טוב אנשים תקשיבו....

• פותח הנושא 6565
  • פורסם בתאריך

6565

New member
טוב אנשים תקשיבו....

כדי שהפורוום לא ימות קודם כל צריך להפסיק עם שירשורים של תמונות של ג'סיקה!!! די כמה אפשר?! ודבר שני, צריך משחק או משהו לדבר עליו!....

AnGeLiNaBaBe

New member
איזה רשע!!

שעה וחצי עבדתי על זה!! וחוצמזה עכשיו שהסדרה נגמרה זה ידוע שיש רק שני כוכבים ממנה שעוד יש על מה לדבר עליהם וזה ג'סיקה וג'נסן אז לפני שיסגרו את הפורום ויפתחו אחד חדש רק של ג'סיקה מה אכפת לך שנשים תמונות? וחצמזה כתבתי כבר שצריך לשים תמונות -חדשות- ולהעלות עוד רעיונות כמו חידונים ומשחקים אז תשים לב גם לזה רציתי להעלות עוד שרשור הורדתי עוד 70 תמונות -חדשות- שלה אבל נראה לי שאני לא יעלה נשים כמה כל יום שלא תגידו שהפורום גוסס

anauis

New member
נצל"ש

שמתי קישור לשלוש קבצי rar עם מלא תמונות של ג'סיקה, אחד של 62 מגה ושל 28 ו 11 שהורדתי מביטורנט. כבר אין אותם בביטורנט אז שמתי אותם בקישור. יש שם גם בלופר של העונה הראשונה וזה באיכות יותר טובה מהבלופרים שבאתרים.ויש שם גם עטיפות של ה dvd של העונה השניה. מהירות ההורדה היא איטית ,במיוחד עם כמה יורידו ביחד. ועדיף להוריד תקבצים למחשב ואז להיכנס אליהם ולא לפתוח את זה ישר , כי אז המחשב יכול להיתקע.

anauis

New member
לא יכול להיות , זה עובד לי וגם אצל

חבר שלי. תנסה דרך התוכנה flashfxp אם אתה מכיר משמה זה חייב לעבוד לך.

Nitzan122

New member
אני בת

ואני לא מכירה את התוכנה הזאת אבל תודה בכל מקרה...

6565

New member
טוב סליחה לא התכוונתי לפגוע....

אני בכך הכל אומרת שזה אחלה שאתם שמים תמונות של ג'סיקה אבל כמה אפשר?... תשימו איזה 20-50 לא מאה.... אני יודעת שעבדתם על זה קשה בגלל שאתם רוצים להחיות את הפורום אבל אפשר לעשות עוד דברים חוץ מלשים איזה 300 תמונות של ג'סיקה אז ישר ולעניין-אל תעלבו!!

AnGeLiNaBaBe

New member
אז בוא נשמע רעיונות מה אפשר לעשות

כי הרי לא חשבנו על זה בכלל

חחחחחחחח *מתה על אנשים עם ציניות!*

צודקת מה! אם אתה כל כך חושב ששירשורים של ג'סיקה הם כל כך מיותרים אז אולי תעשה אתה משו?

kerenosha

New member
זהו../images/Emo70.gif

אושרי צודקת... טוב, אז יש לי שאלה... קראתי באיזה שרשור שמישהו מהסדרה הופיע ב"זינה" ואני מ=ת=ה על זינה אז, מי הופיע
ובתור מי

אממממ אני הייתי רואה זינה....

אבל זינה לא משודרת עכשיו נכון? וכשאני ראיתי אני לא זוכרת שום דמות שמשחקת שם...

ברודי

New member
זאק!!!!!

ויליאם גרגורי לי שמשחק את זאק בדארק אנג'ל משחק בזינה את.. וואי ברח לי השם :| מזמן לא ראיתי זינה. אממממ... וירג'יל! וואלה.. הבן של ג'וקסר ומג. יש תמונות בגלריה.

6565

New member
אוי באמת....

גאד איזה רגשניות... דווקא חשבתי על כמה משחקים אבל למה להתאמץ כי אני יודעת שאם אני יציע משחק אז אף אחד לא ימשיך אותו אז אל תגידו שיכול להיות שכן תמשיכו וזה וזה כי אני יודעת שאתם לא תמשיכו אז אין לי ממש סיבה להתחיל משחק... וסליחה אם העלבתי מישהו אה כן ודרך אגב, אני בת... לא שלמישהו אכפת...

kerenosha

New member
חחחחח...

אני ממש בעד משחקים אז באמת תציעי כמה
לא יזיק לפורום קצת רענון ודברים חדשים... הלוואי שהיה לי רעיון
אה ותודה, זה באמת זאק... אני זוכרת שזינה ניסתה לעצור אותו מלהרוג את הבת שלה אחרי שהבת שלה הרגה את אבא שלו...

למעלה