טוב אנשים...

טוב אנשים...../images/Emo88.gif

בגלל כול הבאלגן שהייה פה בגלל הרשימה השחורה והארורה, החלטתי פשוט לעשות שרשור של כול מי שמחשיב את עצמו ככותב בפורום. [URL='http://'] מי שכותב יותר מפעם פעמיים ביום ונמצא פה יותר משעה שעתיים[/URL] שישתרשר בבקשה לפה ומי שיעשה את זה, יכנס לרשימה שתיכנס למאמרים.

אני נמצאת פה כל הזמן../images/Emo70.gif

יש לי אינטרנט בכבלים כך שאני כל הזמן פה ואני כותבת גם מלא ורציתי גם להגיד את זה בשם ליאור (פבליטה) שנמצאת בטיול כרגע ולא תהיה פה עוד כמה ימים...

HoNeY14

New member
אני גם פה

עד עכשיו לא כתבתי ורק קראתי אבל עכשיו אני גם אכתוב

brit14ney

New member
אני נמצאת פה ...

כל היום המחשב שלי והאינטרנט דלוקים 24 שעות ביממה אז כל פעם אני נכנסת לבדוק מה קורה

ShaDowS GirL

New member
בפעם ה-3 והארורה:

אנוכי, אמתכם החצי-נאמנה, נמצאת פה כמעט כל היום, ולרוב גם בלילה. עדיין לא הבנתי למה צריך את הרשימה המצחינה הזאת. אם עוד פעם 1 אני אצטרך להודות שאני כל היום פה אני אתאבד. ואתפגר. שיהיה בהצלחה! {*תולה את עצמי, כשבידי אקדח 8 מ"מ טעון ויורה לי בראש. איזה כיף.}

אני כותבת בפורום יותר מפעמיים

ונמצאת כל הזמן חוץ מכמה פעמים שאני אצל חברה סרט מסיבה וכו ודרך אגב כנראה שאף אחד פה לא רוצה פגישה!

אני פה

ואתה רז
יודע זאת הכי טוב כי כשאתה לא על המחשב אני עליו ואם אתה על המחשב אני לא {אלא אם תסדר את המחשב הנייד שלך לשם שינוי}

Tinkerble

New member
אאאאממממפפפ.................

בזמן האחרון אני יותר קוראת מאשר כותבת..... תעשה את השיקול שלך..... (כבר אמרתי לך מה אני חושבת במסנג´ר)

cHiKiNoNo

New member
אני!!! אבל יש בעיה קטנה.

בזמן האחרון אני לא כותבת הרבה כי קשה לי קצת להתחבר מכוון שאין לי פוקס קידס
. אבל אני אתחיל/אמשיך להשתלב {ואתם עוד תשמעו ממני
..} מייד בתחילת השידורים של ערוץ 10 ויכול להיות שחברה שלי מקליטה לי את כל פרקי-השבוע אז בכלל... א-ו-ט-ו-ט-ו!!!
...

למעלה