טוב... בגלל השעמום...

hadasrulez

New member
טוב... בגלל השעמום...

הנה עוד שאלון
מקווה שיהיה לכם כוח לענות
לקוח מפורום ווסטלייף
-אישיות- תכונה אצלך שמעצבנת אנשים אחרים: תכונה חיובית אצלך: הרגע הכי עצוב: הרגע הכי מאושר: הרגע הכי מוזר: יציאה מוזרה שיש לך: 2 תכונות שהיית מאמצת לעצמך: -לבוש- מה לובשת כרגע? חנות מועדפת: צבע אהוב בבגדים: גיזרה נמוכה או גבוה? בגדים רחבים או צמודים? הפריט האהוב עלייך: משהו שבחיים לא תלבשי: -טלוויזיה- סדרות מציאות- כן או לא? ואם כן, איזה? סרט אהוב: הסרט הכי עצוב אי פעם: הסרט הכי רומנטי בעינייך: סידרה אהובה: סידרה שנואה: הסרט הכי דפוק שראית עד עכשיו: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: שחקן עלוב: שחקנית עלובה: -שירים- השיר הכי עצוב בעינייך: השיר האהוב עלייך: [לא של בקסטריט] השיר הכי רומנטי: [לא חובה של בקסטריט] השיר הכי מעצבן: קליפ אהוב: [לא של בקסטריט] שיר שאת חייבת לרקוד כל פעם שאת שומעת אותו: -מפורסמים- שחקנית שנראית הכי טוב לדעתך: השחקן הכי שווה: השחקנית הכי מעצבנת בעינייך: השחקן הכי מעצבן: הזמרת הכי שווה: הזמר הכי שווה: הזוג המפורסם הכי לוהט: הזוג הכי מעצבן: המפורסם\ת שמתלבש\ת הכי שווה: -בית ספר- איזה כיתה? מה הממוצע? מורה אהובה: מורה שבא לך לפוצץ: מקצוע שנוא: מקצוע אהוב: אוהבת/שונאת את הכיתה? אוהבת/שונאת את הבית ספר? יתרון בבית הספר שלך: חסרון בבית הספר שלך: -בנים- יש חבר? כמה חברים היו לך עד עכשיו? 5 תכונות שחייבות להיות בו: 5 תכונות שאסור שיהיה בו: הדבר הראשון עליו את מסתכלת אצל גבר: פגישה עיוורת- כן או לא? נשיקה צרפתית כבר בדייט הראשון- כן או לא?

bsbgirl

New member
אני:)

-אישיות- תכונה אצלך שמעצבנת אנשים אחרים: עצבנית תכונה חיובית אצלך: מוכנה לעזור תמיד הרגע הכי עצוב: כשחבר שלי סיפר לי שהוא בגד בי, ולעזוב את אר"הב הרגע הכי מאושר: לנסוע למשלחת לאר"הב הרגע הכי מוזר: היציאה הכי פריקית בעולם שהייתה לי עם איזה אחד מזה לא ברור מה הקטע שלו יציאה מוזרה שיש לך: מתחילה לרקוד באמצע הלא קשור 2 תכונות שהיית מאמצת לעצמך: אומץ פיזי ונפשי -לבוש- מה לובשת כרגע? חצאית ורודה של התחפושת שלי, חזיית בגד ים וחולצה לבנה חנות מועדפת: אין ממש...ביאליק זה נחמד הכל שם צבע אהוב בבגדים: ורוד גיזרה נמוכה או גבוה? נמוכה בגדים רחבים או צמודים? חולצות צמודות ומכנסיים מתרחבים הפריט האהוב עלייך: ג'ינס מתרחב מהמם שאחותי הביאה לי משהו שבחיים לא תלבשי:חצאית מיני עור -טלוויזיה- סדרות מציאות- כן או לא? ואם כן, איזה? לא!!!!!! כל כך לאאאא!!! סרט אהוב: מטריקס הסרט הכי עצוב אי פעם: מלך האריות הסרט הכי רומנטי בעינייך: אלאדין (?) לא רואה כאלה סידרה אהובה: חברים, או משו כזה סידרה שנואה: לא יודעת לא רואה הרבה הסרט הכי דפוק שראית עד עכשיו: כל סרט של מדונה, והאלה שקורעים את איביזה שחקן אהוב:קיאנו ריבס שחקנית אהובה:אנג'לינה ג'ולי וניקול קידמן שחקן עלוב:טום קרוז שחקנית עלובה: מדונה -שירים- השיר הכי עצוב בעינייך: unbreak my heart ו-here without you השיר האהוב עלייך: [לא של בקסטריט] לא יודעת משו ספציפי השיר הכי רומנטי: [לא חובה של בקסטריט] open arms השיר הכי מעצבן: לא יודעת יש הרבה קליפ אהוב: [לא של בקסטריט] אממ....cold #9 מגניב שיר שאת חייבת לרקוד כל פעם שאת שומעת אותו: בריטני... כמעט כל שיר שלה -מפורסמים- שחקנית שנראית הכי טוב לדעתך: אנג'לינה ג'ולי השחקן הכי שווה: קיאנו קיאנו ושוב קיאנו השחקנית הכי מעצבנת בעינייך: לא יודעת השחקן הכי מעצבן: טום קרוז הזמרת הכי שווה: כריסטינה הזמר הכי שווה: אממממ לא יודעת הזוג המפורסם הכי לוהט: לא יודעת חחח הזוג הכי מעצבן: ג'ניםר ובן ברוך שפטרנו המפורסם\ת שמתלבש\ת הכי שווה: כריסטינה אגילרה -בית ספר- איזה כיתה? י מה הממוצע? היה 93 אבל הוא ירד מורה אהובה: ליאן מורה להיסטוריה מורה שבא לך לפוצץ: עדי מורה למתמטיקה מקצוע שנוא: מתמטיקה מקצוע אהוב: אין אוהבת/שונאת את הכיתה? מתה עליה אוהבת/שונאת את הבית ספר? מתה על האנשים יתרון בבית הספר שלך: בנים שווים, כיף בהפסקות, השיעורים סבירים ויש המון פעילויות וכאלה חסרון בבית הספר שלך: הוא מסריח אבל מ-מ-ש -בנים- יש חבר? לא כמה חברים היו לך עד עכשיו? 2 רציניים ועוד-1 בלאגן רציני 5 תכונות שחייבות להיות בו:מצחיק, חברותי, "גברי" אני שונאת סיסים כאלה, שידע לאהוב ואחרון חביב, תומך 5 תכונות שאסור שיהיה בו: שקרן, נצלן, פלייר (זיין), משעמם, ביישן הדבר הראשון עליו את מסתכלת אצל גבר:שיער או עיניים פגישה עיוורת- כן או לא? אמממ ללא נשיקה צרפתית כבר בדייט הראשון- כן או לא?כן

Miss Kitty

New member
שלי

שם: שני גיל: 16 תאריך לידה: 6.10.1987 מזל: מאזניים מקום מגורים: הרצליה -אישיות- תכונה אצלך שמעצבנת אנשים אחרים: תשאלו אנשים אחרים, לא אותי.. תכונה חיובית אצלך: זה שאני לא מסוגלת להגיד לא לאנשים שמבקשים עזרה?
הרגע הכי עצוב: כשסבא שלי נפטר הרגע הכי מאושר: כשקיבלתי את הכלב שלי הרגע הכי מוזר: כשהרגשתי הכי רגועה בעולם בבית קברות יציאה מוזרה שיש לך:
2 תכונות שהיית מאמצת לעצמך: ביטחון עצמי ואופטימיות -לבוש- מה לובשת כרגע? ג'ינס, גרביים, חולצה קצרה, ג'קט חנות מועדפת: טאצ' מי בכפר סבא צבע אהוב בבגדים: כחול/שחור גיזרה נמוכה או גבוה? נמוך בגדים רחבים או צמודים? שניהם הפריט האהוב עלייך: סווטשירט של היינס משהו שבחיים לא תלבשי: חוטיני -טלוויזיה- סדרות מציאות- כן או לא? ואם כן, איזה? פיים אקדמי נחשב סדרת מציאות?
סרט אהוב: חטא ראשון הסרט הכי עצוב אי פעם: אמממממ... לא עולה לי לראש.. הסרט הכי רומנטי בעינייך: מלך האריות2
סידרה אהובה: מכושפות סידרה שנואה: אין הסרט הכי דפוק שראית עד עכשיו: אממ.. הסערה המושלמת שחקן אהוב: טום וולינג שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי שחקן עלוב: ליאונרדו דיקפריו שחקנית עלובה: גווינית' פלטרו -שירים- השיר הכי עצוב בעינייך: Westlife- I cry השיר האהוב עלייך: ברגע זה: Michelle Branch- Goodbye to you (רשמתי את השם שלה נכון? טוב, אתם מבינים..) השיר הכי מצחיק: צ'יקי סונג השיר הכי רומנטי: ארממ.. Someone של אטומיק קיטן השיר הכי מעצבן: אממ.. קטשופ סונג קליפ אהוב: דה לאסט גודביי של אטומיק קיטן שיר שאת חייבת לרקוד כל פעם שאת שומעת אותו: צ'ה צ'ה סלייד -מפורסמים- שחקנית שנראית הכי טוב לדעתך: אנג'ילנה ג'ולי וניקול קידמן
השחקן הכי שווה: טום וולינג השחקנית הכי מעצבנת בעינייך: ביורק נחשבת גם לשחקנית, לא? השחקן הכי מעצבן: אורלנדו בלום הזמרת הכי שווה: מבחינת מראה או שירה? ליז מאטומיק קיטן.. הזמר הכי שווה: אממ.. דארן הייז.. נראה לי.. הזוג המפורסם הכי לוהט: קארי ובריאן מקפאדן הזוג הכי מעצבן: בניפר אפילו שהם כבר לא ביחד המפורסמת שמתלבשת הכי שווה: אנג'לינה ג'ולי -בית ספר- איזה כיתה? י"א איזה מגמה? רגיל מה הממוצע? לא בדקתי מורה אהובה: דניס(היסטוריה)/פזית+קטי(ספורט) מורה שבא לך לפוצץ: ענת דנון(ספרות) מקצוע שנוא: תנ"ך/מתמטיקה מקצוע אהוב: ספורט אוהבת/שונאת את הכיתה? לא אוהבת, לא שונאת.. אוהבת/שונאת את הבית ספר? באמצע יתרון בבית הספר שלך: הקיוסק חסרון בבית הספר שלך: אממ.. הבצפר כולו -בנים- חייבים לעשות את החלק הזה?
יש חבר? לא
כמה חברים היו לך עד עכשיו? אממ.. 0
5 תכונות שחייבות להיות בו:
5 תכונות שאסור שיהיה בו:
הדבר הראשון עליו את מסתכלת אצל גבר: שיער פגישה עיוורת- כן או לא? לא נשיקה צרפתית כבר בדייט הראשון- כן או לא? תלוי מה קורה...

N i c k i T

New member
שלייי!!!

אישיות- תכונה אצלך שמעצבנת אנשים אחרים: עצבנות תכונה חיובית אצלך: עוזרת לאחרים כשצריך הרגע הכי עצוב: כשדודות שלי נפטרו מסרטן
הרגע הכי מאושר: כשאחותי התחתנה הרגע הכי מוזר: אממ אין כזה נראה לי יציאה מוזרה שיש לך: גם אין כזה 2 תכונות שהיית מאמצת לעצמך: ביטחון עצמי וכוח סבל -לבוש- מה לובשת כרגע?כרגע אחרי מקלחת פיג'מה שזה מכנס טרנינג תכלת וחולצה שחורה רחבה חנות מועדפת:"פלטון" צבע אהוב בבגדים: ורוד גיזרה נמוכה או גבוה? נמוכההההה בגדים רחבים או צמודים? גם וגם הפריט האהוב עלייך: ג'ינס כהה משופשף משהו שבחיים לא תלבשי: משהו עם עור או פרווה -טלוויזיה- סדרות מציאות- כן או לא? ואם כן, איזה? כן, פרדייז הוטל כל סוגי הרווקים/ות, ה-כ-ל!! סרט אהוב: ריקוד מושחת הסרט הכי עצוב אי פעם: טיטניק הסרט הכי רומנטי בעינייך:ריקוד מושחת סידרה אהובה: מורדים סידרה שנואה: אין הסרט הכי דפוק שראית עד עכשיו: היו הרבה כאלה אבל לא זוכרת את השמות שחקן אהוב: בראד פיט שחקנית אהובה: ניקול קידמן שחקן עלוב: אין לי מושג שחקנית עלובה:גם אין לי מושג -שירים- השיר הכי עצוב בעינייך:my heart will go on השיר האהוב עלייך: [לא של בקסטריט] stuck השיר הכי רומנטי: [לא חובה של בקסטריט] my heart will go on השיר הכי מעצבן: שיר הקטשופ או של הצ'יקי גירלס קליפ אהוב: [לא של בקסטריט]toxic (שירני תתחילי להתלהב
) שיר שאת חייבת לרקוד כל פעם שאת שומעת אותו:rock your body -מפורסמים- שחקנית שנראית הכי טוב לדעתך:אנג'לינה ג'ולי השחקן הכי שווה: ב-ר-א-ד פ-י-ט השחקנית הכי מעצבנת בעינייך: האלי ברי לא יודעת למה היא קצת מעצבנת השחקן הכי מעצבן: אין כאלה הזמרת הכי שווה: בריטני הזמר הכי שווה:ג'סטין? נו טוב הוא בסדר הזוג המפורסם הכי לוהט: בראד וג'ן הזוג הכי מעצבן:בן וג'ן המפורסם\ת שמתלבש\ת הכי שווה:בריטני -בית ספר- איזה כיתה? יא מה הממוצע? 83 מורה אהובה: מורה להיסטוריה-דרור שולט!!!! =) מורה שבא לך לפוצץ:המורה לתנ"ך מקצוע שנוא:מתמטיקה מקצוע אהוב:אינגליש אוהבת/שונאת את הכיתה? מחבבת אוהבת/שונאת את הבית ספר?מחבבת יתרון בבית הספר שלך: גדול ונקי חסרון בבית הספר שלך: כולם ערסים ופרחות -בנים- יש חבר?לא כמה חברים היו לך עד עכשיו? נקסט 5 תכונות שחייבות להיות בו: נראה טוב, לב טוב, מצחיק, חכם ורומנטי 5 תכונות שאסור שיהיה בו: עצלן, שקרן,גאוותן,חמדנות ובוגדנות! הדבר הראשון עליו את מסתכלת אצל גבר:עיניים פגישה עיוורת- כן או לא? לאאא נשיקה צרפתית כבר בדייט הראשון- כן או לא? תלוי

NarihS

New member
שלי:

אישיות: תכונה שמעצבנת אנשים אחרים: זה נדמה לי העובדה שאני כל הזמן מדברת על בריטני ובקסטריט :) חח חוץ מזה אני לא יודעת, כי אין לי מושג מה הם חושבים עלי בכלל... תכונה חיובית: לדעתי בעקרון זה גרוע אבל אמרו לי שזה דווקא תכונה טובה, העובדה שאני סלחנית מידי לאנשים.. הרגע הכי עצוב: כשחתולה אחרת שלי מתה לפני איזה שלוש שנים עוד מעט, החתולה שהכי אהבתי בחיי והיו לי הרבה חתולים.. הרגע הכי מאושר: בת דודה שלי עומדת להתחתן בקרוב. הרגע הכי מוזר: אין לי מושג.. יציאה מוזרה שיש לי: כל הזמן מזכירה את בריטני ואת בקסטריט בדברים שבכלל לא קשורים.. :) 2 תכונות שהייתי מאמצת לעצמי: להיות עם בטחון עצמי גבוה, ולהתחיל לאהוב את עצמי ולהעריך את אמצי יותר ממה שאני עושה עכשיו.. לבוש: אני לובשת עכשיו פיג'מה.. :) חנות מועדפת: לא איכפת לי, אולי פוקס או משהו כזה.. צבע אהוב: כחול ושחור! גיזרה נמוכה או גבוה: נמוכה בגדים חבים או צמודים: צמודים. הפריט אהוב עלי: החולצה של בקסטריט ובריטני. משהו שבחיים אני לא אלבש: מה שבריטני לבשה בקליפ של טוקסיק עם היהלומים.. :) וגם פרווה כמובן.. טלויזיה: סידרות מציאות: הפרוייקט של וייד רובסון(אם זה נחשב) סרט אהוב: כל שלושת שר הטבעות ומלך האריות. הסרט הכי עצוב: אפשר לומר שטיטניק למרות שאני מאמינה שאם אני אחשוב על זה אני אמצא משהו יותר עצוב מזה.. הסרט הכי רומנטי: אממ רומיאו ויוליה ומולן רוג'. סדרה אהובה: חברים! זינה הנסיכה הלוחמת, מכושפות ודוסון קריק. סדרה שנואה: המורדים.. הסרט הכי דפוק: משחק ריגול, הלכתי לראות את זה רק בגלל בראד פיט ובסוף התאכזבתי, אל תראו אף פעם את זה.. שחקן אהוב: בראד פיט המושלם כמובן, וויל סמית ליאונרדו דיקפריו וטום קרוז. שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס, ניקול קידמן קתרים זיטה ג'ונס. שחקן עלוב: מייק מיירס. שחקנית עלובה: אין לי מושג. שירים: השיר הכי עצוב: everytime של בריטני. unbreak my heart של טוני ברקסטון השיר אהוב עלי: בריטני!!! וחוץ מזה, אממ rock ur body של ג'סטין. ו hey mama של בלאק אייד פיס. השיר הכי רומנטי: can u feel the love tonight ממלך האריות. השיר הכי מעצבן: cry me a river של ג'סטין הנצלן. קליפ אהוב: בריטני!!!! toxic rulez!!!! וגם its gonna be me של אנסטינק. הא ויש גם את where the wild roses grow של קיילי מינוג וניק קייב, שיר חיה. שיר שאני חייבת לרקוד כל פעם שאני שומעת: כל שיר קיצבי של בריטני ובקסטריט, bye bye bye, its gonna be me של אנסטינק,rock ur body, like i love u של ג'סטין(רק אל תהרגו אותי.. :)) מפורסמים: שחקנית שנראת הכי טוב: ניקול קידמן ג'ניפר לופז, ובריטני עדיין נחשבת כי יש לה סרט. השחקן הכי שווה: אני משאירה אמונים לבראד פיט למרות שלאחרונה יש יותר מידי שחקנים שווים כמו: קולין פארל, אשטון קוצ'ר, ואורלנדו בלום. השחקנית הכי מעצבנת: אין לי מושג. השחקן הכי מעצבן: אין לי מושג. הזמרת הכי שווה: בריטני המלכה שלי! מתה עליך!!! הזמר הכי שווה: ג'סטין. הזוג המפורסם הכי לוהט: ג'ניפר אניסטון (הבת מזל הזאתי) ובראד פיט המושלם. הזוג הכי מעצבן: ג'ן ובן, למרות שהם כבר לא ביחד. המפורסם שמתלבש הכי יפה: בריטני המושלמת, המלכה!. בית ספר: כיתה י"א. הממוצע: 75 מורה אהובה: המורה שהייתי לי בכיתה ד' המורה כי שווה שיש! מורה שבא לי לפוצץ: המורה שלי לתנ"ך שנדמה לי מנסה להחזיר את כולנו בתשובה.. מקצוע שנוא: מתמטיקה, תנ"ך וצרפתית(למרות שהפסקתי ללמוד את זה אבל יש לי טראומות מזה..) שונאת את הכיתה שלי מוות!!! יצאתי עם כל הפרחות והבנים הכי מטומטמים שיש. אוהבת את הבית ספר.. יש לי שם אחלה חברות.. יתרון: לא יודעת אם יש דבר כזה.. חסרון: שכשאצלכם יש שביתה אצלנו אף פעם אין! כוס עמק של הבית ספר הזה.. בנים: אין חבר.. :( אבל יש בעל לעתיד..(ניק).. :) כמה חברים היו לי: 2 5 תכונות שחייבות להיות בו:כנה, מצחיק,חכם, אוהב חיות, ולא אוהב מוסיקה מזרחית.. 5 תכונות שאסור שיהיו בו: בדיוק מה שסיוני שלי אמרה. הדבר הראשון אליו אני מסתכלת: עיניים, ושיער(יש לי קצת אובססיה לזה..) פגישה עיוורת כן או לא: יכול להיות נחמד.. נשיקה צרפתית בדייט הראשון: תלוי..

bsbgirl

New member
מהה.???

הסרט הכי דפוק שראית עד עכשיו:מטריקס זה הסרט הכי מדהיםם שיש!!!

backstreet n1

New member
מיין..

-אישיות- תכונה אצלך שמעצבנת אנשים אחרים:אדישות תכונה חיובית אצלך:רגישות הרגע הכי עצוב:לא זוכרת רגע כזה.. הרגע הכי מאושר:שנכנסתי לפורום הזה וקראתי ש-backstreet is back! הרגע הכי מוזר:נשיקה ראשונה יציאה מוזרה שיש לך:עוד לא הייתה ומקווה של תהייה 2 תכונות שהיית מאמצת לעצמך:ספונטניות,ו..לא יודעת.. -לבוש- מה לובשת כרגע?גופיה וג'ינס חנות מועדפת:לוצ'י צבע אהוב בבגדים:ירוק זוהר גיזרה נמוכה או גבוה?נ-מ-ו-כ-ה בגדים רחבים או צמודים?רחבים..אבל לא כ"כ הפריט האהוב עלייך:עגילים משהו שבחיים לא תלבשי:חולצה עם פסים-בעעעעע -טלוויזיה- סדרות מציאות- כן או לא? ואם כן, איזה?לאאאאא סרט אהוב:ריקוד מושחת הסרט הכי עצוב אי פעם:מולין רוז' הסרט הכי רומנטי בעינייך:יש לה את זה (או כל קומדיית נעורים אחרת) סידרה אהובה:חח-בב-רר-יי-םם סידרה שנואה:היפים והמוצצים.. הסרט הכי דפוק שראית עד עכשיו:מטריקס שחקן אהוב:וין דיזל שחקנית אהובה:אנג'לינה ג'ולי שחקן עלוב:לא נראה לי שיש.. שחקנית עלובה:אוו..יש מלא.. -שירים- השיר הכי עצוב בעינייך: my immortal השיר האהוב עלייך: [לא של בקסטריט -i hope you don't mind שיר הכי רומנטי: [לא חובה של בקסטריט]ii'l never brake you'r hart השיר הכי מעצבן:crazy in love קליפ אהוב: [לא של בקסטריט] can't hold us down שיר שאת חייבת לרקוד כל פעם שאת שומעת אותו:shut up! -מפורסמים- שחקנית שנראית הכי טוב לדעתך:אנג'לינה ג'ולי השחקן הכי שווה:בראד פיט וווווווווו.... השחקנית הכי מעצבנת בעינייך:פנלופה קרוז השחקן הכי מעצבן:יוג'ין לוי הזמרת הכי שווה:כריטינה אגילרה הזמר הכי שווה:אהרון כאילו.. הזוג המפורסם הכי לוהט:בראד וג'ין הזוג הכי מעצבן:פאריס וניק.. המפורסם\ת שמתלבש\ת הכי שווה:כריסטינה אגילרה -בית ספר- איזה כיתה? ט' מה הממוצע?8.5 מורה אהובה:להיסטוריה (למרבה הפלא) מורה שבא לך לפוצץ:המורה לתנ"ך מקצוע שנוא:מטמתיקה מקצוע אהוב:אנגלית אוהבת/שונאת את הכיתה?אוהבת.. אוהבת/שונאת את הבית ספר?שונאת! יתרון בבית הספר שלך:אין חסרון בבית הספר שלך:יש מלא -בנים- יש חבר? לא.. כמה חברים היו לך עד עכשיו? 4 5 תכונות שחייבות להיות בו:נראה טוב, לא שוויצר,מתלבש יפה,לא מתלהב לפני חברים,שיגיד לי דברים חמודים 5 תכונות שאסור שיהיה בו:מתלבש גרוע,נראה זוועה,מתלהב,שלא ישים עליי הדבר הראשון עליו את מסתכלת אצל גבר:עיניים פגישה עיוורת- כן או לא? אולי.. נשיקה צרפתית כבר בדייט הראשון- כן או לא? אולי..

C honey

New member
אני!!:

-אישיות- תכונה אצלך שמעצבנת אנשים אחרים:אוקיי, אממ... אולי שאני עצבנית לפעמים ו.. שאני לא תמיד עומדת במה שאני עצמי אומרת.. :), מסובך.. תכונה חיובית אצלך: עוזרת בשמחה.. הרגע הכי עצוב: שדודה שלי מתה..
הרגע הכי מאושר: כשאמרו לי שנטוס לאנשהו, שזה קרה כבר כמה פעמים.., ואולי כשאח שלי נולד ועוד מעט עוד אח נולד לי!!..
הרגע הכי מוזר: אממ.., אולי כשאני עושה פדיחות לעצמי.. (אל תדאגו, זה לא קורה הרבה..) יציאה מוזרה שיש לך: יש לי לפעמים יציאות.., אז לפעמים הם יוצאות מצחיקות ולפעמים מוזרות.. 2 תכונות שהיית מאמצת לעצמך: פחות כעוסה (כשמכעיסים אותי..), לא נוטרת טינה, ופחות רגישה.. -לבוש- מה לובשת כרגע? שאריות מהתחפושת..: חולצה לבנה קצרה, ומכנסיים שחורים. חנות מועדפת: אמממ.. אין כ"כ.. צבע אהוב בבגדים: בבגדים?..- אולי כחול, סגול וורוד!?.. גיזרה נמוכה או גבוה? גבוה.. בגדים רחבים או צמודים? חולצות- צמודות קצת.., מכנסי ג'ינס- מתרחבים!! הפריט האהוב עלייך: טבעות!! (אבל לא יוקרתיות כאלה!!..) משהו שבחיים לא תלבשי: חוטיני, ושמלות דוחות כאלה.., ובגדים חושפניים בכלל!!.. -טלוויזיה- סדרות מציאות- כן או לא? ואם כן, איזה? לאאא.. סרט אהוב: כל מיני: נראה לי "טיטאניק" (בגלל ליאונרדו!!), ו.. בטח גם הסדרה של "אוסטין פאוורס".., ועוד.. הסרט הכי עצוב אי פעם: "טיטאניק" קצת.., ו"החיים יפים", זה על השואה עם רוברטו בניני.. הסרט הכי רומנטי בעינייך: אממ.. ,לא זוכרת.. סידרה אהובה: אני לא רואה כ"כ טלויזיה!, אבל אם כבר אז- "המורדים", "חברים", ו"שנות השבעים" אהה.. ו"ארץ נהדרת"!! סידרה שנואה: סדרות תינוקיות.. "פינת אור" וכאלה.., וקצת ריאלטי.. הסרט הכי דפוק שראית עד עכשיו: שמעתי עליו לא ראיתי.. "אחי, איפה האוטו שלי?" אולי.. ולא זוכרת עוד..,חח שחקן אהוב:אוו.. ליאונרדו הממי!!-לבכות ממך..,חח, ו.. אה!- בנחוש!!!!!.., אם הוא נחשב שחקן.. שחקנית אהובה: ממ.. גווינת' פלטרו טובה.., אבל אני לא אוהבת אותה במיוחד!!.., וקמרון דיאז אולי.. שחקן עלוב:עלוב?- אשטון קוצ'ר?.., ועוד.., לא זוכרת.., אוווווף.. שחקנית עלובה:מממממ.. לא 'דעת.. -שירים- השיר הכי עצוב בעינייך: של הסרט "החיים יפים" עם רוברטו בניני.., שאחינועם ניני שרה!!..,תשמעו אותו!..,נוגע ללב.. השיר האהוב עלייך: [לא של בקסטריט] או-ווה.., יש מלאאא!!.., אוקיי: "שאט אפ" של בלאק אייד פיס" וגם "וור איז דה לאב" שלהם.., של בריטניח- "אוור פרוטקטד", של ג'סטין- "איים לאבינ יט", ו"לייק איי לאב יו"!- שירים מקסימים!!,"איים ריאל"- לא הרמיקס!, של ג'ניפר לופז ועוד!!...... השיר הכי רומנטי: [לא חובה של בקסטריט] זה של "טיטאניק"!!, ולא זוכרת עוד.. השיר הכי מעצבן:" צ'יקי סונג" ו"קטשופ סונג"!!.. קליפ אהוב: [לא של בקסטריט] אוי..., אולי אלה של- "דה קולינג" קוראים להם?.., עם אלכס בנד.., והם גם שירים רומנטיים ואהובים עליי!! שיר שאת חייבת לרקוד כל פעם שאת שומעת אותו: של "אטומיק קיטן" למיניהם.., ושל בריטניח לפעמים.. -מפורסמים- שחקנית שנראית הכי טוב לדעתך:אנג'לינה ג'ולי..,דאאא.. השחקן הכי שווה:ליאונרדו דיקפריו ואורלנדו בלום!! השחקנית הכי מעצבנת בעינייך: אולי פנלופה קרוז.., גנבת שכמותה.. השחקן הכי מעצבן: לא 'דעת.. הזמרת הכי שווה:ג'ניפר לופז? ו... אבריל לאבין היא מותק אבל אני לא יודעת אם היא שווה.. הזמר הכי שווה:אנריקה איגלאסיאס בסדר.., למרות שאני לא אוהבת את השירים שלו.. הזוג המפורסם הכי לוהט:או קמרון דיאז וג'סטין או ג'ניפר אניסטון ובראד פיט!.. הזוג הכי מעצבן:דה בניפר'ס!!.., ברוך שפטרנו מהם.. המפורסם\ת שמתלבש\ת הכי שווה: אוי אוי אוי.., הם מתלבשות כמו פרחות!!.. -בית ספר- איזה כיתה?ז' מה הממוצע? אממ.., בכל המקצועות ביחד?- בטח שמונים ומשהו.. מורה אהובה:המורה למורשת- יעל והמחנכת נירית!!, למרות שאני כבר לא לומדת מורשת לצערי!.. מורה שבא לך לפוצץ:ארר.., המורה לתנ"ך לפעמים.., ואת המורה (המחליפה לכמה חודשים..) להיסטוריה!! מקצוע שנוא:תנ"ך!, וקצת ספורט.. מקצוע אהוב: היה מורשת, ועכשיו- צרפתית!! אוהבת/שונאת את הכיתה? הילדים- פסדר.., והכיתה- נחמדה.. אוהבת/שונאת את הבית ספר? סבבה איתו.., לא רע.. יתרון בבית הספר שלך: יש הרבה הפנינגים וקיוסק ופעילויות.. חסרון בבית הספר שלך: לפעמים מסריח בכיתות והילדים לפעמים מופרעים ומעצבנים.. -בנים- יש חבר?לא.. כמה חברים היו לך עד עכשיו?2- אבל מה- זה לא רציני!.., הייתי בכיתה ד'-ה', מה הבנתי אז?.. 5 תכונות שחייבות להיות בו: חמוד, די חתיך, לא טיפש, עוזר ותומך, ודי גברי. 5 תכונות שאסור שיהיה בו: לא ביישן מדי, שקרן\בוגד\רמאי, מופרע\אלים, הומו,פחח.., וקונף- מטומטם- מכוער.. הדבר הראשון עליו את מסתכלת אצל גבר: עיניים, ושיער לפעמים.., וגובה די חשוב לפעמים.. (במקרה שלי לפחות..) פגישה עיוורת- כן או לא? לא! נשיקה צרפתית כבר בדייט הראשון- כן או לא? לא!!

C honey

New member
שכחתי..

כמה דברים להוסיף: כמו סרטים אהובים וטובים, וזמרים\זמרות, שירים וכו'.. אז תסלחו לי, זה היה די טיפשי.. כי אתם יודעים, כשמבקשים ממך לכתוב אתה שוכח הכל ונסתם המוח, אז זה מה שקרה, אבל לא חשופ..,חיחי.. =)
*ההודעה מנוסחת בלשון זכר אבל כמובן שמתכוונת יותר לצד הנשי..,חח..

למעלה