טוב אנשים.. אין לי יותר כוח למריבות הטיפשיות שלכם. די! לואיס בבקשה תחזור..
ב ב א ר ו ש New member 28/11/05 #1 טוב אנשים.. אין לי יותר כוח למריבות הטיפשיות שלכם. די! לואיס בבקשה תחזור..
פ פלורי2 New member 28/11/05 #2 את בעצמך מתחילה לריב עם כולם:-\ את שמה לב שכל פעם שאת פותחת שרשור יוצא מזה ריב? אולי תפסיקי להציף את הפורום בשטויות שלך? נו באמת די להיות ילדה קטנה!!! תתבגרי כבר!!!
את בעצמך מתחילה לריב עם כולם:-\ את שמה לב שכל פעם שאת פותחת שרשור יוצא מזה ריב? אולי תפסיקי להציף את הפורום בשטויות שלך? נו באמת די להיות ילדה קטנה!!! תתבגרי כבר!!!
ב ב א ר ו ש New member 28/11/05 #3 אין לי כוח לשטויות שלך למה בכלל היית צריכה להגיב? תתערבי בעיניינים שלך!
ב ב א ר ו ש New member 28/11/05 #4 ואל תגידי לי להיות ילדה קטנה כי את הילדה הקטנה פה בלי קשר לגיל! הפורום לא צריך להיות מקום צבעוני כיפי ומגניב אלא פורום רציני שעוסק בחוויות מהחיים וכו'.. לא רוצה שתתערבי בעיניינים שלי טוב?!
ואל תגידי לי להיות ילדה קטנה כי את הילדה הקטנה פה בלי קשר לגיל! הפורום לא צריך להיות מקום צבעוני כיפי ומגניב אלא פורום רציני שעוסק בחוויות מהחיים וכו'.. לא רוצה שתתערבי בעיניינים שלי טוב?!
פ פלורי2 New member 28/11/05 #5 אז למה את כותבת הודעות?!../images/Emo19.gif כדי שלא יכתבו לך תגוובת ? נו באמת תתבגרי קצת!!!
ב ב א ר ו ש New member 28/11/05 #6 אויש איזה ילדה קטנה ואני כל הזמן מזכירה את המשפט "נו באמת תתבגרי קצת!" לא נמאס לך להגיד אותו..?