טוב אנשים...

jKiTTiE

New member
טוב אנשים...

בגלל שחלק ממכם בוכים שהפורום כבר עומד 3 ימים בלי לזוז (כה גמני בוכה על זה חחח) החלטתי לעשות ראיון שבועי למרות שניסיתי כבר ואתם מעפניםם!! אז בואו ננסה טיפה להרים תפורום... הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: עד כמה את/ה אוהב/ת אותי[בשאלה הזו רצוי לשקר על מנת שאני אחוש נאהבת]: ולפעם הראשונה...אישתו של גיא שבוגד בי ובאילנה גרר גמנחנו רוצות אותו ;]! או מוזס sfl תשרשרו אליה שאלות רבות ככל האפשר, ושיהיה בכייף מוזס תשלחי לי עוד השבוע שם של המרואיין הבא

sfl

New member
מה בדוגרי

זה מתאים לאיזה פורום קטנטנות ..לא נראה לי שזה ילך פה

Black Soul Om

New member
חחח איזה ייבוש...

מור מתחבאת עכשיו מהפדיחות שהיא עשתה לעצמה ומהייבוש שהיא קיבלה

jKiTTiE

New member
לא ממש לא!

זה היה רק רעיון לעלות פה תשממה... ודוגרי זה אחד הפורומים היותר מעפנים שיש פה...כמה שאני אוהבת אותו הוא באמת יבש ומעפן

jKiTTiE

New member
ועוד משו ששכחתי...

זה מצליח בהרבה פורומים...ולא משנה לאיזה נושא זה מתקשר...זה מצליח רק האנשים פה חשים קצת יותר מידי...

ILANA360

New member
נו אנשים אל תיהיו רעים אני יתחיל

ראשונה ואני ירעיין את מור מור איך קוראים לך ומאיפה את?? Jחח

jKiTTiE

New member
חחחח אבלה חחחח כמה שאני אוהבת אותך

חח וזה ממש לא קשור לפורום סקס לנוער זה נראלי פעול כמעט בכל פורום ואנלא סיבה שזה לא יצליח חוץ מזה ככה אפשר להכיר קצת יותר טוב תאנשים שנמצאים פה בפורום

maorubin

New member
אנל'א מבין אותכם...

היא רק מנסה ללהתסיס קצת את הפורום... לא בא לכם לזור?! אל תרדו עליה ותהרסו הכל... מור בהצלחה!...

Black Soul Om

New member
רוצה להכיר טוב יותר ת'גולשים

אז בואו נפגש איזה יום גלים טוב אחד... בחוף מסויים במרכז... ככה תוכלי גם להכיר את כולם... גם להתפנן להנות ולגלוש... וגם לא לעשות לעצמך פאדיחות של פורום קטנטנות

maorubin

New member
אם כבר להיפגש...

אז נעשה את זה בהפגנה שתהיה בדולפינריום! יום שישי הבא בשעה 1 בצהריים אני אהיה שם ואני מקווה שגם אתם!

למעלה