טוב אנשים

LaLyBLooM

New member
טוב אנשים

כמו שכבר חלק הבינו, אני בהפסקה מהפורום, כנראה להרבה זמן מי שרוצה לדבר יש לי MSN וICQ חלק יודעים את הסיבה למה אני לא פה, קשה להם להבין אבל אם הם ינסו להסתכל על זה דרך העיניים שלי אולי אז הם יבינו בכל מקרה, הסיבה בכלליות היא שהפורום הזה גורם לי להרגיש כאילו אני לא שווה לתחת ומה לעשות שהפורום לא שווה את זה אולי כש ואם המצב ישתנה אני אחזור תהנו עם השיחות המרתקות שלכם, ואני יעדכן עם חדשות על בלו אם יהיה לי למי שישאר איתי בקשר ביי לירון

chicolico

New member
יופי.... מאוד בוגר...

פשוט תברחי שוב.... במקום להבהיר לאנשים איך את מרגישה..... את יודעת מה? אני כבר די מתוסכל מכל הסיפור אז כבר אין לי מה לומר לך....

LaLyBLooM

New member
.........?

אתה יכול להסביר לי מה הבעיה שלך? אני כתבתי לך שאני מבינה למה אתה לא קולט את זה, ואין לי בעיה שאתה לא קולט את זה!! אבל עובדה שדני ורון מבינים ואתה מתוסכל?! יופי באמת... וללכת ולכתוב לי "מאוד בוגר" בפורום זה דיי מעליב אז מאור, עד שלא תכניס לראש שלך שאני מדוכאת ואתה לא אמור לדכא אותי עוד יותר וללכת ולריב איתי ולהתווכח איתי ועוד להגיד לי מאוד בוגר... עד אז אני מעדיפה שלא נדבר כי באמת עברו עלי ימים קשים ולא רק בגלל הפורום אז פשוט תעזוב אותי בשקט כי אתה מממש עולה לי על העצבים ואתה פשוט ממשיך, תקלוט, אם אתה לא מבין איך אני מרגישה, אז פשוט תעזוב את זה, אל תלך ותעליב

LaLyBLooM

New member
ואני גם

אמורה להשאר כאן כשאני מרגישה ככה? לא נראה לי!! הפורום הזה גרם לי להרגיש מספיק כמו חרא ככה שבאמת נמאס לי! ותאמין לי שהפורום הזה לא שווה שאני אהיה מדוכאת כל כך בגללו וזאת הסיבה שאני לא נשארת, כי פשוט נמאס לי מזהההה!!

chicolico

New member
אני לא רב איתך!

זה מה שאת מבינה? כן? אז חבל... ואני מדכא אותך וגורם לך להרגיש חרא? את חשבת מתישהוא פעמיים לפני שכתבת מה שכתבת לי בפורום??? אולי זה יבוא לך כ- news flash, אבל גם לאנשים אחרים ממך יש רגשות!

Dani Ryan

New member
לירון...

אמרתי לך מה אני חושבת בMSN ... חבל לי שזה גרם לזה.... סליחה...

LaLyBLooM

New member
כבר אמרתי לך

שאת לא צריכה להגיד סליחה, זאת לא אשמתך וזאת לא אשמת אף אחד זה פשוט הגיע למצב הזה וזה כבר לגמרי משגע אותי

LaLyBLooM

New member
בכל מקרה

אני הולכת לישון ואני לא מתכוונת להכנס לכאן מחר אז אם מישהו רוצה משהו, שיכתוב לי בMSN או בICQ ומאור, DON´T EVEN BOTHER לנסות לעצבן אותי שוב כי אני גמרתי עם הנושא, אם אתה עדיין לא קולט תשאל את רון או דני אני בטוחה שהם יכולים להסביר לך כבר יותר בבירור!! הרי אני כזאת סתומה מעצבנת שאפילו להסביר לך את מה שאני מרגישה אני לא מצליחה

למעלה