טוב אנשים, נושא רציני

dol4

New member
טוב אנשים, נושא רציני

אנשים, מה שאני רוצה לדבר איתכם זה נושא רציני אז תתיחסו גם ברצינות. טוב קודם כל אני אציג את עצמי. קוראים לי דולב אני בן 16 מקרית טבעון אני עורך סרטים וקליפים ופשוט כל פעם שאני שומע את אחד השירים של הדג נחש אני פשוט נדהם מהאיכות של הטקסטים ושל המוזיקה. אז ככה, השיר האהוב עליי הוא חליפות, וכל פעם שאני שומע את השיר, (אזהרת קיט'שיות בעוד 5 שניות:) אני מרגיש ששאנן צועק לי שאני חייב לעשות משהו עם המצב. ומה שאני מציע זה להקים מין אירגון נוער, שייפגש לדיונים והרצאות על המצב, להפגנות, לפגישות בשביל עזרה לקהילה( צביעת בתים בשכונות עוני וכ'ו) עוד הרבה דברים ויהיה גם סתם בית בשביל נוער שבו יוכלו לדבר על סתם דברים. אז מה אני רוצה ממכם? אני בעצם עושה סקר שוק... מי ירצה לעזור לי עם הדבר הזה, מי ירצה להצטרף בתור חבר.. למה פניתי לפורום הדג נחש? כמה סיבות: א. אני כבר בערך חצי שנה שותף בפורום הזה בתור צופה, ואני רואה שהאנשים פה רציניים. ב. לפי דעתי כל מי ששומע הדג נחש לדעתי מן הסתם בן אדם שמעורב חברתית. ג. אפשר להגיד שההמנון של האירגון יהיה השיר חליפות. ובנוסף לזאת אני בשיתוף עם מי שיצטרף אכין קליפ לחליפות, שהוא בעצם ימשוך אנשים לאירגון. וזהו, אז אנשים, עכשיו אני רוצה לשמוע אותכם... מה אתם חושבים על זה, מי ירצה להצטרף ותנו לי גם סתם תגובות. נ.ב הפרוייקט הזה בתחילת דרכו לכן מי שיצטרף יעצב בעצם את האירגון. האירגון יהיה אירגון א- פוליטי ואירגון ללא מטרות רווח כמובן... ואיי זה היה ארוך... תודה על הקריאה, דולב ארבייטר icq:165736237 e-mail: [email protected]

שמע אחי

הרעיון שהעלת הוא גדול ומפוצץ אבל...יש כבר מלא אירגונים כאלה ואחרים שעוסקים בנושאים האלה. אני מציע לך להצטרף לאיזה אירגון כזה.

FunkyGiraffe

New member
לאוו דווקא...

יש את הארגון של פסטיבל בשקל שהוא מעין עמותה שעוסק בדיוק במה שהוא הזכיר למעלה רק שלא יוצא לו להיות פעיל במועדים שהם לא אפריל-מאי-יוני בשנה מסויימת

טיפקסית

New member
דולב כמה מסר חזק בהודעה אחת תודה

ראשית תן לי לברכך בברוך הבא לפורומינו. שנית אני אישית נמצאת בתנועת נוער מזה שש שנים יצא להיות מעורבת בפעולות רבות למיניהן כולל הפגנות כולל סמינרים, מפגשים עם תנועות נוער. אני במידה ואוכל אשמח ליטול חלק כאשר יהיה לי זמן בין בגרות זו לאחרת [ויש לי שמונה כאלה השנה כך שזמן לא יהיה לי הרבה אך אשתדל] אני חושבת שהרעיון שלך מבורך, קיימים מספר אירגוני נוער העוסקים בנושאים אלו מעורבות חברתית ואשר יוזמים פעילות קהילתית ותורמים. כאשר יהיה לי זמן בין בחינות הבגרות אשמח להיות מיודעת לגבי הפעילות של התנועה שיזמת, לצערי אני גרה במקום רחוק בצפון הארץ ואין לי אפשרות רבה להגיע לאיזור מרכז הארץ, אך אשתדל מדי פעם בפעם להגיע לפעילויות יש לי כמה וכמה הצעות לפעילויות אפרט לך יותר באייסיקיו תודה רבה שהגעת והיקלטות מהירה

dol4

New member
טוב קודם כל תודה על התגובות

והופתעתי לטובה :) מממ.., עכשיו אני חושב שהסברתי את עצמי קצת לא טוב לגביי הכיוון של האירגון כפי שאני רואה אותו. אז מי שלא זוכר\יודע השיר מדבר על זה שצריכים לצאת מהאדישות והאפטיות שאנחנו שרויים בה ומוזכרות שורות כמו: "המעגל הזה חייב להישבר, החליפות איבדו מזמן את הזכות לדבר...", "רק האנשים יכולים לייצר אפיק אחר", והשורה הכי חשובה ומשמעותית: "זה יכול לקרות רק יחד לא איש איש לעצמו" אז בעצם המטרה של האירגון כפי שאני רואה אותה (כל אחד יכול לראות מטרה אחרת ולהביא את האירגון אליה, בגלל זה אני אומר שכדי שתשתתפו) היא בעצם לעורר את האנשים, ולגרום להם למחות כי מגיע לנו עתיד יותר טוב. ולמה אני לא מסתפק במחאה שיש היום, מחאות כמו ועידת העשוקים...? כי זאת מחאה שבאה רק מהכיוון של אנשים שאין להם בכלל... אני רוצה שהמחאה תבוא מאנשים שיש להם, גם כדי לעזור לכאלו שאין להם כי בעצם האנשים שיש להם הם בעלי הכוח ההשפעה. וגם כי המצב כרגע הוא לא יציב, זה שהיום יש לך מספיק כסף כדי לחיות לא אומר שמחר יהיה לך כסף בשביל לחם... אז זהו, תמשיכו להגיב נ.ב sorry קצת קשה לי להביע את עצמי בכתב...

טיפקסית

New member
דולב כנס

ראשית תיקון לדבריך ועידת העשוקים משתתפים בה גם אנשים שיש להם ונמאס להם מהמצב שהמדינה שלנו לא שווה [ומשתתפים בה גם אנשים שיש להם כל מה שרצו בחיים] שנית כדי להתחיל בפעילות של התנועה אתה יכול לנסות וליצור קשר עם ראשי עמותות חברתיות, גופים בחרתיים [אני אישית ממליצה כמו שעידו אמר על עמותת פסטיבל בשקל שאני בטוחה שתסכים להירתם לעסק] אני חושבת שטוב מי שכמוך מחליט שמספיק חשוב לו לקום ולשבור את מעגל הזבל למשל בלא פראיירים יש המון פסימיות כששאנן אומר "הייתי בהלוויה וגם הלכתי אליו באבל אבל גדול עליי לשבור את מעגל הזבל" אני אישית אהיה מוכנה לסייע כאשר יהיה לי זמן ואשמח להירתם ולעזור לך אני חושבת שטוב תעשה אם תיזום פגישה של כל מי שרוצה להשתתף במקום כלשהו להיפגש ותבהירו את רצונותיכם ואת המטרות ואת כיוון הפעולה. אם אוכל אשמח גם להגיע לאחת כזו תמשיך לעדכן לגבי פעילות קודם כל הצעד הבא זה לבנות לעצמך את המצע ואת נייר העמדה מה אתה מתכוון לעשות במסגרת הזו, מה המטרות והרצונות שלך, במה היית רוצה להתמקד

ק ר ח

New member
אני מעריך אותך על המחשבה אבל....

"לפי דעתי כל מי ששומע הדג נחש לדעתי מן הסתם בן אדם שמעורב חברתית" הכללה טיפשית-זה כמו שתגיד שכל מי ששומע מרילין מנסון הוא מטורף,או כל מי ששומע עיברי לידר הומו,אם אני שומע את הדג נחש זה לא אומר שאני מעורב חברתית,WTF?

chen2408

New member
הייתי מצטרפת אבל בטוח בצבא לא יהיה

לי זמן ואפשרות... :/

למעלה