נהיה נחמדים(כל זה תלוי כמובן בזה שתמשיך לשלם מזונות,אבא). אז יאללה,דף חדש...... אני אוהבת אותך אבא!!!!!!!!! אני אוהבת אותך אמא!!!!!!!!! שני,שמייחלת כבר לשלום בית אמיתי....

צוש

New member
שלום בית

תפוזינה, למען עתיד ילדתינו (ולמען ביטחון ישראל), אני קורא לך לעשות שלום בית. נשכח מכל מה שהיה, ההשמצות, העלילות, המכות, התביעות וניסיונות החיסול. נתחיל דף חדש ונחיה באושר ועושר כמו באגדות (בגדי המלך החדשים ?!). ואולי גם נקנה לילדה כלב או מחשב שיהיה לה מה לעשות חוץ מלשגע לי את המוח כל היום. צוש

שלום ואהבה

צוש היקר , לאחר שחשבתי על עצתך החלטתי פה אחד להסכים לה...כמובן שיותנו מספר תנאים וכמובן שנחזור לתקופת נסיון , אך למען הילדה המתוקה שלנו שני אני מסכימה (מספיק מה שעבר עליה עד כה...) שיהיה בהצלחהההה.... (לגבי התנאים..נפגש אצל עו``ד שלי ונכתוב אותם!!!!) חחחחח.....

למעלה