טוב, בואו נדבר על קורי גם פה

RenanaD

New member
די... גם שלי מאורנג', כמעט 3 שנים עכשיו

באסה
איך תפתחי? מתי ואיפה?

LemonLimeLilach

New member
פתחו לי כבר

הם עשו בהתחלה הצגות שזה ייקח 24 שעות אבל אז הם עשו את זה. עכשיו הכל בסדר

LemonLimeLilach

New member
אתן ידעתן שהסט של שקרניות זה הסט של גילמור???

אני לא ידעתי!!

הבית קפה שאמילי עובדת בו=הדיינר של לוק
הבית של אמילי=הבית של ליין
צ'ילטון=ראדלי(???????????????????????)

איך אנשים יודעים את זה

RenanaD

New member
"שקרניות", אגב

העיירה החדשה הזאת שעושים לה ספין אוף וחפרו עליה בפרק - היא נתנה feel נחמד, אבל אין מצב בחיים שאראה... "שקרניות" זה די והותר בשבילי, מביא לי קריזה, אז עכשיו גם "שקרניות 2"? בדוק יהיה מרוח ולעוס וגרוע.

אריה - די שמחתי שהתעללו בה וקראו לה "זונה"
גם ככה היא לא עושה שם כלום אף פעם, אז שתסבול קצת. איך לילך אומרת תמיד? לאריה יש סדרה משלה חחחחח

LemonLimeLilach

New member

הספין אוף היה מפגר לגמרי! אין לי כוח לזה. זה הולך להיות פה עכשיו עד אוקטובר ורק אחרי זה יהיה ספין אוף.

צוחקים על אריה שהיא שכבה עם המורה שלה (מה שהיא באמת עשתה
)- בינתיים בסדרה אחרת: אמילי נחקרת בתחנת משטרה, האנה במעצר ואז במעצר בית ואז עוצרים את אמא שלה, ספנסר בעיירה הזויה שמתקיימת בכלל בעבר עם פילטר כחול ותקועה עם טובי הקריפ.
אגב ממש לא היה נראה לי הקטע שקודם אריה באה כמו איזו גיבורה להתעמת עם הבחור הזה שאמר שהיא שכבה איתו ואז שהוא צוחק עליה ועל עזרא היא פשוט מקבלת את זה. תורידי לו איזה כאפה, מטומטמת.

RenanaD

New member
"פילטר כחול"

את ממש צודקת

הצחיק אותי שספנסר וטובי הפסיקו לרדוף אחרי שאנה בגלל שנפלה להם ציפור מתה על השמשה. בסדר, קורה, תני גז!

ואריה באמת היתה צריכה להכנס באמ-אמא של הילד הזה בתא ההלבשה. זו גם לא הפעם הראשונה, כל פעם שמעמתים אותה עם העובדה שהיה לה קטע עם מורה היא פשוט סותמת וממשיכה הלאה. ממש מעצבן, שתתחיל להגיב כבר.

LemonLimeLilach

New member

זה גם ממש מצחיק שהם כל פעם משחקים אותה מופתעים שיודעים עליהם אחרי שהם הסתובבו חופשי בכל העיר כולל במסיבות תיכון!!!!!!!!!!!!!!!! והתנשקו ורקדו שם ביחד כאילו הלוווווווווווווווו

שאנה הזאת מעצבנת אותי בכלליות. היא רק פה בגלל שג'נה בהריון

Rachel47

New member
עם קיילב?!??

אז הוא יעזוב את שקרניות?
ומה בדיוק רוצים לעשות בספין אוף ההזוי הזה?

RenanaD

New member
ירוץ לשם כדי "להגן על האנה", יעלה על רמזים

שלא יגלו כלום ובסופו של דבר יעשה שום דבר, כמו כל הסדרה הזאת?

Rachel47

New member
אבל זאת לא עלילה

שתצליח להחזיק יותר מחצי עונה....
אני למשל לא עומדת לראות את הספין אוף של קלאוס מיומני, אבל הסיפור שהם בנו שם לא הכי משעמם ולא הגיוני בעולם..אז אולי יש סיכוי למשהו?
קיצר...סתם...אז למה?!

LemonLimeLilach

New member
טוב אנחנו נצטרך לחזור לראות גלי נכון?

לפחות את השלושה פרקים הראשונים של העונה. הפרק השלישי רק יהיה המחווה לקורי/פין

השניים הראשונים

פרקי ביטלס
דווקא נראה הכי מתאים לפין/קורי

o0Invisible0o

New member
פחח...אני מזה *לא* חוזרת לראות.

אני אראה את הפרק השלישי..אולי.
עם כל הכבוד, אני לא מכירה את הדמויות בכלל והעובדה שאין עלילה בסדרה הזו לא השתנתה.

LemonLimeLilach

New member
כן אבלללל

לא יודעת, מרגיש לי מחייב. ברור שאני לא אראה מעבר לפרק השלישי. אלא אם מחזירים את ג'סי. או את פאק. ושמים אותם עם רייצ'ל, מה שברור שלא יקרה. מה, לא נראה את הפרקים הראשונים? זה עדיין יהיה כזה קשור לפין/קורי

למעלה