טוב, בואו נראה אתכם

טוב, בואו נראה אתכם

פגשתי את השאלון הזה באחד משיטוןטיי ברשת, וחשבתי שזה יכול להיות נחמד אם נענה על השאלון הזה .. כך נכיר טוב יותר. רק בקשה - אנא העתיקו את השאלות לתוך התשובה שלכם כי אם תכתבו רק תשובה, ייתכן שלא נזכור את השאלה. מי עונה ראשון? (אני אענה יותר מאוחר, אני קצת עסוקה) והשאלות :
תאריך לידה (לא חייבים שנה, רק שנדע מתי לחגוג לכם)
מקום הולדתך
צבע עיניים
צבע שיער
סדרות אהובות בטלוויזיה
האם כמבוגר אתה עדיין משחק?
במה?
איזה משחק אהבת כילד?
ספר (אחד!!) שעשה עליך רושם כביר -
אילו ריחות החביבים עליך?
איזה אוכל אתה הכי אוהב?
צבע אהוב עליך
טעם מועדף?
ההרגשה הכי טובה בעולם היא...
ההרגשה הגרועה ביותר בעולם היא...
הדבר שאתה הכי אוהב לעשות בסוף שבוע -
באילו מקומות בעולם בקרת?
מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר?
אתה מקבל מחלת ים?
מה אתה שותה במשך היום?
איזה חלק ביום אתה הכי אוהב?
איזו עונה אתה הכי אוהב? אביב
איזה משקה קל אתה הכי אהב?
מה אתה אוכל לארוחת בוקר?
אילו סרטים אתה הכי אוהב?
ימני? שמאלי? או אמבידקסטרי (משתמש בשתי הידיים)?
מה יש לך מתחת למיטה?
אתה יודע להקליד עם 10 אצבעות?
מהו המספר האהוב עליך?
מהו רכב החלומות שלך?
איזה ספורט אתה אוהב לראות בטלוויזיה?
מקצוע חזק בבית הספר?
מקצוע חלש?
מהו סגנון השחייה שלך?
אתה ישן עם כרית אחת, שתיים, בלי?
יש לך חיות מחמד? איזה? איך קוראים להם?
סוג מוסיקה שאתה אוהב?
הערצת פעם זמר או זמרת?
הוציאו לך את השקדים או את התוספתן?
איך אתה אוהב את הקפה שלך?
מה עושה אותך למיוחד?
איזה ג'וב הכי היית רוצה?
עברת פעם על החוק?
מקום בו היית רוצה לבקר
מקום בו היית רוצה להתגורר -
עשית פעם משהו מסוכן?
מה?
ממה אתה הכי מפחד?
מה לדעתך הכי טוב לעשות כשיש שפעת?
אם היית יכול להיות אמן – באיזה תחום היית בוחר?
איזו המצאה טובה עוד לא המציאו?
אם היית יכול לפגוש דמות מההיסטוריה, את מי היית רוצה לפגוש?
מה היית אומר לדמות שפגשת?
אילו היית חייה, היית…
אילו היית צמח…
תופעת טבע שמושכת אותך…
שוקו או וניל?
משקה אלכוהולי מועדף?
סערות ברקים - מרגשות או מפחידות?
אם היית עושה מחר קעקוע – איפה ואיזה?
היית פעם מאוהב?
מה יש לך על הקירות בבית?
הכוס חצי ריקה או חצי מלאה?
המוטו שלי בחיים הוא:
ציטטה או אמירה אהובה במיוחד:
מיהם גיבורי הילדות שלך?
מהו הזיכרון הראשון שלך?
אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית גולש?
אילו יכולת לבחור "כוח" (כמו סופרמן) מה היית בוחר? להיות
איזה משפט אמרו לך בבית 1000 פעמים שנשבעת לעולם לא להגיד?
האם אתה עומד בשבועה שלך?
אם יכולת לשנות דבר אחד בעצמך, מה היית משנה?
על איזו תכונה בשום פנים ואופן אינך מוכן לוותר?
מה אתה מאחל לשונאים שלך?
איזה חג אתה הכי אוהב?
מתי כבר יגמר השאלון הזה?
אתם מאמינים לי שהורדתי כמה שאלות??

אודי2004

New member
זה כבר לא שאלון

זה אינציקלופדיה. צריך לקחת חופש מהעבודה בשביל לענות על הכל. אבל נמצא זמן...

Z o d i a c

New member
זודיאק משמש דוגמא אישית

ומוכן להיות הראשון...שיהיה בהצלחה! תאריך לידה (לא חייבים שנה, רק שנדע מתי לחגוג לכם) - 8.1.77 מקום הולדתך - פתח תקוה. צבע עיניים - ירוקות. צבע שיער - חום כהה. סדרות אהובות בטלוויזיה - תהילה. האם כמבוגר אתה עדיין משחק? כן. במה? בעצמי. איזה משחק אהבת כילד? ברביות. ספר (אחד!!) שעשה עליך רושם כביר - ספרי מה חלמת. אילו ריחות החביבים עליך? - ריח של עוגת שוקולד. איזה אוכל אתה הכי אוהב? - אוכל של אמא! צבע אהוב עליך - ירוק. טעם מועדף? - שוקולד. ההרגשה הכי טובה בעולם היא...מחמאות מאנשים זרים. ההרגשה הגרועה ביותר בעולם היא...כזאת שמבשרת על קלקול קיבה. הדבר שאתה הכי אוהב לעשות בסוף שבוע - לישון. באילו מקומות בעולם בקרת? ניו יורק, בוסטון, לונדון, שיקגו וקרית מוצקין. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? על פודינג שלי
אתה מקבל מחלת ים? לא. מה אתה שותה במשך היום? קולה ומים. איזה חלק ביום אתה הכי אוהב? את הזריחה. איזו עונה אתה הכי אוהב? סתיו. איזה משקה קל אתה הכי אהב? קולה. מה אתה אוכל לארוחת בוקר? סנדוויץ או מילקי. אילו סרטים אתה הכי אוהב? הכל למעט קומדיות רומנטיות. ימני? שמאלי? או אמבידקסטרי (משתמש בשתי הידיים)? ימני. מה יש לך מתחת למיטה? שערות של החתול. אתה יודע להקליד עם 10 אצבעות? כן. מהו המספר האהוב עליך? 5. מהו רכב החלומות שלך? ניסן טראנו. איזה ספורט אתה אוהב לראות בטלוויזיה? בושידו. מקצוע חזק בבית הספר? ספרות. מקצוע חלש? מתמטיקה. מהו סגנון השחייה שלך? חזה. אתה ישן עם כרית אחת, שתיים, בלי? עם אחת. יש לך חיות מחמד? איזה? איך קוראים להם? כדור פרווה, בני. סוג מוסיקה שאתה אוהב? R&B, SOUL הערצת פעם זמר או זמרת? כן, עופרה חזה. הוציאו לך את השקדים או את התוספתן? לא
איך אתה אוהב את הקפה שלך? קפה של ארומה. מה עושה אותך למיוחד? הישירות שלי. איזה ג'וב הכי היית רוצה? כל מה שקשור בהדרכה. עברת פעם על החוק? לא. מקום בו היית רוצה לבקר? אירלנד. מקום בו היית רוצה להתגורר - לונדון. עשית פעם משהו מסוכן? כמעט הוצאתי למישהו עין בגן. מה? הרגע עניתי. ממה אתה הכי מפחד? ג'וקים. מה לדעתך הכי טוב לעשות כשיש שפעת? לישון. אם היית יכול להיות אמן – באיזה תחום היית בוחר? צייר או זמר. איזו המצאה טובה עוד לא המציאו? מכשיר נגד מגרנות. אם היית יכול לפגוש דמות מההיסטוריה, את מי היית רוצה לפגוש? זאן דארק. מה היית אומר לדמות שפגשת? "אחותי, שיחקת אותה!" אילו היית חייה, היית… חתול. אילו היית צמח… עץ זית. תופעת טבע שמושכת אותך…הוריקנים. שוקו או וניל? שוקו. משקה אלכוהולי מועדף? לא שותה אלכוהול. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות. אם היית עושה מחר קעקוע – איפה ואיזה? על הגב, של אדם סוס. היית פעם מאוהב? כן. מה יש לך על הקירות בבית? תמונות והרבה צבע. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? מלאה. המוטו שלי בחיים הוא: תמיד לחייך. ציטטה או אמירה אהובה במיוחד: "לחופש אין מחיר אבל יש לו תאריך". מיהם גיבורי הילדות שלך? אמא שלי וציפי שביט. מהו הזיכרון הראשון שלך? יומולדת בגן. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית גולש? לימי הביניים. אילו יכולת לבחור "כוח" (כמו סופרמן) מה היית בוחר? לעוף. איזה משפט אמרו לך בבית 1000 פעמים שנשבעת לעולם לא להגיד? יש ילדים רעבים שאין להם אוכל". האם אתה עומד בשבועה שלך? כן. אם יכולת לשנות דבר אחד בעצמך, מה היית משנה? את הפלטפוס. על איזו תכונה בשום פנים ואופן אינך מוכן לוותר? רגישות. מה אתה מאחל לשונאים שלך? הרפס שלא נגמר. איזה חג אתה הכי אוהב? חנוכה. אלוהים..זה נגמר...

eyallahav

New member
איזה יופי לדעת שיש כאן עוד אחת עם

אהבה כזאת גדולה לחתולים ועוד מפ"ת....

אייבורי

New member
נכון אבל הפוך

כנראה שבקשר לחתולים אתה צודק אבל זוד הינו גבר גבר (אמנם גיי) אבל גבר

Z o d i a c

New member
אני שמעתי את ה"אומנם גיי"../images/Emo70.gif

ודרך אגב, זודיאק לא גר בפתח תקוה..

תשובות../images/Emo140.gif

תאריך לידה : חסוי מקום הולדתך : חסוי צבע עיניים : חום צבע שיער : חום סדרות אהובות בטלוויזיה : הגיע הזמן לשון עם אבשלום קור האם כמבוגר אתה עדיין משחק : כן במה : משחקי מין איזה משחק אהבת כילד : גומי וקלאס מונופול מחבואים ספר (אחד!!) שעשה עליך רושם כביר - אילו ריחות החביבים עליך : טושים, דבק מגע , דלק , וכלי כתיבה איזה אוכל אתה הכי אוהב : סושי ועלי גפן צבע אהוב עליך : חציל טעם מועדף :מתוק ההרגשה הכי טובה בעולם היא : לקבל בחזרה אהבה ממי שאוהבים ההרגשה הגרועה ביותר בעולם היא :לאהוב אהבה חד סטרית הדבר שאתה הכי אוהב לעשות בסוף שבוע - לישון לישון לישון באילו מקומות בעולם בקרת : יותר קל היכן לא ביקרתי - אוסטרליה ומזרח רחוק . מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר : על אהובתי החדשה
אתה מקבל מחלת ים : כשאני לא בים אני חולה . מה אתה שותה במשך היום : קפה בטעם אגוזים איזה חלק ביום אתה הכי אוהב : לילה איזו עונה אתה הכי אוהב? : חורף איזה משקה קל אתה הכי אהב : לימונענע של פריגת מה אתה אוכל לארוחת בוקר : פירות עם דגנים אילו סרטים אתה הכי אוהב : סרטים טראגיים קשים עצובים ימני? שמאלי? או אמבידקסטרי : ימנית מה יש לך מתחת למיטה : ספרים אתה יודע להקליד עם 10 אצבעות : לא מהו המספר האהוב עליך : 8 מהו רכב החלומות שלך : קאראואן נדודים איזה ספורט אתה אוהב לראות בטלוויזיה : סקי שלג מקצוע חזק בבית הספר : ספרות מקצוע חלש : התעמלות מהו סגנון השחייה שלך : טביעה חופשית אתה ישן עם כרית אחת, שתיים : שתיים אחת בין רגליי ושנייה לחבק יש לך חיות מחמד? איזה? איך קוראים להם : שריקה והם טסים אליי
סוג מוסיקה שאתה אוהב : אופרות גברים הערצת פעם זמר או זמרת :מזמן , מתביישת לחשוף את הבושה
הוציאו לך את השקדים או את התוספתן : טרם... איך אתה אוהב את הקפה שלך : חזק כהה ומתוק מה עושה אותך למיוחד : לא מעידה על עצמי איזה ג'וב הכי היית רוצה : זמרת , סופרת עברת פעם על החוק : נסעתי בלי חגורה כל הנסיעה (שכחתי) וגם לקחתי המון שקיות מהסופר בלי שיראו (ששששששששש
) מקום בו היית רוצה לבקר : איטליה מקום בו היית רוצה להתגורר - עשית פעם משהו מסוכן : עדיין לא ... ממה אתה הכי מפחד : טרוריסטים מה לדעתך הכי טוב לעשות כשיש שפעת : לישון והמון אם היית יכול להיות אמן – באיזה תחום היית בוחר : זמרת איזו המצאה טובה עוד לא המציאו : בגד עם מזגן פנימי לקייץ אם היית יכול לפגוש דמות מההיסטוריה, את מי היית רוצה לפגוש : איינשטיין מה היית אומר לדמות שפגשת : מגמגמת אילו היית חייה, היית… : ציפור אילו היית צמח… : קקטוס - כך לא יקטפו מהר כלכך תופעת טבע שמושכת אותך… : גייזרים שוקו או וניל? : שוקו משקה אלכוהולי מועדף : רוסי שחור לבן סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? גם וגם אם היית עושה מחר קעקוע – איפה ואיזה? באיזור שמעל ה><>דגן והייתי בוחרת בפרפר צבעוני מסולסל ועדין היית פעם מאוהב : כן מה יש לך על הקירות בבית : תמונות אירוטיות הכוס חצי ריקה או חצי מלאה : חצי מלאה המוטו שלי בחיים הוא: תחייה ותן לחיות ציטטה או אמירה אהובה במיוחד: מיהם גיבורי הילדות שלך : מייקל לונדון \ בית קטן בערבה מהו הזיכרון הראשון שלך : כשהרופא יילד אותי וטפח על ישבניי
אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית גולש : לילדותי בחזרה אילו יכולת לבחור "כוח" (כמו סופרמן) מה היית בוחר? להיות : אהבתי את ספיידר מן איזה משפט אמרו לך בבית 1000 פעמים שנשבעת לעולם לא להגיד : כשתרזי תצליחי בחיים האם אתה עומד בשבועה שלך : כן ! אם יכולת לשנות דבר אחד בעצמך, מה היית משנה : יותר ביטחון בחיים על איזו תכונה בשום פנים ואופן אינך מוכן לוותר : האהבה לפנק לתת מה אתה מאחל לשונאים שלך : שיהיו מאושרים ורחוקים ממני כמה שיותר . איזה חג אתה הכי אוהב? יום עצמאות מתי כבר יגמר השאלון הזה : עכשיו אתם מאמינים לי שהורדתי כמה שאלות?? : מאמינים
- - - - - - - - - אווווו כןןןןןן - תשובה : אווווו נכון צודקת

Pixy led

New member
אלוהים אדירים. טוב.

תאריך לידה: 05/02/1987, ז' בשבט, התשמ"ז. מקום הולדתך: פתח-תקוה. צבע עיניים: חום-כהה-מאד. צבע שיער: חום. סדרות אהובות בטלוויזיה: "סקס והעיר הגדולה", "הרווק" (מודה...), "נשואים פלוס". האם כמבוגרת את עדיין משחקת? הממ... אני כבר מבוגרת? אם כן, אז... כן. במה? בגורל, מואהאהא. איזה משחק אהבת כילד? משחקי-תפקידים. וחיילי פלסטיק. ספרי (אחד!!) שעשה עליך רושם כביר - "הספור שאינו נגמר" / מיכאל אנדה אילו ריחות החביבים עליך? ריח וניל, ריח נרקיסים... איזה אוכל את הכי אוהבת? זה תלוי בתקופה. כרגע יש איזה אורז במסעדה סינית בדיזנגוף סנטר... צבע אהוב עליך: סגול. טעם מועדף? וניל! ההרגשה הכי טובה בעולם היא... לאהוב. ההרגשה הגרועה ביותר בעולם היא... בדידות. הדבר שאת הכי אוהבת לעשות בסוף שבוע - להיות עם החבר. באילו מקומות בעולם בקרת? אנגליה, אירלנד, ירדן, צרפת וארצי.
מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? "לעזאזל, שכחתי את שעור-הנהיגה!" את מקבלת מחלת ים? לא. מה את שותה במשך היום? מים, מיצים טבעיים, קולה. איזה חלק ביום את הכי אוהבת? ערב. איזו עונה את הכי אוהבת? הממ, אולי חורף. איזה משקה קל את הכי אוהבת? קולה. מה את אוכלת לארוחת בוקר? לחם עם משהו או טבעול. אילו סרטים את הכי אוהב? כאלה שוודי אלן עשה.
ימנית? שמאלית? או אמבידקסטרית (משתמשת בשתי הידיים)? ימנית לרוב. מה יש לך מתחת למיטה? אבק.
וחרב בארגז המצעים. את יודעת להקליד עם 10 אצבעות? כן. מהו המספר האהוב עליך? הממ... 6. מהו רכב החלומות שלך? כזה שלא מתקלקל? איזה ספורט את אוהבת לראות בטלוויזיה? לפעמים ידיד שלי מכריח אותי לצפות בטניס נשים...
מקצוע חזק בבית הספר? תנ"ך. מקצוע חלש? מתמטיקה. מהו סגנון השחייה שלך? חזה. את ישנה עם כרית אחת, שתיים, בלי? אחת. יש לך חיות מחמד? איזה? איך קוראים להם? כלב: לינו, כלבה: צ'י, תוכי: אדגר וירגיליוס מרקורי. סוג מוסיקה שאת אוהבת? פולק פופ/רוק, רוק, קלאסית... הערצת פעם זמר או זמרת? כן, את סוזאן וגה. הוציאו לך את השקדים או את התוספתן? לא. איך את אוהבת את הקפה שלך? אני לא אוהבת קפה. מה עושה אותך למיוחדת? אולי הפתיחות... קשה לדעת. איזה ג'וב הכי היית רוצה? בלשנות. עברת פעם על החוק? קצת.
מקום בו היית רוצה לבקר: וויילס. מקום בו היית רוצה להתגורר: אני לא בטוחה... כפר-סבא. עשית פעם משהו מסוכן? כן. מה? נכנסתי לים סוער. כמעט טבעתי.
ממה את הכי מפחדת? נדמה לי שמטביעה. מה לדעתך הכי טוב לעשות כשיש שפעת? לשתות תה ולהתמרמר.
אם היית יכולה להיות אמן – באיזה תחום היית בוחר? ספרות. איזו המצאה טובה עוד לא המציאו? וידאו שמקליט חלומות. אם היית יכולה לפגוש דמות מההיסטוריה, את מי היית רוצה לפגוש? אלברט איינשטיין. מה היית אומרת לדמות שפגשת? "איך?!" אילו היית חייה, היית… דולפין. אילו היית צמח… הייתי אקליפטוס. תופעת טבע שמושכת אותך… מערות נחשב? שוקו או וניל? וניל.
משקה אלכוהולי מועדף? בירה "קרלסברג", ליקר קרמל... סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות. אם היית עושה מחר קעקוע – איפה ואיזה? משהו פייתי, על השכם השמאלית. היית פעם מאוהב? כן...
מה יש לך על הקירות בבית? תמונות, סיד, רישומים אקראיים, חורים. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? חצי מלאה. המוטו שלי בחיים הוא: אל פחד.
ציטטה או אמירה אהובה במיוחד: "עשה מה שלבך חפץ" - מיכאל אנדה. מיהם גיבורי הילדות שלך? ארג... מיכל ינאי. מהו הזיכרון הראשון שלך? משהו עמום על יניקה, נדמה לי שמגיל שנה וחצי או שנתיים. נדמה לי שזה היה חלום. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית גולש? לתקופת קץ-העולם. אילו יכולת לבחור "כוח" (כמו סופרמן) מה היית בוחר? תעופה. איזה משפט אמרו לך בבית 1000 פעמים שנשבעת לעולם לא להגיד? אני לא יודעת... האם את עומדת בשבועה שלך? כנראה שלא.
אם יכולת לשנות דבר אחד בעצמך, מה היית משנה? הייתי מורידה כמה קילוגרמים. על איזו תכונה בשום פנים ואופן אינך מוכן לוותר? כנות. מה את מאחלת לשונאים שלך? הרבה אהבה וחיים טובים ונכונים.
איזה חג את הכי אוהבת? ל"ג בעומר. מתי כבר יגמר השאלון הזה? עכשיו!

xanadu

New member
מה זה, סמינריון?

תאריך לידה - 1976 מקום הולדתך - חיפה, ישראל צבע עיניים - ירוק-אפור צבע שיער - נכון לעכשיו, חום כהה. נתון לשינויים. סדרות אהובות בטלוויזיה - חוק וסדר, חברים, ימי חיינו. האם כמבוגר אתה עדיין משחק? בוודאי! במה? - נו, רציתי להגיד משהו אינפנטילי. מי בא טאקי? איזה משחק אהבת כילד? - מונופול. ספר (אחד!!) שעשה עליך רושם כביר - אל תיגע בזמיר אילו ריחות החביבים עליך? - אני תתרן. אבל מהמעט שכן מריח - ריח של בושם חמצמץ-רענן על הבוקר. למי יש סוניה רייקל להשפריץ עליי? איזה אוכל אתה הכי אוהב? - הבלינצ'ס של סבתא ופלפל ממולא של אימא. צבע אהוב עליך - ירוק. טעם מועדף? - מתוק! ההרגשה הכי טובה בעולם היא... - להתעורר בשבע בבוקר ולהיזכר שלא קמים מוקדם היום ההרגשה הגרועה ביותר בעולם היא... - להתעורר בשמונה בבוקר ולגלות שהיית צריך לקום בשבע הדבר שאתה הכי אוהב לעשות בסוף שבוע - לטייל ברחובות תל אביב בשבת לפנות בוקר אחרי מסיבה מוצלחת באילו מקומות בעולם בקרת? - יוון, ניו יורק, פראג, שטוקהולם, אוסלו, קופנהגן, הלסינקי. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? - פאק, אני מאחר.... אתה מקבל מחלת ים? - כמו ענק. מה אתה שותה במשך היום? קפה. איזה חלק ביום אתה הכי אוהב? - לפני הצהריים. איזו עונה אתה הכי אוהב? אביב איזה משקה קל אתה הכי אהב? - לא שותה מוגזים. מה אתה אוכל לארוחת בוקר? - דנונה ריבת חלב. אילו סרטים אתה הכי אוהב? - "שניים לדרך" עם אודרי הפבורן. האהוב עלי מכול! ימני? שמאלי? או אמבידקסטרי (משתמש בשתי הידיים)? שמאלי. מה יש לך מתחת למיטה? מאחר ולא הזזתי אותה כבר הרבה זמן, מבחינתי יכולה להיות שם הדלת לארץ נרניה. אני לא מזיז. אתה יודע להקליד עם 10 אצבעות? מקליד עיוור. מהו המספר האהוב עליך? 27 כמספר שנותיי. מהו רכב החלומות שלך? אני לא נוהג. אבל חיפושית פתוחה. איזה ספורט אתה אוהב לראות בטלוויזיה? - מתבקש שאני אגיד שחייה נכון? מקצוע חזק בבית הספר? ערבית וספרות. מקצוע חלש? - מתמטיקה ופיזיקה. מהו סגנון השחייה שלך? אמאל'ה אני טובע!! אתה ישן עם כרית אחת, שתיים, בלי? שתיים. יש לך חיות מחמד? איזה? איך קוראים להם? אחת, זודיאק.... סוג מוסיקה שאתה אוהב? אירוויזיונים, ותקפצו לי כולם, האוסים טובים, שומר אמונים לתקופה האלטרנטיבית שלי, מריאן פיית'פול וקייט בוש, שתי אהבות ותיקות. הערצת פעם זמר או זמרת? כן. מריאן, קייט ושרה ברייטמן. עדיין מעריץ. הוציאו לך את השקדים או את התוספתן? לא. איך אתה אוהב את הקפה שלך? כפית קפה, רבע מים חמים, רבע מים קרים, כל השאר חלב. שלוש סוכר. מה עושה אותך למיוחד? - איך שאני שותה את הקפה? איזה ג'וב הכי היית רוצה? - של קרי ברדשו. עברת פעם על החוק? - ששש....... חציתי כביש באור אדום מקום בו היית רוצה לבקר - יפן. מקום בו היית רוצה להתגורר - ניו יורק. עשית פעם משהו מסוכן? - העפתי כורסא מהמרפסת לגינה. מה? ראה לעיל. ממה אתה הכי מפחד? יש לי פחד גבהים. מה לדעתך הכי טוב לעשות כשיש שפעת? - לישון. אם היית יכול להיות אמן – באיזה תחום היית בוחר? זמר. איזו המצאה טובה עוד לא המציאו? - מכונת זמן אישית. אם היית יכול לפגוש דמות מההיסטוריה, את מי היית רוצה לפגוש? - מי שבאמת ירה בקנדי. מה היית אומר לדמות שפגשת? תיזהר על ג'קי, חראם על החליפה... אילו היית חייה, היית… - ארנבת. אילו היית צמח… - סחלב. תופעת טבע שמושכת אותך… - שלג שוקו או וניל? וניל. משקה אלכוהולי מועדף? - קווארבו גולד. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? - חצי - חצי. אם היית עושה מחר קעקוע – איפה ואיזה? - יש כבר חמישה. היית פעם מאוהב? כן. בתקווה ששוב, חמסה חמסה... מה יש לך על הקירות בבית? תמונות, מניפה ענקית, שעון קיר ותמונה של חתול מחזיק פרח במסגרת זהב, שמאז ומתמיד תלויה מעל המיטה שלי, מאז שאני בן שלוש. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? חצי מלאה. המוטו שלי בחיים הוא: לא שווה את העצבים. ציטטה או אמירה אהובה במיוחד - תירגע! מיהם גיבורי הילדות שלך? - אימא שלי ועדיין כזאת. מהו הזיכרון הראשון שלך? - בגיל שלוש, כשהגננת מגלה שיש לי אבעבועות רוח. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית גולש? - בחזרה לתיכון, יש המון דברים שהייתי עושה אחרת. אילו יכולת לבחור "כוח" (כמו סופרמן) מה היית בוחר להיות? - להפנט. איזה משפט אמרו לך בבית 1000 פעמים שנשבעת לעולם לא להגיד? - כמה פעמים ביקשתי ממך ש.... האם אתה עומד בשבועה שלך? משתדל. בלי נדר. אאם יכולת לשנות דבר אחד בעצמך, מה היית משנה? מוסיף לי ביטחון עצמי, שלושה עשר קילו של ביטחון עצמי. על איזו תכונה בשום פנים ואופן אינך מוכן לוותר? על השכל ועל חוש ההומור. מה אתה מאחל לשונאים שלך? חצ'קון. ענק. איזה חג אתה הכי אוהב? - יום ההולדת שלי. כן, זה חג! מתי כבר יגמר השאלון הזה? סמאללה........

curiouser

New member
חדש אבל מציית, לשאלון בלבד הכוונה.

תאריך לידה - היום הכי ארוך בשנה. מקום הולדתך - תל אביב (בנפש) צבע עיניים - ירוק צבע שיער - שטני סדרות אהובות בטלוויזיה - will&grace, soap, frieser, קרובים קרובים. האם כמבוגר אתה עדיין משחק? כן במה? משחקי לוח, קלפים ועם עצמי. איזה משחק אהבת כילד? משחקי היגיון. ספר (אחד!!) שעשה עליך רושם כביר - עליזה בארץ הפלאות. אילו ריחות החביבים עליך? - הפרחים הלבנים עם אמצע צהוב... יש כאלה בתל אביב כמה... אתם יודעים... איזה אוכל אתה הכי אוהב? - פאסטה ותאילנדי. צבע אהוב עליך - צהוב/ירוק טעם מועדף? - חריף/מתוק ההרגשה הכי טובה בעולם היא... להחזיר אהבה כשאתה יודע שאוהבים אותך. ההרגשה הגרועה ביותר בעולם היא... לפגוע בטעות ולהיפגע מחברים הדבר שאתה הכי אוהב לעשות בסוף שבוע - לישון/ להיות עם חברים/להתבטל. באילו מקומות בעולם בקרת? מיקונוס, תאילנד, ארה"ב, אנגליה, ספרד, פאריז, גרמניה, ועוד רבים וטובים. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? הנסיך שלי. אתה מקבל מחלת ים? כן, big time. מה אתה שותה במשך היום? מים איזה חלק ביום אתה הכי אוהב? שקיעה ובהמשך את הלילה. אני מתעורר באמת. איזו עונה אתה הכי אוהב? אביב. איזה משקה קל אתה הכי אהב? קולה. מה אתה אוכל לארוחת בוקר? קורנפלקס. אילו סרטים אתה הכי אוהב? קומדיות, דרמות, פנטזיה, לא אימה
ימני? שמאלי? או אמבידקסטרי (משתמש בשתי הידיים)? ימני. מה יש לך מתחת למיטה? מפלצות (אבל באמת מצעים). אתה יודע להקליד עם 10 אצבעות? כן. מהו המספר האהוב עליך? 4. מהו רכב החלומות שלך? מוסטנג... נמוך נמוך. איזה ספורט אתה אוהב לראות בטלוויזיה? התעמלות קרקע וקפיצה למים (מהסיבה הברורה - ראיתם את הגופות האילו?! וואו). מקצוע חזק בבית הספר? אנגלית. מקצוע חלש? ספרות/ספורט (איך הגלגל מסתובב...) מהו סגנון השחייה שלך? כלב (אבל חזה). אתה ישן עם כרית אחת, שתיים, בלי? שתיים אבל לא עבות נורא. לא שופטים כאן נכון?!
יש לך חיות מחמד? הלוואי. איזה? אם היה - כלב, ברור! איך קוראים להם? עוד לא החלטתי. אני אוהב את spunky. סוג מוסיקה שאתה אוהב? הכל חוץ מהאוס, טראנס וכדומה. בעיקר קיטצ' ויש תחביב למצוא את המזעזע ביותר. הערצת פעם זמר או זמרת? חווה אלברשטיין. הוציאו לך את השקדים או את התוספתן? לא (אמא!!!!) איך אתה אוהב את הקפה שלך? רך ונעים, כמוני. מה עושה אותך למיוחד? קבלה, הקשבה ורצון לתת. איזה ג'וב הכי היית רוצה? בימאי. עברת פעם על החוק? פעם, נשבע שזה בטעות, לא ראיתי שזה רמזור אדום. מקום בו היית רוצה לבקר - אוסטרליה, דרום אמריקה. מקום בו היית רוצה להתגורר - סאן דיאגו או לונדון. עשית פעם משהו מסוכן? לא ממש. מה? קראתי תחת אור חלש. ממה אתה הכי מפחד? גבהים. מה לדעתך הכי טוב לעשות כשיש שפעת? לישון לישון ועוד קצת לישון. אם היית יכול להיות אמן – באיזה תחום היית בוחר? קולנוע. איזו המצאה טובה עוד לא המציאו? שמירת שומנים בצנצנת... למה הם חייבים להישמר על הגוף?! אם היית יכול לפגוש דמות מההיסטוריה, את מי היית רוצה לפגוש? היסטוריה זה לא הצד החזק שלי אז סתם אנשים שכבר לא בחיים. אולי את חנוך לוין או את לואיז קרול (עליזה בארץ הפלאות). מה היית אומר לדמות שפגשת? לשניהם: what were you thinking?! אילו היית חייה, היית… דולפין. אילו היית צמח… חמניה. תופעת טבע שמושכת אותך… ברקים. שוקו או וניל? שוקו. משקה אלכוהולי מועדף? קאמפרי תפוזים. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות. אם היית עושה מחר קעקוע – איפה ואיזה? לא הייתי עושה. אולי אות יפאנית בכתף. הייתי כן עושה עגיל בגבה או למעלה באוזן (סקסי!!!) היית פעם מאוהב? כן. מה יש לך על הקירות בבית? תמונות, לא הרבה. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? מלאה. המוטו שלי בחיים הוא: when you're smiling the whole world smiles with you. ציטטה או אמירה אהובה במיוחד: יכול להיאמר כשרואים בחור חתיך הורס ברחוב: there goes my future ex-husband. מיהם גיבורי הילדות שלך? אמא, דיסני. מהו הזיכרון הראשון שלך? אני גרוע בזה. אני בטוח שאני מדחיק כל כך הרבה. אני מניח שאני הונה אוהל בסלון איי שם בגיל 5. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית גולש? אנגליה של המאה ה-18, סתם בשביל הבגדים (גברים ונשים כאחד). אילו יכולת לבחור "כוח" (כמו סופרמן) מה היית בוחר? לעוף, אני שונא ללכת ברגל. איזה משפט אמרו לך בבית 1000 פעמים שנשבעת לעולם לא להגיד? אתה תבין כשתגדל. האם אתה עומד בשבועה שלך? לרוב. אם יכולת לשנות דבר אחד בעצמך, מה היית משנה? מוגעות למה אנשים חושבים עליך, ואת השיער שלי. עם האף השלמתי. על איזו תכונה בשום פנים ואופן אינך מוכן לוותר? אכפתיות, לא משנה כמה היא מוגזמת לפעמים. מה אתה מאחל לשונאים שלך? את האקס שלי. או כאב ראש שלא עובר (אותו דבר בעצם) איזה חג אתה הכי אוהב? יום העצמאות. יופי, שוב נשארתי ער עד שעה מגוחכת... אבל היה כיף. תודה פומלית. מקווה שעוד יענו לשאלון שלך... לילה טוב.

והנה התשובות שלי

תאריך לידה – 15/11
מקום הולדתך – ירושלים
צבע עיניים - משתנה לפי מה שאני לובשת (בין ירקרק לחום בהיר)
צבע שיער – חום כהה
סדרות אהובות בטלוויזיה - סיינפלד, חוק וסדר, אוז, המפצח, כל מיני דברים משובחים אחרים
האם כמבוגר אתה עדיין משחק? – נו בוודאי
במה? – כל מיני דברים שקשורים לסקס, שש-בש, חי-צומח-דומם
איזה משחק אהבת כילד? – תופסת, אמא-אבא, רופא וחולה
ספר (אחד!!) שעשה עליך רושם כביר - ספר האי-נחת / פסואה
אילו ריחות החביבים עליך? של האיש שלי ככה איך שהוא מתעורר בבוקר, כמו סופגניה
איזה אוכל אתה הכי אוהב? - פשטידות, סלטים מיוחדים (תזכירו לי לתת לכם מתכון לסלט מדהים)
צבע אהוב עליך – חוץ משחור? לבן, אדום, וצבע עור.
טעם מועדף? - פיקנטי
ההרגשה הכי טובה בעולם היא... כשהמאסטר שלי מחייך, ולהיות כמה שניות אחרי אורגזמה.
ההרגשה הגרועה ביותר בעולם היא... - להיכשל
הדבר שאתה הכי אוהב לעשות בסוף שבוע - המוווון סקס
באילו מקומות בעולם בקרת? אירופה, כמעט כל מדינות ארה"ב, המזרח הרחוק, מצרים.
מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? – על הלילה שלפניו
אתה מקבל מחלת ים? – לא בהפלגות קצרות.
מה אתה שותה במשך היום? – מים מינרלים, חליטות צמחים וגם קפה אחד.
איזה חלק ביום אתה הכי אוהב? בוקר ולילה
איזו עונה אתה הכי אוהב? – סתיו
איזה משקה קל אתה הכי אהב? - לעתים דיאט קולה לימון
מה אתה אוכל לארוחת בוקר? - טוסט עם דבש ופרי
אילו סרטים אתה הכי אוהב? – כל סוג מלבד סרטי אימה – תלוי במצברוח
ימני? שמאלי? או אמבידקסטרי (משתמש בשתי הידיים)? ימנית
מה יש לך מתחת למיטה? - אבק
אתה יודע להקליד עם 10 אצבעות? – כן (ועדיין יש לי המון טעויות הקלדה)
מהו המספר האהוב עליך? - מה? רק אחד? (אוהבת אותם בצרורות)
מהו רכב החלומות שלך? - שאלה של בנים, לאכפת לי, העיקר שייסע בלי יותר מדי בעיות.
איזה ספורט אתה אוהב לראות בטלוויזיה? – סקי, שחיה
מקצוע חזק בבית הספר? - אנגלית
מקצוע חלש? - פיזיקה
מהו סגנון השחייה שלך? – מעורב נשים
אתה ישן עם כרית אחת, שתיים, בלי? בלי, אבל עם זרוע חסונה מתחת לראש שלי.
יש לך חיות מחמד? איזה? איך קוראים להם? כרגע אין לי (וחבל) אוהבת גם כלבים וגם חתולים
סוג מוסיקה שאתה אוהב? – כמעט הכל, לא אוהבת אסיד וטראנס וכו' חוץ מזה תלוי במצברוח
הערצת פעם זמר או זמרת? - לא
הוציאו לך את השקדים או את התוספתן? - שקדים
איך אתה אוהב את הקפה שלך? - טעים
מה עושה אותך למיוחד? - חוש הומור, אינטיליגנציה, פתיחות (וצניעות)
איזה ג'וב הכי היית רוצה? – של אייל פלד
עברת פעם על החוק? - בטח
מקום בו היית רוצה לבקר – אוסטרליה וניו זילנד.
מקום בו היית רוצה להתגורר – ליד נריסה
עשית פעם משהו מסוכן? -בטח
מה? – אני חיה בניו יורק וחייתי בירושלים, צריך עוד?
ממה אתה הכי מפחד? - שלא יהיו לי חברים
מה לדעתך הכי טוב לעשות כשיש שפעת? – ויטמין סי בכמויות מסחריות, לשתות הרבה ולישון
אם היית יכול להיות אמן – באיזה תחום היית בוחר? - זמרת
איזו המצאה טובה עוד לא המציאו? – משהו שעובד במקומך כדי שאפשר יהיה לבלות ולהנות כל הזמן.
אם היית יכול לפגוש דמות מההיסטוריה, את מי היית רוצה לפגוש? - ז'או זארק
מה היית אומר לדמות שפגשת? - אפשר לנשק אותך?
אילו היית חייה, היית… - איילה
אילו היית צמח… - הייתי בבית לווינשטיין (סליחה על ההומור השחור אם מישהו נפגע)
תופעת טבע שמושכת אותך… - שטפונות, הרי געש, גייזרים, מפלים
שוקו או וניל? מוקה (למה תמיד אני מתחכמת)
משקה אלכוהולי מועדף? - מים (אפשר גם דיאט)
סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? - מרגשות
אם היית עושה מחר קעקוע – איפה ואיזה? - אולי Branding, נראה...
היית פעם מאוהב? – כן
מה יש לך על הקירות בבית? - שטיחים
הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? – בד"כ מלאה
המוטו שלי בחיים הוא: חיה ותן לחיות וגם מה ? שוב סקס? בטח
ציטטה או אמירה אהובה במיוחד: "אני אוהב אותך"
מיהם גיבורי הילדות שלך? - לוידעת אולי טל ברודי
מהו הזיכרון הראשון שלך? – אמא שלי יושבת על הגדר בחוץ ומקלפת תפוזים
אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית גולש? - נשארת כאן. לא מתרפקת על העבר ולא מזרזת את העתיד.
אילו יכולת לבחור "כוח" (כמו סופרמן) מה היית בוחר? להיות - להיות רואה ואינה נראית
איזה משפט אמרו לך בבית 1000 פעמים שנשבעת לעולם לא להגיד? - למה לא מאה? (כשהבאתי ציון כמו 94 למשל)
האם אתה עומד בשבועה שלך? - כן
אם יכולת לשנות דבר אחד בעצמך, מה היית משנה? – את העצלנות
על איזו תכונה בשום פנים ואופן אינך מוכן לוותר? - חוש ההומור
מה אתה מאחל לשונאים שלך? - שיהיה להם משעמם
איזה חג אתה הכי אוהב? - חג האהבה
מתי כבר יגמר השאלון הזה? - מה? כבר נגמר? יאללה לילה טוב (נשיק

למעלה