טוב אנשים....משחק....

lori4

New member
לא....

כי אף-פעם אני לא טורחת לזכור מה שהדמיות אומרות, מצידי הן פשוט אומרות את מה שהן אומרת וסיימנו.

lori4

New member
אלו ציטוטים לא?

תמיד הייתי בדעה שאמורים לצטט אותם, מילה במילה. אבל זה לא יעבוד כי אני זוכרת את הרעיון הכללי של הפרק לא מה שהם אומרים, כלומר מה שקרה.

lori4

New member
אבל בכל מקרה אני עדין חושבת שזה

רעיון טוב למשחק.

meytar

New member
קצת דיג'ימונים מוכרים

עונה ראשונה: גרימון שותף של טאי, גרורומון-מאט, אנג'מון-טי קיי, איקקומון-ג'ו, בירדרומון-סורה, טנטומון-איזי, פיאדמון, דוימון, אטמון, ליאומון. אבל נראה לי שעדיף לא להסתבך גם אם דיג'ימונים.

Digi Lista

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo98.gif

לא הצגת את עצמך ככה שאני לא יודעת אם את נשארת או שאת מהמציצנים שנעלמים אחרי הודעה,אבל אני שמחה שהצטרפת ומקווה שתישתלבי,תיהני,לא תעלמי אחרי הודעה אחת ותרגישי כמו ב
אני לשירותך בכול מה שתירצי

meytar

New member
ממממ...לא ממש בטוחה...

כלומר בעבר דיג'ימון יותר עניין אותי, במקרה גיליתי את הפורום הזה, אז קראתי לאחי הקטן, כי הוא ממש אוהב דיג'ימון, והצטרפנו למשחק של אורנית. (אגב- משחק חמוד). זה הכל, ותודה רבה!

../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif ו../images/Emo92.gif

את רואה ליסטי,אני תורמת!חח... את בטוח תהני כאן מיתר,זה אחלה פורום,יש כאן אנשים ממש מקסימים ומצחיקים ומקוריים וחמודים,והמנהלת כאן ממש מגניבה.

Digi Lista

New member
...

לגביי האנשים אני מסכימה במאה אחוז,לגביי המנהלת הרבה פחות...אבל היא במילא לא בדיוק הצטרפה אז...

אה,ואני צריכה להתייעץ איתכם

בקשר למשהו: אחרי שמגלים אתכם,אתם מעוניינים שאני אשלח לכם דמות חדשה במקום?

Light woman

New member
כן כי ככה אפשר להצחיק יותר אנשים^^

אולי אני אעשה את כל הדיג'ימונים? יש לי דיג'מון שאני מתה לצטט בר המון זמן ואני יודעת לחקות את המשפט מזה טוב... בוא נראה אם מישהו יודע:[ "אני קופאת מקור!" צימצם לכם את האפשרויות... בגלל שבקושי יש דיג'ימוניות... אבל לא לזרוק סתם! אם מישהו יודע, שיגיד באיזה עונה ובאיזה הקשר!

למעלה