טוב אנשים!

HairyPoota

New member
טוב אנשים!

אז מממ...אני ניר גרבר... מד"צ מלב שרון (סנובים עשירים עם בלונדיניות כוסיות...אני יודע!!) וזאת ההודעה הראשונה שלי בפורום! דרך אגב אני מנהל פורום של מד"צים 2003 בהייד פארק... דרך אגב הייתי בקבוצה 7 סמינר הילה(שולט)

kedeman

New member
ברוך הבא ניר

מאיפה בלב שרון? הייתי אומר לכם שאתם מוזמנים לא להיות סנובים ולהצטרף אלינו לפורום אבל פה יש מקום רק לקבוצה סנובית אחת והיא י"ב (זה בצחוק... אתם בהחלט אבל מוזמנים להצטרף אלינו בלי שום קשר לפורום) אני שי ד"א :)

THE sky angel

New member
שי תסתום ותירגע!!!!

שלום ניר
ברוך הבא
מקווים שתהנה, נשמח לעזור לך בכל אשר תחפוץ
(במיוחד אם איך זה להרביץ לשי!!) אל תדאג, אנחנו לא כורתים אצבעות ( לא כל כך מהר לפחות..) אממ וזהו..! נשמח אם תישאר איתנו.. יום טוב!!
מי הגרעעינר שלך? ומאיפה אתה בלב שרון?

kedeman

New member
אה לא

שכחתי שמדברים פה על פעילות לחניכים אם עושים את זה בתור פעילות לחניכים מתחת לשכבה הבוגרת אז זה צריך להיות עם בגדים

חבר'ה...זכיתם...

ניר גרבר בכבודו ובעצמו הגיע לפורום... תעריכו את זה...זה לא קורה כל יום... הוא ממושב ינוב, ונריה הגרעינרית שלו...(סליחה שעניתי בשמך...) (תראו כמה נקודות אפשר לדחוף למשפט אחד...)

נירררררר!!!!!

אתה הכי חתיך באאררררץץץ!!! מה קורה?! תקשיב, אני מקווה ששמעת, יש טיול חרמון ב-13-14 לפברואר. אז.. תרשום ביומן שאתה יוצא!!

שלום ניר!

אני גילי ברייר מעמק חפר (אני מניחה שהבנת את זה כבר) ברכותי על ההודעה הראשונה כמה נחמד לשמוע על אנשים מינוב! יש לי שם דודים. איזה גיל אתה מדריך?

היי..

דבר ראשון ניר.. ברוך בואך לפורום שלנו.. אני מקווה שלא תיבהל פה ממספר אנשים.. בכל מקרה אני עדי ויינר.. ט'ניקית.. כמו שנראה לי אני הכי קטנה פה בפורום.. (אלא אם כן מישהו הצטרף אלינו והוא יותר קטן ממני.. (אני מדברת על הגיל..)) אמ.. אני מנס ציונה.. עברתי מנטעים שזה בגן רווה.. ו... זהו בנתיים (אני סתם אומרת דברים לא חשובים.. *השיעמום*) בכל מקרה נחמד להכיר כל פעם אנשים חדשים! אם תרצה אתה מוזמן ליצור איתי קשר באייסיקיו(176920404) ולזבל לי את השכל כמו שאני עושה לך עכשיו.. (לך לכל מי שקורה את ההודעה הזאת..) גילי - אוהבת אותך יותר מדיי.. (הייתכן?!) ואני אגיע בקרוב.. לצערכם.. לקחת את הסוודר ששחכתי אצלך.. ואז תצטרכו לסבול אותי עוד סופ"ש.. צטערת.. בכל מקרה היה נחמד להכיר אותך ניר.. נדבר בהמשך..

הייתכן? אין תשובה חד משמעית.

ראית שי? היא השאירה בכוונה את הסוודר שלה בחדר שלי.. כמה חמוד מצדה אבל עדי! אנחנו נסכים שתבואי גם בלי התירוצים סתם סתם.. (האמת היא בכלל שאני החבאתי אותו! לא.) בואי לעוד סופ"ש! היה נחמד והפעם תסתכלי על הסרט שמקרינים לך (שמעתם על מישהי שעדיין לא ראתה "שרק" עד סופה"ש האחרון?! ובכן, עכשיו כן.) ו... טוב נו.. גם אני אוהבת אותך. אף יותר משתתארי לעצמך

למעלה