טוב אנשים

אגם גם

New member
טוב אנשים ../images/Emo69.gif

אני מנסה פה כבר מספר ימים להבין מי נגד מי, ואיכשהו - לא מצליחה כל כך לפענח אתכם.. אז אמנם אני הכי-לא-הטיפוס של "יאללה בואו נפתח שרשור היכרות ייפי-היי!!!
" (עם כוכבים ונצנוצים וכל זה) ובכל זאת, שניה, אני אבדוק שאף אחד לא מסתכל.... אפשר שרשור היכרות?
(דמיינו כוכבים ונצנוצים) ואני אתחיל. אגם גם (מיטב הקופירייטרים עובדים עבורי על מציאת ניק חלופי - אל תתרגלו.) בת 31 (עוד מספר חודשים 32... אלוהים שישמור..) פרודה.. לא גרושה עדיין בלי ילדים תודה לאל, מצד שני - אין לי ילדים, איזה באסה. אוהבת את החיים על אמת, למרות כל הגועל שנלווה אליהם לא מעט פעמים מעצבת גרפית, יצירתית בלב ובנשמה. יש לי בבית שלושה חתולים, ארבעה עציצים ושני צ'יטוס (נכון לרגע זה) עדיין רחוקה מלחפש את האחד.. אבל לגמרי יודעת שהוא שם. ספרו על עצמכם

רק בגלל שזו את...

מיצה נבים בת רגע ל-26 גרושה כבר חצי שנה בלי ילדים עם 2 חתולות רחוקה מלחפש את האחד- שהוא יחפש אותי... אני עייפה עכשיו

מתייצבת

שוב מתחילה מחדש - או בקיצור שמ"מ אני אהיה בת 33 בשבת (חבר'ה אולי די? נמאס לי להזכיר לכם על היום הולדת כל הזמן) יש לי שני בנים מדהימים בני 6 ורבע ל 3 אני גרושה חודשיים אבל פרודה מאוקטובר שעבר.

Rtitan

New member
טוב, רצית כוכבים?... הגעתי.

Rtitan, בן 42 (וצריך להתבגר...) פרוד, כבר לא מעט זמן, אבל בקרוב הסטטוס משתנה. שני ילדים - 10וחצי ו-4 וחצי, שהם המאסטרפיס של החיים שלי (ולא שלא היו לי כמה פרוייקטים אחרים מוצלחים). העיסוק שלי הוא... לא מהעולם הזה - אסטרופיסיקאי - מה שאומר שאני חי תמיד על איזה כוכב אחר ומדי פעם קופץ לביקור. אוהב לחשוב - על כל דבר, לקרוא כל דבר, ולהתבדח במכל מצב. אוהב מוסיקה מכל סוג כמעט, בעיקר רוק כבד, קלאסית ושירים עבריים. יש לי בבית המון ספרים כמה וכמה טיסני רדיו, חמישה חתולים שאימצו את החצר שלי כמשכנם הקבוע. ואבן זעירה ממאדים. מנסה לאחות לב מרוסק ממשהי שעברה בו בסערה (בלי קשר לפרידה מפרודתי)... ויודע שיום אחד, ניפגש - זו שתראה לי כוכבים ולא דרך הטלסקופ.

aviavram

New member
את ללא ספק צודקת

הוא שם הוא מחכה וכעט הכל תלוי בך תמצאי אותו עד 120 או אחרי למה את מחכה מי נגד מי דקארט יספר לך את כל התורה אהבתי את הכניסה

אני שרון, נעים מאוד../images/Emo20.gif

בת אוטוטו 33 (איך הזמן רץ כשנהנים
) גרה אי שם בצפון הארץ מגדלת באהבה שני בנים מקסימים - בן רבע לשבע
ובן רבע לחמש
עוסקת בהדרכת הנקה ועובדת כמתאמת פעולות חינוכיות והדרכה. מחפשת את האיש שיביא לי אהבה (סתם.. מחפשת מישהו שיהיה לי טוב איתו. אהבה - ברוך השם - לא חסר
)

א פרסקי

New member
א פרסקי

של אזה חברה? אולי אייעץ בן 33 פרוד + ילדה מקסימה בת 4.5 ( נראה לי שאני הפרוייקט שלה) יועץ תקשורת בחברת ISP לגבי חיות מחמד עד לפני חודש היו שני גוקים ושני עכברים ( והבנתי שיש עוד כמוני כאן)
לחפש את האחת.... מאמין שלא צריך לחפש צריך לפתוח את העיניים להוריד גבולות אולי זאת אחת השריטות שלי מכל הפרידה אבל בתוך תוכי כמה שאני רוצה שתהיה אחת יודע שבמערכת החיים המודרנית תהיה תחלופה כל כמה שנים (מקווה שלא אבל סטטיסטיקה בדרך כלל לא משקרת
)

Bubble Girl 27

New member
נו טוב

מיקמיק או מיקי או מיק או מייק איך שבא לכם רק לא...(רמי אתה יודע) בת 29 וחודש אימא לבונבון בן שלוש שבמקרה מאוד חולה עכשיו
גרה באיזור השרון הפלצני כאילו כזה... גרושה כבר יותר מחצי שנה תודה לאל עצמאית ובעלת חברה יוקרתית ואיכותית לזנות.. חחח סתם... חברת VIP מיוחדת. בימים אלו מחפשת משקיע לחברה ועסוקה מעל הראש אבל לא מידי בכדי לראות את כל התגובות ההזויות של אבי (תרגום פליז) ספונטנית עם חוש הומור וחוש חש (באמת אגב, פותחת בקפה וכו') אוהבת לצחוק ואוהבת את החיים מחפשת את האחד שיזיז לי את הלב ואת השחלה תוך כדי סקס (אה אופס גם את זה יש! כפרררררע על התימנים!) באופן כללי די מאושרת ומבסוטה מהחיים.... אין לי כלב אבל מאוד רוצה אז מי שיש לו שלחו אליי חסר משהו?

יוני יולי אוגוסט...

אני בת 29 וחודש... ביוני הייתה לי יומולדת, ביולי קבלתי גט, ובאוגוסט אצא לחופש..... פרודה מזה שנה, גרושה שבועיים, אמא לנסיכה שדומה לי קופי בת כמעט 3. אוהבת את החיים האלא "למרות" הכל ....ואת מירי מסיקה... ולגבי אהבה? כרגע בשלב של גמילה....

aviavram

New member
גמילה מאהבה ? אין דבר כזה

אולי רק דרך אהבה חדשה אם כבר קבלת גט למה לחכות לאוגוסט אפשר להכריז על 7 ימי משתה עכשיו? בת ה 3 גמולה ?

גמילה....

בדיוק הייתה לי שיחה על התמכרויות, אהבה זה סוג של התמכרות, היום אני מנסה לא להיות מכורה לכלום...משוקולד נגמלתי, מנסה גם מפחממות בכלל, יש עוד כמה התמכרויות, אני עובדת על זה......אז אני בגמילה..הבנת? והקטנה גמולה ברור כבר מגיל שנתיים.

aviavram

New member
אין שום טעם

בחיים ללא התמכרויות זה פשוט כמו אוכל בלי מלח אין בזה גם רע כשזה במינון הנכון העצמה לדעת מתי גלשת ולהתאהב מחדש באוגוסט ללא התמכרות ? שלא תעיזי חלילה לפספס כולן בוכות פה על הפרפרים בבטן שעפו

aviavram

New member
ואללה גם אני במלחיה- מקום ניטרלי ?

על העץ אין כזה בכל מקום למשהוא אינטרסים שמויים לפעמים אבל קיימים על אחת כמה וכמה בסיבוב השני יכול להיות כזה מסובך אלה אם 2 מוותרים וזורמים פה רק החשמל זורם

אני 27

New member
אני ......

כבר לא 27 ... אוטוטו בן 29 . גרוש מזה 3 שבועות ... פרוד כמעט שנה . ללא ילדים , עובד כשכיר , אחרי כמה שנים שההיתי בעל עסק . בעלי חיים .... דגים ... הרבה ... פינת השקט שלי ... אהבה .... אולי בעתיד .. לא מחפש אבל אם תבוא לא אסגור לה את הדלת ... משתדל להנות כמה שיותר אחרי שתקופת המבחנים הסתימה לה .. ( טוב ..לא בדיוק .. יש עוד אחד .. )

ramoni1

New member
אז גם אני

שמי רמי, גרוש כבר 5 שנים בחנוכה חוגג 6 שנים, יש לי ילד מתוק בן6 גר בר"ג מאושר מאוד , מחפש את האחת שתעשה לי את זה, ולא רק חיצונית במיקצועי הנדסאי חשמל, עובד בחברת באג'ט {חברה להשכרת רכב} בתפקיד מנהל אחזקה , על כול הסניפים בארץ, ומנהל תיק השקעות פרטי בבורסה שכחתי משהו...

למעלה