טוב אנשים!

דודו

היחידות שאני חושב עליהם שמתאימות לחן בתור אמא זה או הילה או דורית מה אתה אומר
אולי הם יסכימו מי יודע

chany

New member
היי דודו אחיין של דודה,

זה שיש לך בת חמודה אני כבר יודעת, אותה בת שלך מדברת על מושיק שהוא האח האובד שלה, האם אתה גם האבא שלו? מה קורא פה? דודה מבולבלת, בסוף לא יישאר לך כסף מהירושה שלי, כל חודש תוסיף לי עוד אחיין?
אגב התמונה של האחיין שלנו ששלחתי לי עם הבגד החמוד מברלין מדהימה, שנה טובה לכל חברי הפורום מהדודה האוהבת.

רוני 1502

New member
דודו זה רוני אני עכשיו אצל דודה חני

בבית. באתי להכין לדודה כוס תה כי כפי שאתה יודע היא אינה חשה בטוב. ומה אני רואה בפורום פתאום? שיש לך בת חמודה שיש לך אח אובד שאולי הוא גם הבן שלך? אז מה יהיה בסוף עם הירושה, אנחנו כבר הרבה אנשים.... אני לא מוכן לזה! יש לי כבר תוכניות .... כמו כן אני מת על השיר "אמונה " של שרית סגנית המלכה ....הרי ירדנה היא המלכה הבילתי מעורערת לנצח נצחים.

דודו טל

New member
../images/Emo3.gifחחחחחחחחח ענק!!!

עוד תכיר את הילדים שלי, אל תדאג! ומה שלום הדודה? מקווה שהיא מרגישה טוב יותר

חן חמי

New member
מי צריך ירושה?

שיש בנינו אהבה כזאת גדולה? נכון אבלה.. איך היתה העוגה?

רוני 1502

New member
יו איזה כיף לי ... אז גם אתה דודו

מוותר על הירושה אז הכל יעבור אלי, ואני יוכל לקנות טונות של כבד אווז איכותי. כמובן אם הדודה לא תהרוג אותנו לפניה כי היא עשויה מזן טוב. כמו כן הוצאתי את הדודה שלך ושלי בכוח מהבית לקפה פולה לאכול קינוח מתוק לשנה החדשה, ולתדהמתינו, בחצות בדיוק התנגן השיר "חגיגה" של שרית סגנית המלכה. וכולנו קיבלנו כוס שמפניה, ואני שתיתי 2 כוסות , גם את של הדודה, והלצר היה כזה חתיך והורס , דודה נתנה לי את ההסכמה...אבל לא יצא כלום. אולי בביקור הבא.....

חחחחחחחח ענק אהבתי....

איזה קורעים אתם יאווווו חחחחחחחח
שריתווווווש אני אוהבת אותך חיים שלייייי

שנה אזרחית טובה ../images/Emo24.gif לכולנו

שתהיה לכולנו שנה טובה ומדהימה,
שנת אושר אהבה בריאות והמון מוסיקה טובה,
של שרית כמובן.
חן - קיבלתי את התואר "אמא" אשמח להיות חלק מהמשפחה היקרה שלנו...
אבא-דודו, הבת-חן היקרה, והילה-אמא.
שבוע מצויין לכולנו

למעלה