טוב אנשים!

oblina

New member
טוב אנשים!

בני כמה אתם?! התכוונתי בנות כמה אתן? אל תסקלו אותי... אבל אתם מגזימות בתגובה שלכם לתמונה של ניצן...

גם לפי דעתי

נכון אנחנו יותר צעירות ממנו אבלזה כיף ככה לדבר פתאום על איזה משהו חדש ומענין! ונראה לי שכבר כולנו התגברנו על העובדה שניצן חתיך.....

taltoli

New member
אממ

או.קיי אבל התלהבתם יותר מדי והצורת דיבור שלכם הייתה פשוט מגעילה, אולי בהתחלה זה החמיא לו, כל אחד בעצם...אבל אח"כ זה נהיה ממש מגעיל אני לא יודעת מה הייתי מרגישה במקומו , רבות מי תעשה עליו סיבוב תעשו לי טובה אתן לא יותר טובות מכל הערסים שמתחילים איתך ברחוב, מה זה הצורת דיבור המגעילה הזאת.. סורי אם נשמעצי קצת תקיפה אבל כמו שאני שונאת שלי עושים את זה, ממש שונאת אני בטוחה שגם הוא, לפחות נראה לי..

yael filan

New member
טלטולי

טאז אמר משהו? העיר על זה? אז עד שהוא יעיר, אל תדברו בשמו... אולי קצת הגזמנו, אבל זה מצחיק כל ההתלהבות של אנשים ממנו, לא נראה לך שבאמת הייתי רצינית, נכון? אני דווקא התאהבתי בקעקוע

ערסים אנחנו? לא....

מה פתאום! אנחנו אמרנו את זה בצחוק, חוץ מזה- לא היית נהנת עם מישהו ממש יתלהב מהיופי שלך? בהתחלה זה היה מחמאות ואז זה הפך לצחוק... ובאמת יעל צודקת- בבקשה אל תדברי בשם טאז- עם הוא רוצה להגיד משהו שיגיד!

taltoli

New member
או.קיי

אמרתי את דעתי ואיך שאני הייתי מרגישה, זה הכל ולא לא הייתי נהנית מזה כאילו סבבה אמרתם לו שהוא נראה טוב ובצדק אבל כולם הסכימו שעברתם קצת את הגבול, כי אם מישהו היה אומר לי חלק מההערות שהיו פה הוא היה חוטף כאפה רצינית והיו מקרים...חח...אם הוא יהנה מזה אז סבבה לו...

yael filan

New member
צודקת

בהחלט עברנו את הגבול אבל... אנחנו בנות טיפשעשרה מתלהבות, זוכרת?

פרסה

New member
זה לא.....

מי תעשה עליו סיבוב זה מי תעשה איתו סיבוב על הסוס גם אני אמרתי שזה מוגזם הרי אתן (ואני) בני 11 12 13 14 זהוא והוא בן 21 (זקן) תחבונא בנות שבא ילד בן 6 ואומר לך את כוסית או משהוא כזה תגובה של ניצן לא ראיתי כנראה שזה קצת עלהלו לראש

taz512

New member
לא עלה לי כלום לראש

פשוט לא הייתי בבית שלושה ימים, ככה שלא יכולתי להגיב כי לא הייתה לי גישה לאינטרנט. באמת שזה לא מפריע לי, וזה אפילו מחמיא מאוד מאוד. טאז, השד העסוק

taz512

New member
כן

139708253 בבקשה. וזה טאז לא טז. בבקשה לא לשכוח את הא´ טאז, השד והאלף

BeerBozZ

New member
../images/Emo6.gifאני לא מבינה משהו...

איך יש לך כח להחליף את החתימה שלך כל כך הרבה פעמים..?? למרות שאינ חושבת שזה ממש חמוד.. וזה מצחיק אותי כל פעם מחדש... (*מאושרת*...
)

taz512

New member
זה מאוד פשוט

וזה מאוד קל. צריך פשוט להיות יצריתיים. זה עד כדי כך פשוט, לא צריך יותר מזה, וזה כמובן אחד מסימני העיקר הטובים ביותר לטאז האמיתי בכל פורום ברשת. טאז, השד והיצרות

BeerBozZ

New member
אבל..

זה לוקח מלא זמן.. לשנות כל הודעה.. או שלך יש דרך קיצור של אנשים חתיכים????

BeerBozZ

New member
דורון!!!

יא כוסית.. היית יכולה לכתוב לי את זה במסרים... עכשיו.. כל הפורום יחשוב שאני מפגרת....

BeerBozZ

New member
דורון..

אני מתה עליך.... ואל יודעת שאת כוסית.. את יודעת שהמאהב שלי אמר שאת כוסית אבל לא עד כדי כך.. כמו שאני אומרת.... סתם.. אי לאב יו.... -יו טו טאז!!!

BeerBozZ

New member
דורון!!!

יא כוסית.. היית יכולה לכתוב לי את זה במסרים... עכשיו.. כל הפורום יחשוב שאני מפגרת.... אתם לא יודעים איזה חלום מוזר היה לי.. חלמתי שאני מתחתנת עם סוקי.. מבנות גילמור...

למעלה