טוב אנשים

ועכשיו תורי

בת 34. גרושה מפברואר. אמא לילד בן 2.2 הכי מדהים בעולם!!!!!! כבר בלי טיטולים חודש! בלי קלטות,סיפורים וסירים פשוט ככה יום בהיר אחד הוא החליט. אה, וגם בלילה הוא כבר בלי. איזה ילד - מחונן או מה???זה בקצרה מתמצית את חיי - ההתלהבות האינסופית מהילד שלי! יש לי גם כלב שלאחר הפרידה "הוגלה" להורי כי אני עברתי לגור בבנין והוא צריך גינה. בע"ה אחזור לבית קרקע ואשיב אותו אילי . וכן, מחכה לפגוש את האחד........ לא מחפשת באופו אקטיבי אבל לגמרי מחכה .... מקווה שהוא קיים איפשהוא שם. נעים להכיר

navy123

New member
גמני מצטרף ../images/Emo98.gif

בן 33 גרוש מזה כשנתיים, עם שני
ים מקסימים בני 7 ו-9 , שאני מודה לאלוהים כל בוקר שקבלתי את הזכות להיות אבא שלהם. עד לאחרונה הייתי אב חד הורי במשרה מלאה אבל זה ישתנה עוד חודש, בתקווה שלטובת כולם. עובד במחקר בחברת הייטק בהרצליה. מתלבט כבר המון זמן בין גידול צ'נצ'ילה לכלב.... בסוף אני אחליט גם
אוהב את החיים, והם.... מחייכים אליי בביישנות חזרה
. יש לי ימבה תחביבים (כשאני מגיע אליהם ....) כמו ריקוד (סלסה), נגינה, בישול, רולרבליידס, פאזלים ועוד. פתוח לקשר, אבל לא עסוק בחיפוש מתמיד. כשזה מגיע - זה מגיע ומרגישים את זה

aviavram

New member
ואללה ברצינות היא הסכימה

אצלי מלחמת עולם על הגמד -כבר לא ממש גמד

Bubble Girl 27

New member
שכחת להגיד

חכם שנון מצחיק מתוק נשמה טובה ומלאך! מחכה לראות אותך בחמישי בלי התחמקויות... בנות זה זן נדיר הגבר הזה עוטו עליו במהירות לפני שייגמר!

רומנteaת

New member
עכשיו אני!

בת 24 גרושה כבר שנה + אחרי שלוש שנות טעות... אין ילדים. משתתפת בחוסר ההחלטיות שלך בעניין הילדים- אבל חושבת שבמקרים כאלה עדיף ככה. תמיד אפשר לעשות ילד בגיל 39 עם איזה חבר טוב, אם לא תהיה ברירה
שונאת צ'יטוס, מתה על חתולים, ואתמול החלטתי שהשנה אני רוצה לעשות צניחה חופשית.

רק שיר

New member
והנני

בת 33+, אמא לתאומים מדהימים, בן ובת שהם אהבת חיי
עובדת בתחום מ.אנוש, חלום חיי היה להיות פסיכולוגית והייתי עצלנית מדיי ללמוד לתואר שני ועכשיו אחרי הגירושין- 9 חוד' אחרי, מי יודע, כל אפשרויות פתוחות בפניי ואני גם מחפשת עיסוק חדש בתחום אחרי שנים רבות באותו הארגון. ואני גרושה כבר 9 חודשים שלמים וכל יום נוכחת לדעת עדכמה ההחלטה היתה החלטת חיי!

aviavram

New member
הכל 9 ? נולדתי ב 9 לאוגוסט התחתנתי ב 9 אולי ג

גם אתגרש ב 9 סתם מי רוצה להתגרש ?

aviavram

New member
על זה נאמר מודה אני לפניך

לא 9 מיליון מי חפש פה מיליונרים? http://redir.mivzakon.co.il/redir.aspx?id=5055

felka

New member
חייבים? טוב רגע אני רק אקום...

שמי סיבה ..... SEVA למי שחושב שאני סיבה למסיבה ואני אכן עוד מעט מחליף קידומת ל-30 - מיצה אין אלינו, השולטים בהיקום - מאזניים גרוש, פרוד כמעט שנה אבא לילדה שאני מאוהב באה... והיא איתי בכל מקום... לפחות בלב עבדתי עד היום כעצמאי והיום הולך לחתום על החוזה בסטראט אפ בת"א (חבל על המשכורת הראשונה ... הם יושבים בעזריאלי) גר באורנית - מקום מקסים למרות שפחות מקסים מחור מדהים של הלאה... אני בא אוהב .... ים, צלילה, הליכה, טיולים, ילדים (עם כל הגועל כמו שאמרת, לפחות הם בלי פוזה), סרטים, אוכל, טאקי... טוב בקיצור חוץ מבצל מבושל ומתוגן וחלב, שקר, קשה למצוא מה אני לא אוהב.... חיות - יש 3 - אני, כלב (לברודור מעורב שחור) וחתול שחור בלי חצי זנב. הורסים לי את הבית בהצלחה רבה ומעבידים אותי קשה. תחביבים - צלילה, צילום, ספרים, מוזיקה, לא מגדיר את המסגרות בחיים (גם תחביב) אהבה - נלקח ממני בכוח אבל אני יותר חזק ואנצח

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo99.gif חתול עם חצי זנב???

את זה אני חייבת לראות! ואתה אכן סיבה למסיבה פלק

Bubble Girl 27

New member
היי היי הייייייייי מייד לקרוא לסדר

כל המזלות הכפולים שוים עוגיה ומאזניים סבבה כי החבר מאזניים...

את צודקת! כל המזלות הכפולים שווים עוגיה.

אבל מאזניים שולטים!
תגיד לה פלקה...

למעלה