טוב אנשים....משחק....

טוב אנשים....משחק....

החלטתי שמעכשיו אני מראה כאן יותר נוכחות,זה די קשה לי כי אני ממש לא מכירה את הסדרה אבל אני עושה מאמצים. ועכשיו,המשחק: אז המשחק הזה הוא מעין משחק תפקידים.נראה לי שאני המצאתי אותו בעצמי.הוא הצליח לא רע בשני פורומים,ולכן יש לו סיכויים טובים גם להצליח כאן. אבל בשביל זה אתם צריכים לעזור לי קצת כי אני לא מכירה את הסדרה.... אז מי מתנדב לכתוב לי את השמות של כל הדמויות בדיג'ימון?בינתיים אני יודעת שיש: מאט סורה קארי אממ ואת כל השאר שכחתי..... אז אם בבקשה תעזרו לי אני אשמח.ובבקשה רק דמויות אמיתיות,לא מומצאות,כי אני לא מבחינה ביניהן. ועכשיו,אחרי כל ההקדמה הארוכה,אני אסביר מהו המשחק בעצם: אחרי שתהיה לי רשימה של כל הדמויות בדיג'ימון,אני אבקש מכל מי שמעוניין להשתתף במשחק ישלח לי מסר. אחרי שמספיק אנשים ישלחו לי מסר אני אשלח לכל מי ששלח לי מסר דמות. כל אחד זוכר את הדמות שלו ולא מספר לאף אחד איזו דמות הוא.רק הוא ואני יודעים את זה. ואז מתחילים במשחק:כל אחד נותן ציטוט של הדמות שלו וכל שאר הפורום מנסה לנחש מי זה. המנצח->מי שאף אחד לא גילה אותו או זה שגילו אותו אחרון. כולם משחקים ביחד,אין כאן תורות. טוב נו,יש שאלות?מה דעתכם?אשמח לקבל תגובות....

star_female

New member
רשימת דמויות:

(כולם דיג'יגולים אלא אם כן רשום אחרת) עונה 1: מאט, טאי, סורה, מימי, ג'ו, איזי, קארי וטיקיי. הערות: מאט וטיקיי אחים, קארי וטאי אחים. קארי וטיקיי קטנים מכולם ב-3-4 שנים. עונה 2: קארי, טיקיי, יולי, קודי, דיוויס וקן. הערות: העונה השנייה מתרחשת 3/4 שנים (תלוי לפי איזו גרסה) אחרי הראשונה. קודי צעיר בשנתיים-שלוש מכולם. ג'ון- אחותו הגדולה של דיוויס, פאנגירל ומאוהבת במאט. עונה 3: ריקה, הנרי, טאקאטו, סוזי, קאזו, קנטה וג'רי. (אם שכחתי מישהו תגידו לי ^^; ). הערות: סוזי אחותו הקטנה של הנרי. עונה 4: (גם מהעונה הזאת? אני ארשום רק את מי שראינו בינתיים) קוג'י, טאקוייה, זואי, טומי וג'יי פי.

Digi Lista

New member
מה עם הדיג'ימונים?...

אם כי כאן אנחנו עלולים להסתבך לאללה כי...

../images/Emo51.gif לך!

עכשיו כל מי שמעוניין לשחק שישלח לי מסר בבקשה. ואולי באמת עדיף בלי דיג'ימונים,שלא נסתבך................

Digi Lista

New member
לא רשמת את מייקל וריו...

אבל זה בסדר הם לא חיוניים במיוחד(מייקל הוא דמות שבקושי מופיעה וריו סתם מעצבן)...

star_female

New member
ידעתי ששכחתי מישהו מטיימרס..

אורנית, תוסיפי את ריו לעונה השלישית. ^^; (מייקל לא נחשב, בקושי רואים אותו 2 פרקים כל העונה.. ואת לא רוצה להתחיל עם דיג'יגורלים בינלאומיים כי זה לא יגמר..)

אה,טוב.אז תודה לך!

טוב כל מי שרוצה להשתתף עדיין יכול לשלוח לי מסר,אף על פי שהמשחק כבר התחיל.רק רציתי להבהיר את זה...

Digi Lista

New member
ומה עם איי ומאקו?...

למרות שגם אותם הייתי מורידה בקלות-אימפמון
הדיג'ימון עם הקול הכי שטיחי שייך לי כמובן(יש לנו אפילו התמזגות דיגיטלית לאימפסטטנמון),הם סתם קטנים ועדיף שישחקו באתר של ערוץ 'הופ' קטנטנים אם ממש משעמם להם... אבל הם בכול זאת קיימים ולא רשמת אותם(בטח מהסיבות שפירטתי...)

חח טוב....

תודה רבה לשתיכן!זה מספיק לי בינתיים,אם אני אצטרך עוד דמויות אני אבקש.בסדר? עכשיו,מי מעוניין להשתתף?

אה טוב.לא חשוב.

מי עוד מעוניין להשתתף? טוב,כל מי שמעוניין שישלח לי מסר בבקשה.פשוט ככל שתשלחו יותר מהר ככה גם המשחק יתחיל יותר מהר....

טוב לא משנה כבר החזרתי לך מסר....

והמשחק מתחיל ברגע זה! אז כל מי שמשתתף->אתם יכולים להתחיל בציטוטים עכשיו.

למעלה