סתום זה דוקא טוב מה שניכנס לא יוצא....
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 16/7/07 #103 מה זה משנה רק צריך לזכור שהקבוצות מחליפות חולצות בסוף המשחק
R rrredshay New member 16/7/07 #61 מתאים!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo13.gif אגב האייקונים.... גם כדורמיים הולך...
R rrredshay New member 16/7/07 #72 עזבי אותו, מה הוא מבין!!! ולמה שמת אייקון של פולניה??? בטח בגלל שהדגל של פולין אדום לבן...
נ נעה שבדרך New member 16/7/07 #75 יוווווווו איך הצחקת אותי עכשיו! תודה! האמת ש אני בעד מכבי באופן כללי לא יודעת למה כי אני אוהבת אותם בכדורסל.. טוב אני מודה - אני ניתנת להפשעה בנוגע לאהדה של קבוצת כדורגל אבל יאלה בוא נבוא בחולצה אדום צהוב ירוק? הולך? בשבילך...
יוווווווו איך הצחקת אותי עכשיו! תודה! האמת ש אני בעד מכבי באופן כללי לא יודעת למה כי אני אוהבת אותם בכדורסל.. טוב אני מודה - אני ניתנת להפשעה בנוגע לאהדה של קבוצת כדורגל אבל יאלה בוא נבוא בחולצה אדום צהוב ירוק? הולך? בשבילך...
R ramoni1 New member 16/7/07 #78 נועההההההההההההההה רק לא אדום בבקשהההההההההההההההה פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
ש שרשירית New member 16/7/07 #105 אומרים שצהוב זה השחור של הקיץ הזה צהוב שולטטטטט בכל חנות, בכל מקום, על כל אחת כמעט גמאני רצתי וקניתי לי חולצה צהובה מההמממתתת יש דברים שפשוט חייבים
אומרים שצהוב זה השחור של הקיץ הזה צהוב שולטטטטט בכל חנות, בכל מקום, על כל אחת כמעט גמאני רצתי וקניתי לי חולצה צהובה מההמממתתת יש דברים שפשוט חייבים
R rrredshay New member 16/7/07 #84 אדום!!!!!!! מה את מתרגשת מהצהוב הזה?... או שנתפשר על כחול ואז זה גם יתאים לך לעיניים