אני!!:
-אישיות- תכונה אצלך שמעצבנת אנשים אחרים:אוקיי, אממ... אולי שאני עצבנית לפעמים ו.. שאני לא תמיד עומדת במה שאני עצמי אומרת..

, מסובך.. תכונה חיובית אצלך: עוזרת בשמחה.. הרגע הכי עצוב: שדודה שלי מתה..
הרגע הכי מאושר: כשאמרו לי שנטוס לאנשהו, שזה קרה כבר כמה פעמים.., ואולי כשאח שלי נולד ועוד מעט עוד אח נולד לי!!..
הרגע הכי מוזר: אממ.., אולי כשאני עושה פדיחות לעצמי.. (אל תדאגו, זה לא קורה הרבה..) יציאה מוזרה שיש לך: יש לי לפעמים יציאות.., אז לפעמים הם יוצאות מצחיקות ולפעמים מוזרות.. 2 תכונות שהיית מאמצת לעצמך: פחות כעוסה (כשמכעיסים אותי..), לא נוטרת טינה, ופחות רגישה.. -לבוש- מה לובשת כרגע? שאריות מהתחפושת..: חולצה לבנה קצרה, ומכנסיים שחורים. חנות מועדפת: אמממ.. אין כ"כ.. צבע אהוב בבגדים: בבגדים?..- אולי כחול, סגול וורוד!?.. גיזרה נמוכה או גבוה? גבוה.. בגדים רחבים או צמודים? חולצות- צמודות קצת.., מכנסי ג'ינס- מתרחבים!! הפריט האהוב עלייך: טבעות!! (אבל לא יוקרתיות כאלה!!..) משהו שבחיים לא תלבשי: חוטיני, ושמלות דוחות כאלה.., ובגדים חושפניים בכלל!!.. -טלוויזיה- סדרות מציאות- כן או לא? ואם כן, איזה? לאאא.. סרט אהוב: כל מיני: נראה לי "טיטאניק" (בגלל ליאונרדו!!), ו.. בטח גם הסדרה של "אוסטין פאוורס".., ועוד.. הסרט הכי עצוב אי פעם: "טיטאניק" קצת.., ו"החיים יפים", זה על השואה עם רוברטו בניני.. הסרט הכי רומנטי בעינייך: אממ.. ,לא זוכרת.. סידרה אהובה: אני לא רואה כ"כ טלויזיה!, אבל אם כבר אז- "המורדים", "חברים", ו"שנות השבעים" אהה.. ו"ארץ נהדרת"!! סידרה שנואה: סדרות תינוקיות.. "פינת אור" וכאלה.., וקצת ריאלטי.. הסרט הכי דפוק שראית עד עכשיו: שמעתי עליו לא ראיתי.. "אחי, איפה האוטו שלי?" אולי.. ולא זוכרת עוד..,חח שחקן אהוב:אוו.. ליאונרדו הממי!!-לבכות ממך..,חח, ו.. אה!- בנחוש!!!!!.., אם הוא נחשב שחקן.. שחקנית אהובה: ממ.. גווינת' פלטרו טובה.., אבל אני לא אוהבת אותה במיוחד!!.., וקמרון דיאז אולי.. שחקן עלוב:עלוב?- אשטון קוצ'ר?.., ועוד.., לא זוכרת.., אוווווף.. שחקנית עלובה:מממממ.. לא 'דעת.. -שירים- השיר הכי עצוב בעינייך: של הסרט "החיים יפים" עם רוברטו בניני.., שאחינועם ניני שרה!!..,תשמעו אותו!..,נוגע ללב.. השיר האהוב עלייך: [לא של בקסטריט] או-ווה.., יש מלאאא!!.., אוקיי: "שאט אפ" של בלאק אייד פיס" וגם "וור איז דה לאב" שלהם.., של בריטניח- "אוור פרוטקטד", של ג'סטין- "איים לאבינ יט", ו"לייק איי לאב יו"!- שירים מקסימים!!,"איים ריאל"- לא הרמיקס!, של ג'ניפר לופז ועוד!!...... השיר הכי רומנטי: [לא חובה של בקסטריט] זה של "טיטאניק"!!, ולא זוכרת עוד.. השיר הכי מעצבן:" צ'יקי סונג" ו"קטשופ סונג"!!.. קליפ אהוב: [לא של בקסטריט] אוי..., אולי אלה של- "דה קולינג" קוראים להם?.., עם אלכס בנד.., והם גם שירים רומנטיים ואהובים עליי!! שיר שאת חייבת לרקוד כל פעם שאת שומעת אותו: של "אטומיק קיטן" למיניהם.., ושל בריטניח לפעמים.. -מפורסמים- שחקנית שנראית הכי טוב לדעתך:אנג'לינה ג'ולי..,דאאא.. השחקן הכי שווה:ליאונרדו דיקפריו ואורלנדו בלום!! השחקנית הכי מעצבנת בעינייך: אולי פנלופה קרוז.., גנבת שכמותה.. השחקן הכי מעצבן: לא 'דעת.. הזמרת הכי שווה:ג'ניפר לופז? ו... אבריל לאבין היא מותק אבל אני לא יודעת אם היא שווה.. הזמר הכי שווה:אנריקה איגלאסיאס בסדר.., למרות שאני לא אוהבת את השירים שלו.. הזוג המפורסם הכי לוהט:או קמרון דיאז וג'סטין או ג'ניפר אניסטון ובראד פיט!.. הזוג הכי מעצבן:דה בניפר'ס!!.., ברוך שפטרנו מהם.. המפורסם\ת שמתלבש\ת הכי שווה: אוי אוי אוי.., הם מתלבשות כמו פרחות!!.. -בית ספר- איזה כיתה?ז' מה הממוצע? אממ.., בכל המקצועות ביחד?- בטח שמונים ומשהו.. מורה אהובה:המורה למורשת- יעל והמחנכת נירית!!, למרות שאני כבר לא לומדת מורשת לצערי!.. מורה שבא לך לפוצץ:ארר.., המורה לתנ"ך לפעמים.., ואת המורה (המחליפה לכמה חודשים..) להיסטוריה!! מקצוע שנוא:תנ"ך!, וקצת ספורט.. מקצוע אהוב: היה מורשת, ועכשיו- צרפתית!! אוהבת/שונאת את הכיתה? הילדים- פסדר.., והכיתה- נחמדה.. אוהבת/שונאת את הבית ספר? סבבה איתו.., לא רע.. יתרון בבית הספר שלך: יש הרבה הפנינגים וקיוסק ופעילויות.. חסרון בבית הספר שלך: לפעמים מסריח בכיתות והילדים לפעמים מופרעים ומעצבנים.. -בנים- יש חבר?לא.. כמה חברים היו לך עד עכשיו?2- אבל מה- זה לא רציני!.., הייתי בכיתה ד'-ה', מה הבנתי אז?.. 5 תכונות שחייבות להיות בו: חמוד, די חתיך, לא טיפש, עוזר ותומך, ודי גברי. 5 תכונות שאסור שיהיה בו: לא ביישן מדי, שקרן\בוגד\רמאי, מופרע\אלים, הומו,פחח.., וקונף- מטומטם- מכוער.. הדבר הראשון עליו את מסתכלת אצל גבר: עיניים, ושיער לפעמים.., וגובה די חשוב לפעמים.. (במקרה שלי לפחות..) פגישה עיוורת- כן או לא? לא! נשיקה צרפתית כבר בדייט הראשון- כן או לא? לא!!