טוב אנשים

אז אני...

מאיה. לא גרושה...(גם לא נשואה
) סטודנטית לחינוך וסוציולוגיה... מסיימת שנה א' בימים אלו ממש... אין לי עציצים, צ'יטוסים או ארנבים. אני מעדיפה סושי

../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifנעים להכיר!!!

שלום... אני בת 24 מאזור ירושלים.. יש לי תינוקי מתוקי בן 4 חודשים וגם הוא (כמו הפשוש של BUBBLE) חולה - לא פחות ולא יותר, דלקת במיתרי הקול!! מפחיד! מעבר לזה, אני פרודה עוד מעט 3 חודשים - ומאושרת!!! הכי כיף להיות משוחררת וחופשיה! אני לומדת כבר חודש ואני בדרך לחיים עצמאיים - כרגע אצל ההורים שתומכים ועוזרים מאוד! גם לי יש תקוות וחלומות וביניהם למצוא אהבה שוב והלוואי שזו תהיה בריאה ותחזיק לנצח... רוצה כ"כ עוד ילדים מקסימים ומתוקים כמו המתוקי היפה שלי.. וזהו! אה, ורוצה להכיר מלא אנשים ומלא חברים, אז.................... הגעת לפורום הכי מצחיק תומך וכיפי בעולם ואני יכולה להגיד שהכרתי פה אנשים מדהימים אז... ברוכה הבאה!

ramoni1

New member
גדוללללללללללללללללללללללללללל

היא מהפירסומת כבר זקנה

לפני שבועיים לבן שלי הייתה דלקת במיתרי הקול

כנראה זה הוירוס החדש שמסתובב בירושלים. הילד שתק שלושה ימים (בדרך כלל לא סותם את הפה לשניה), לא הצליח לישון, שלא לדבר על חום גבוה. עבר רק אחרי אינהלציות סטרואידים
ושלך עוד כזה פיצי...מסכנצ'יק
<טוב לדעת שאני לא לבד באיזור
>

כן אל תשאלי,, אני עושה לו אנהלציה והוא

כזה מתוקי לא בוכה אפילו, מחכה שזה ייגמר... ויש לו חום והוא ישנוני... ממש כואב הלב לראות אותו ככה..

טלטלה...

גרוש לשימחתי.. כבר ארבע שנים אני חושב יורש עצר אחד ונסיכה מדהימה ממש ברגעים אלה עובר על חוזה להשכרת הבית בצפון...ומקווה לנוע קדימה וכמובן כלב-בונו האימתני...

שרשירית

New member
איזה כייף לראות את כולם, עכשיו תורי

בת 32 + ילד מקסים שבעוד חודש יחגוג 3 גרושה רישמית כבר 4 חודשים מאושרת גרה בינתיים אצל ההורים שמפנקים ועוזרים עזבתי בעל, עבודה, עברתי מהצפון הרחוק חזרה למרכז מאושרת החיים התהפכו אבל הכל לטובה יודעת להינות בחיים, בת 16 הייתי ונשארתי מאושרת

א פרסקי

New member
מאזניים כנסו../images/Emo153.gif../images/Emo153.gif../images/Emo153.gif../images/Emo153.gif

היתי חייב להעלות את זה......
יש כאן הכי הרבה מאזניים ועכשיו אגלה לכם סוד קטן לפני תקופה לא ארוכה כמה חודשים נכנסתי לאתר הכרויות מסויים ועשיתי סטטיסטיקה לגבי מזלות וגם שם למרות הפנויים פנויות היו שם יותר מאזניים כן היתי די המום מהנתון אני שואל שאלה ולא משום מטרה להגיד משהו על המזלות אלה בדיוק ההיפך כי אני לא מאמין כל כך במזלות אבל יש כאן צירוף מיקרים שאני מתחיל לשאול שאלות האם יש לבני מזל מאזניים בעיה עם קשר האם הם יותר מידי פרפקציוניסטיים עצמאיים או כל דבר אחר שיכול להיות שאתם יכולים לעלות על עצמכם אשמח לשמוע מכל אחד ממכם על התכונות שלו ועל מה הוא מחפש בבין הזוג אני שואל כי בנות מזל מאזניים עם כל הצער מעניינות ומאתגרות

felka

New member
תגיד לי .... מילים

unstable personality אומרות לך משהו.... מאזניים יש ויש. יש דברים כמו עצלנות אבל בדרך כלל ניתן להתגבר אבל אהבה כמו שהם יודעים לתת יודעים לתת רק דליים.... סתםםםםםם אני אין לי מוסג בגרוש
נראה לי שווה שירשור...

love u11

New member
עכשיו אני כי ההוא הלך

לא יודע לאן הוא הלךך אני זה אני: בן 35.5 פרוד כשלושה חודשים לאחר שנה ארוכה של ניסיון לשקם את הקשר עם אישתי אבא לילדה מקסימה בת שנה וחודשיים (הילדה גאון מיזיקלי
) גר כרגע עם אחותי והמשפחה שלה ובונה יחידת דיור בחצר שלהם (אני יגור בה שנה ויעבור) בהשכלה בעל תואר ראשון בכלכלה וניהול והנדסאי תעו"נ (ועוד כמה תעודות) עובד בבנית מערכות ישיבה לאנשים בעלי צרכים מיוחדים (כשכיר) תחביביב: -בעיקר אופניים שאיתם זז לכל מקום (גם מהוד השרון לשפיים פעם בשבוע) - טיולים בטבע כמה שיותר (צעדתי את שביל ישראל במלואו ברצף) - אומן בנשמה ויוצר בכל מני תחומים ובעיקר מפסל בשיש ואבן אהבה: כרגע לא נמצא במקום להתחיל משהו חדש אך בהחלט מעוניין בזוגיות ואהבה. מכירים את הפרסומת של הוט? אז אני רואה כל אחת כפוטנציאלית בשבילי אך, הפעם אני לא ממהר עיסוק נוסף: מאמן בתוכנית 'ביטוי עצמי ומנהיגות' של לנדמרק אדיוקישן המון האהב לכולכם

mr_lonely

New member
טוב....

הגיע התור שלי ? דומני שאני זקן חברי הפורום....לא ? 49, גרוש בהסכמה ובאושר, בהבנה ובאהבה קרוב לשנתיים 3 ילדים, הגדולה 19 וחצי בצבא, השניה בת 17, והצעיר בן 12. הייתי נשוי קרוב ל: 22 שנה. ( העתק + הדבק משרשור היכרות קודם, יש בטאג ליינס כמה שרשורים קודמים...תציצו....)

למעלה