טוב! אנשים יקירים שלי

BaBa LiVe

New member
טוב! אנשים יקירים שלי

אני הולך! נמאס לי מאלאניס.... היא עושה טובה שהיא חיה :) אני אשוב...בקרוב אוהב אתכם אנשים

AlanisJunkie

New member
להתראות...../images/Emo13.gif

לכולנו נמאס מדי פעם מאלאניס, כי מה לעשות, בניגוד לבריטני ושות', היא לא טורחת לשחרר אלבום כל חצי שנה. בכל אופן, תחזור כמה שיותר מהר.

Rוית

New member
../images/Emo6.gif איזה עוד פורום היה מגיב ככה?!

תחזור בקרוב רן, אנחנו פה!

BaBa LiVe

New member
תראו!

שאמרתי שאני הולך! התכוונתי "אני מתוסכל!!" אני בניגוד אליכם... מכיר את אלאניס רק מהרגע שהנדס קלין יצא (תתפלאו!) ועד עכשיו היה לי ממש מגניב! יצאו שני דיסקים! היא הופיעה... ועכשיו (משהו שאתם מאוד רגילים אליו אני מאמין!) נאדה! חודשים שלא שומעים על האשה...אה כן! היא תיפגש עם הדלאי למה! מעניין ת'סבתא! קיצר מבינים אותי?? אני צריך להתגבר על המשבר! והתספורת שלה לא עוזרת לי! חחח ואני בהחלט אוהב כאן את כולם :) יוסי ורוית, הרשו לי לומר כמה מילים טובות!! עליכם... קיצר אתם עושים אחלה עבודה!! אולי נחזיר את הטרוויה? על הימים עברו בשביל שאנחנו לא נשתעמם??

avivs

New member
חודשיים?

תסלח לי על החיוך שעל פניי. תנסה שנתיים בלי חדשות רציניות. אבל אני מבין אותך, גם לי היה קשה בתור מעריץ של מדונה (האתר שלה מתעדכן חמישה פעמים ביום) להעריץ זמרת שלא בדיוק עושה הרבה פרוייקטים ומדברים עליה הרבה. אז ביי בינתייים, תהנה מהחופשה וניפגש עוד איזה חודש חודשיים שהשיר החדש ישודר non stop בmtv.

j u n k

New member
רן -מתוק

אני אוהבת אותך, אבל הרשה לי לצעוק עליך, מה זה החרטא הזה?! בתור מעריצה עתיקה של אלאניס חיכיתי גם 3 שנים בלי שהיא צייצה, היא לא חיה בשביל המעריצים שלה היא עושה מוזיקה שבא ממקום אחר והוא בטח לא הכיס שלה (ואני חלילה לא מרחמת על הכיס שלה), מה זה חודשיים? זה כלום!! אתה נהנה מהמוזיקה? אז סתום את הפה, מי מוציא דברים בחודשיים...פחחח מה שכן אתה משעשע
קיצר, אם אתה בקטע של לחזור יום אחד, אתה מוזמן להיות מוכן נפשית גם לשנים של שקט. זהו נגמרו הצעקות, עברתי למצב של שקט נפשי- נשיקות תחזור במהרה.

Rוית

New member
אני בעד..

קחו יוזמה, תתחילו שוב את הטריוויה, בכיף!

מבין אותך לאללה

בתוך אחד שחיכה בערך שלוש שנים עד שurs יצא! אבל אני רק חייב לציין לטובת אלאניס שיחסית הפעם היא די מהירה! תחשבו על זה אחרי jlp היא נעלמה לשנתיים שלומות אבל בלי שום חדשות ובלי שום הופעות (עזבו אותכם משני הופעות אקוסטית ממש בתחילת 97) אני חושב שאלאניס באמת משתדלת שלא לאכזב אותנו ומה לעשות זה לוקח זמן! אבל שמע רן תעשה מה בראש שלך אבל רק תבטיח שתחזור מהר!!!

BaBa LiVe

New member
אתם רואים שעצוב?

22 שעות לא נכתבה הודעה בפורום ): זה לא עצוב לכם.?? אנחנו צריכים להחיות אותו!

j u n k

New member
פחחח

אל תשכח שמדובר פה באישה אחת- שאם כל הכבוד לפורום הצנוע שלנו, תפקידה הוא לא לספק לנו חדשות טריות כל יום להנאתנו הצרופה ,אז די עם הגישה השלילית. אני מדברת פה אני חושבת בשם כולם , כשאני אומרת שחווינו משברי אלאניס מדי פעם, וזה בסדר ומובן הטובים שביננו גם חזרו מהר מאוד
אם בראש שלכם להחיות עם איזה משחק טריוייה חביב אז אתם מוזמנים.

למעלה