טוב אנשים

א פרסקי

New member
מאזניים-../images/Emo153.gif

הXית שלי היתה מאזניים ובמשך שלושה חודשים אמרתי לעצמי שאני לא מתקרב יותר למזל הזה אבל אחר כך הבנתי שאין קשר למזלות והיתה לי כימיה טובה איתה נו טוב יש גם כאלה ( מאזניים )

חחחחחח

תשמע יצאתי עם הרבה בנות עקרב למשל הן ממש לא דומות אחת לשנייה האהבה הראשונה שלי בחיים היתה תאומים בגיל 16 בשנים האחרונות הייתי עם עוד אחת תאומים ועכשיו גם בקשר עם אחת במזל תאומים שונות אחת מהשנייה בתכלית השינוי מעניין איזה מזל אני...

Bubble Girl 27

New member
אמממ הייתי מנחשת אבל זה קשה

אהה אני יודעת גדי גדי!
מההההההה מהההההההההההההה מההההההההההההההה מו אהה מהההההההההההההה

אתה.. אתה..

אתה בהחלט סיבה למסיבה
תפסיק לאיים ותתחיל לקיים. כמה אמרנו שכירות פה..? 1600 ש"ח

הי ! אני...../images/Emo39.gif

נעה - זה כבר ברור בת 32 יש לי ילדה אחת - אהבת חיי - בת שנתיים וטיפ טפה אנחנו גרות שתינו יחד - ממש שותפות לדירה -קרוב קרוב להוריי. פרודה כבר שנה וקצת - ממממממממממץה לגמור עם זה האור כבר קרוב. ובינתיים תקווה, אהבה ושאיפות מעלה מעלה.... אנחנו במרכז השרון. (היום מצב רוח לא משהו אבל יהיה בסדר)

חזרתי

על כוס
ו-
עזבתי את הבית בקיץ שעבר גרוש רשמית כ-3 חודשים גר במלון 5 כוכבים (כולל פנסיון מלא) 3 ילדים, הורים, אחים וכו'... 2 חתולים (לא שלי) שעוצרים ת'נשימה כשאני בסביבה 2
-אחד רישמי והשני לא
וכבר חגגתי 40
בילוי נעים

rrredshay

New member
מספר..

שי, כבר ילד גדול, עוד מעט 37 (מי אמר מאזניים?) גרוש כבר 4 שנים. יש לי 2 יורשים (לא שיש מה להוריש.. אבל אני אופטימי
) מתעסק בתחום המיחשוב, שכן של פלקה (שערי תקוה) 20 דקות מתל אביב. סיימתי לא מזמן קשר ארוך עם אהבה גדולה, וכרגע בהתאוששות. אוהב מפגשים וארועים חברתיים. חולה על כדורגל (על זה כבר נכתב באחד השירשורים..) ובכלל אוהב את החיים.

יאלה - בוא נארגן משחק לפורום שכולם יוציאו את

העצבים - כל אחד מסיבותיו הוא אני רוצה להיות שוער!!
(אין פה כדורגל אב לא נורא.....) נשעה בנים נגד בנות?איך שתרצו....

דווקא יש ../images/Emo86.gif

ויש גם
כל אחד יגיע עם החולצה של הקבוצה אותה הוא אוהד
בטוחה שרוצה להיות שוערת?

ברור רוח טובה! לפעמים נחמד להיות סתומה!../images/Emo35.gif

יאלה בואי ניהיה קצת סתומות ביחד...

למעלה