טוב אנשים!

LuNa MaJnUnA

New member
טוב אנשים!

למה יש פה שרשורים מלפני מאה שנה? שרשור רגוע. כן כן.. ההיפך משרשור העצבים. אני במצברוח רוחני כזה נו.. מה מרגיע אותכם?

NYMets Man

New member
מטאליקה - הכי כבדים והכי עצבניים

תהרגו אותי אבל אני לא יודע למה

LuNa MaJnUnA

New member
העצמה אולי..

התנועות בראש שמדמות את הגיטרה משמיעה מה שמילים לא אומרות..

NYMets Man

New member
בסדר נו

את יודעת הרי שאני מתאמץ לשמוע את המוזיקה ולהתעלם מהמילים... אז יכול להיות... אבל זה פשוט גורם לי להרגעה של העצבים בגוף

LuNa MaJnUnA

New member
למה אתה מתעלם מהמילים אבל?

(לא גנבו לך מגבר של מרשל?
)

NYMets Man

New member
אני לאי ודע למה אני מתעלם מהמילים

אני כן שומע את המילים, אבל לא מתרכז בהם כמו כולם... שאני כן שומע את המילים אני גם מנסה להקשיב להם באופן ספרותי... אבל בעקרון אני מנמיך את השירה ושומי את המוסיקה כי זה מה שמענין אותי

NYMets Man

New member
.........

אם את יורדת על הליריקה של מטאליקה או על המוסיקה שלהם רואים שבאמת לא שמעת יותר משני שירים שלהם וכמו הרבה אנשים את מדברת על דברים שאין לך מושג בהם... ובטח שומעת רוני או שלא הבנתי אותך :|

מייאוץ'../images/Emo60.gif

"הליריקה שלהם לא מעניינת ביחס למוזיקה" לא אמרתי שהליריקה לא טובה, או שהמוזיקה שלהם לא טובה
[ואולי לא הבנת את הכוונה שלי - מוזיקה=מנגינה ללא מילים] התכוונתי שביחס למנגינה - המילים לא מעניינות:X לא אמרתי מילה על הרמה בכלל. הדבר היחידי שעשיתי זה להשוות בין הליריקה שלהם לנגינה, והעדפתי את הנגינה. [שמעתי יותר משני שירים שלהם, תהיה בטוח בזה
אני לא מתיימרת להסיק מסקנות בדברים שאני לא מבינה בהם] ואם עוד פעם אחת תאמר שאני שומעת רוני גם בצחוק זה לא יהיה נעים, הלו:p לא אומרים את זה אפילו לאויבים הכי גדולים שלך.

לבכות או לצרוח ../images/Emo7.gif ../images/Emo2.gif

סתם. ספר טוב, מוזיקה מתאימה או אוכל, תלוי מה הרגיז אותי

LuNa MaJnUnA

New member
אוכל זה תמיד עוזר..

אבל ספר? זה לא נורא קשה להתרכז כשעצבניים וכל המחשבות מתרוצצות בראש?

o r t a l i t

New member
העדר דברים שמעצבנים אותי :]

חח אם יש משהו שמעצבן אותי, שומדבר לא יאזן את זה.. אז הגעתי למסקנה שהדבר היחיד שמרגיע אותי זה העדר דברים שמעצבנים אותי P:

NeTa MuFlEtA

New member
אמממ שירשור ברגוע לאללה ../images/Emo13.gif

וואלה הכי מרגיע אותי זה חבר שלי
תמיד הכל ניראה כלכך מושלם איתו חחחח
[עזבו אני במצברוח טוב..
] ואממ השירים השקטים שאני מתחברת אליהם.

לזרוק משהו על הקיר../images/Emo60.gif

כן אני אימפולסיבית לעתים. בכל מקרה, זה מה שאני עושה, זה מרגיע - אבל אז אני מתעצבנת כי אני צריכה לנקות את מה ששברתי, ועוד יותר מתעצבנת כי תמיד מה שבהישג יד לזרוק זה משהו שאני צריכה אחרי כמה דקות. בקיצור, כלום לא מרגיע אותי כשאני עצבנית

שאניה

New member
לשגע את אחים שלי הקטנים..

לשמוע סולדד לצרוח בקולי קולות - אני טובה בזה לא יודעת מה עוד

lihi r

New member
מוזיקה...

מוזיקה שאני אוהבת תמיד תרגיע אותי וגם אוכל

1Fa1

New member
כנ"ל

כנ"ל אורטל! הכי מרגיע,להתחמק מהמחשבות.. אבל אם אי אפשר,אז מוזיקה רגועה ושוקולד תמיד עוזרים=]

למעלה