טוב אנשים, נושא רציני
אנשים, מה שאני רוצה לדבר איתכם זה נושא רציני אז תתיחסו גם ברצינות. טוב קודם כל אני אציג את עצמי. קוראים לי דולב אני בן 16 מקרית טבעון אני עורך סרטים וקליפים ופשוט כל פעם שאני שומע את אחד השירים של הדג נחש אני פשוט נדהם מהאיכות של הטקסטים ושל המוזיקה. אז ככה, השיר האהוב עליי הוא חליפות, וכל פעם שאני שומע את השיר, (אזהרת קיט'שיות בעוד 5 שניות
אני מרגיש ששאנן צועק לי שאני חייב לעשות משהו עם המצב. ומה שאני מציע זה להקים מין אירגון נוער, שייפגש לדיונים והרצאות על המצב, להפגנות, לפגישות בשביל עזרה לקהילה( צביעת בתים בשכונות עוני וכ'ו) עוד הרבה דברים ויהיה גם סתם בית בשביל נוער שבו יוכלו לדבר על סתם דברים. אז מה אני רוצה ממכם? אני בעצם עושה סקר שוק... מי ירצה לעזור לי עם הדבר הזה, מי ירצה להצטרף בתור חבר.. למה פניתי לפורום הדג נחש? כמה סיבות: א. אני כבר בערך חצי שנה שותף בפורום הזה בתור צופה, ואני רואה שהאנשים פה רציניים. ב. לפי דעתי כל מי ששומע הדג נחש לדעתי מן הסתם בן אדם שמעורב חברתית. ג. אפשר להגיד שההמנון של האירגון יהיה השיר חליפות. ובנוסף לזאת אני בשיתוף עם מי שיצטרף אכין קליפ לחליפות, שהוא בעצם ימשוך אנשים לאירגון. וזהו, אז אנשים, עכשיו אני רוצה לשמוע אותכם... מה אתם חושבים על זה, מי ירצה להצטרף ותנו לי גם סתם תגובות. נ.ב הפרוייקט הזה בתחילת דרכו לכן מי שיצטרף יעצב בעצם את האירגון. האירגון יהיה אירגון א- פוליטי ואירגון ללא מטרות רווח כמובן... ואיי זה היה ארוך... תודה על הקריאה, דולב ארבייטר icq:165736237 e-mail: [email protected]
אנשים, מה שאני רוצה לדבר איתכם זה נושא רציני אז תתיחסו גם ברצינות. טוב קודם כל אני אציג את עצמי. קוראים לי דולב אני בן 16 מקרית טבעון אני עורך סרטים וקליפים ופשוט כל פעם שאני שומע את אחד השירים של הדג נחש אני פשוט נדהם מהאיכות של הטקסטים ושל המוזיקה. אז ככה, השיר האהוב עליי הוא חליפות, וכל פעם שאני שומע את השיר, (אזהרת קיט'שיות בעוד 5 שניות