טוב, בהחלט הגיע הזמן

טוב, בהחלט הגיע הזמן

לפתוח פורום נפרד לאחים אריאל. שם יהיה מקום צעיר ורענן מלא ירק וטל, מקום לעדכן לוח הופעות, חדשות ואירועים כמו שצריך, לא כבדרך אגב, ענייני ציבור ולהקה, להקה וציבור, מוסיקה ואהבה עברית.

לא......

אני חושב שזה בכלל לא הזמן... אור, יפתי אין מקום לפורום שכזה עם כל אהבתי לאחים אריאל ולמשפחה. כי אחרי הכל מדובר בדיסק ראשון שמקבל אצלנו הרבה יחס חם ודעתני והאחים אריאל אפילו לא בסבוב הופעות ממשי אלא את יודעת - רוצים להופיע - אוהבים להופיע אבל מי כמוך יודע שממש קשה כאן לאמנים מתחילים. לדעתי הדיונים בנושא האחים אריאל צריכים להשאר כאן בקן החם.

ניר'קה, עם כל הכבוד (ויש כבוד)-

צריך ליצור מקום לקהל חדש- שמתעניין במוסיקה ובפועלם של האחים אריאל ובת הים הקטנה (ואפילו יש לו מה להגיד!) ולא מעוניין לעשות זאת בפורום מאיר אריאל, כי אינו רוצה לדבר בעניין מאיר אלא בעניין בניו! לדעתי ההפרדה נחוצה, והרי הם עומדים בזכות עצמם על כל רובדיהם השונים. אז נכון שכאן כבר יש מקום ואנשים, וזה מה שמאפשר ביטחון מסויים. ועוד נכון- שדרוש אומץ ליצור מקום חדש, לקהל חדש של מוזיקאים חדשים אבל מה? אם לא נתחיל מההתחלה מהיכן נתחיל? מהאמצע? מוכרחים, לשם הסדר וההגינות, לפתוח מקום חדש ולהתחיל לבנות בו.

מתנות

New member
../images/Emo45.gif

אני אישית מסכימה איתך. הם בהחלט ראויים לכך ועכשיו, כשהאלבום יצא, ובעתיד אני מניחה שיהיו עוד צעדים רשמיים (סיבוב הופעות רשמי, מעשי יחצ"נות כלשהם), זה הזמן.

yossnet1

New member
לכי על זה

צרי קשר עם הנהלת הפורומים ותראי מה דעתם. פשוט. כאן בהצלחה

מתנות

New member
וגם,

לפני שפותחים פורום, בדרך-כלל פותחים קומונה. (לראות איך זה הולך, את ההענות...)

אני עדיין חושב שלא...

לא... לא הצליח לשכנע אותי העניין של מוזיקאים חדשים ושל ליצור מקום חדש.... לא יודע תאמרו שאני פרמיטיבי או שאני סתם חושש ממקום חדש ואנשים חדשים אבל אני נשאר בעמדתי. למה? כי מאוד פשוט להקים מקום חדש אבל השאלה מה הוא יהיה שווה... אני חושב שלא הרבה אני חושב שלא תהיה תנועה של הודעות וכל מי שיכתוב שם הם אותם אנשים שכותבים פה. חברים - אני יכול לנסות להבין את הרצון הזה שמגיע ביחד עם התנופה של הדיסק החדש וההופעות שבטח יהיו בתדירות גבוהה יותר אבל עדיין לא לשכוח שמדובר במשהו שהוא עדיין אינטימי וקטן ומאוד מאוד מצומצם לכן התיזמון הוא לא נכון. אין לי בעיה כאילו עם רעיון שכזה אבל לכל דבר יש עת. זה כמו שלהקת בית הבובות היו פותחים פורום לפני שנתיים - כשהיה להם קהל קטן ומצומצם אז אין לזה אפקט רציני.. לעומת זאת כשהם עלו על הגל - אז וואללה זה היה הכרחי. אני אומר שזה לא הזמן בואו ניתן לאחים אריאל לעבוד קשה - עוד קצת להזיע עוד קצת פתאום יבוא הקליפ ואז אולי גם יכנסו לגלגל"צ (אני מקווה שלא בכל אופן) ואז כשתהיה דרישה כשנראה שבאמת - אנשים נכנסים לפורום של מאיר ודורשים מידע על האחים אז - אני חושב שזה יועיל. כרגע זה משתלב בצורה נהדרת.. זו דעתי בכל אופן.

למעלה