טוב אנשים

שוטה 1

New member
טוב אנשים

אני חדש פה בפרום אז קודם כל שלום לכולם! אני יספר קצת על עצמי אני בן 16 מאור יהודה יש לי להקה בשם להבה קפואה והכי חשוב יש לי חברה שאני מת עליה שהיא במקרה MEKHASHEIFE1 אז שלום לכם!

Mekhasheife1.

New member
שי שחכתי=שכחתי! איזה טעויות כתיב!

שתהיה בריא ... אתה והטעויות כתיב שלך ... תגידו , יש אנשים שבא להם יום ראשון ה - 14.7 להיפגש אצל תומר (חנות בדיזינגוף למי שלא יודע) או משהו כזה????

Hole In The Sky

New member
החנות קטנהה!! פיצפונת!! לא נכנסים

שם יותר מ-4 אנשים כולל המוכר ההודי (סם) והמוכרת שלפעמים נמצאת שם...

Mekhasheife1.

New member
חחחחח שי קרעת אותי! ../images/Emo13.gif

התכוונתי ליד החנות או משהו כזה ... פשוט יום ראשון זה היומולדת שלי ואני לא רוצה סתם להיתקע בבית אני רוצה לצאת אז ... בא לכם??? נערוך איזשהי פגישה קטנה???

Stillwater

New member
אני שונאת את.....

החנות הזאת!!! ואת מכורים החרמנים האלה! וחוץ מזה...אני מצטערת שחולצות בגודל XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXL קטנות עלי אולי תעשו קצת יותר גדולות?

שיייי

New member
ד"א..

זו כבר פעם שנייה שאני כותב לך מזל טוף, בכל שירשור כתבת את זה הה? חפיף פעם שלישית גלידה.

Mekhasheife1.

New member
חחח ... לא אתמול זה היה העברי ....

יום ראשון זה הלועזי ...
תודה על המזל טוף ... טוף נו ... אבל אולי בכל זאת יום ראשון נעשה מפגש???? לא משנה לי איפה בתנאי שזה יהיה איפשהו בת"א במרכז ת"א ...
מה אתם אומרים???? פפפפפליז?!?!?! מישהו??? אני לא רוצה להיתקע בבית שלי יום ראשון ... אני רק חושבת על זה שאני יהיה בבית וכל היום ידבר עם אנשים שיאחלו לי מזל טוף זה כבר גורם לכאב ראש ... אז אולי נצא לאנשהו??? מה אתם אומרים???

שיייי

New member
תגידי,

לא עדיף לך לחגוג את היומולדת עם אנשים שאת מכירה? מפגש פורום לפורום שיש בו בקושי אנשים, אז אף אחד לא יבוא, תחשבי על זה.

Hole In The Sky

New member
שי צודק. נדחה את המפגש למועד אחר

(אם בכלל) וחוצמזה היום הייתי כל היום בת"א...(וואו!! ליד תומר יש כל כך הרבה חמודים!!!) ולענינינו? אין סיכוי שאני אסע לשם שוב ביום ראשון. מזל טוב..

Mekhasheife1.

New member
אממ ... אני אחגוג עם החברים הקרובים

שלי באוגוסט אבל כאן זה לא עניין של לחגוג זה הקטע של לצאת מהבית לאנשהו ... אז מישהו רוצה לבוא איתי לפיש פיש?? (שוק הפשפשים)

Mekhasheife1.

New member
טוף נו לא משנה אנשים ....

חבר שלי אמר לי שיש לו תוכניות אז שיהיה ...
אא ... רגע אם היית לא מזמן בפיש פיש אז ליפה (הדתיה) הגיעו מכנסי דייגים חדשים???

Hole In The Sky

New member
מה את צוחקת?! השוק שורץ במכנסי

דייגים! בכל פינה! שרוואלים, מכנסי דייגים, מכנסי קשירה בעעע כל כך הרבה שאת מקבלת הרעלת בגדים כשאת יוצאת מהשוק. אבל נחמד שם.. אני אוהבת שוק (שוק רמלה שולט! שם הולכים מכות.. וגם יש אנשים שצועקים "חליפות ילדים ב-10 ש"ח! אבא שלי גונב אני מוכר! יווווו!!!!! יווווווו!!!!) וצחוקים שם

Mekhasheife1.

New member
אמממ .... כיין אבל הפיש פיש שולט!!!

ממש סבבה שם! אני צריכה לבוא לשם אם הרבה כסף! שכחת את החיתולים שהם מוכרים שם .. זה חמוד!

tomgavish

New member
אחלה מקום שוק ראמללה, קניתי שם

דיסק אוסף של נירוונה ב10 שקל אחלה דיסק מכל האלבומים שלהם

Mekhasheife1.

New member
פששששש ..... אבל עדיין הפיש פיש

יותר טוף .... הכי כיף להוריד מחירים למוכרים שם ... זה מזכיר לי שרציתי לקנות של בקוטי והמוכרת אמרה לי שזה 120 שקל אז הורדתי לה את זה ל-35! נחמד ...

tomgavish

New member
אז חכי שתגיעי לתילאנד וכאלה

מקומות את תריבי עם המוכרים על חצי שקל (שזה דיי הרבה בישבילם)

למעלה