טוב אנשנושים אני פה!

p r u d e n s

New member
טוב אנשנושים אני פה!

הגעתי מייד כששמעתי על הפורום! (שזה לפני חמש דקות...
) אני לא ממש רואה רוזוול הרבה, אבל זאת סדרה ממש יפה... הפרק האחרון שראיתי היה לפני שבועיים אבל מי סופר?
אז השתלבות מהירה לי

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif שיר!!!!!!!!!!

החלטת להצתרף עכשיו לכל הפורומים שאני בהם (חוץ מפורום פאנפיקים וה"פ הספר.... נו טוב - אז בחצי מהפורומים שאני בהם!.....) - הא? אז בכל מקרה, הגעת הנה - אני מכירה פה עוד מישהי - ייאי!... נחמד שגם את אוהבת רוזוול.... החברות שלי (כולל WhatsYourLine) לא אוהבות רוזוול! איך אפשר לא לאהוב את הסדרה המושלמת הזאת - איך??? בכל מקרה - ברוכה הבאה!!!!!!!

p r u d e n s

New member
בת זקונים יקרה שילי,

הצטרפתי עקב (סליחה על הביטוי) הודעה בפורום "משחק החיים"... איזה יופי שאת כאן, לב מתוק!

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif ואני הצטרפתי עקב הודעה בפורום

פאנפיקים.... אבל אני אהבתי את הסדרה מהפרק הראשון, כך שברגע שראיתי את ההודעה בפורום פאנפיקים, פשוט חשבתי שאני חייבת להיות בפורום.... ואגב - אני שלחתי מכתב לאחראי/ת (לא זוכרת אם זה בן או בת....) הקהילות, וביקשתי שיעשו פורום ללהקה 'כוורת', ואם צריך - אני אהייה מנהלת פורום (אני לא משהו רוצה, אבל רק אם לא יהיה מישהו אחר....), בכל מקרה - מי שגם רוצה שיהיה פורום כוורת, בבקשה תשלחו גם אתם מכתב לאחראי/ת הקהילות, כי ככה יש יותר סיכוי שתהייה קהילה כזאת!!!!!! *אלו היו חמש דקות מפי אוהדת שרופה של כוורת שפוגי נמצא ברשימה של יותר מידי הדברים להם היא סוגדת*.....

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifוולקאם../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אני מרים בת 15 מתה על בקהאם... ו--------השתלבות נעימה לך!!!!!!! וכדאי לך לראות את הסדרה בעקביות כי הפרקים עכשיו שזה כבר סוף העונה ה-1 ניהיו ממש מענינים.. הממפפפפ איך קוראים לך?????

למעלה