טוב אנשים! הקשבה!

.Mr. Wizard

New member
טוב אנשים! הקשבה!

אני ממש ממש מתחיל להתעצבן על הפורום הזה. שימו לב שהשם שלו הוא : ``כלי נגינה`` לא ``גיטרות חשמליות``... כאחד שהוא בור בגיטרות, ומנגן דווקא על סקסופון ופסנתר, אני מוצא את הפורום הזה משעמם לחלוטין, אז במקום לבזבז את הזמן שלי ולבדוק אם יש הודה קשורה לנושא, תחליפו את השם של הפורום. אישית, נמאס לי מכל הדיבורים על ה``פנדרים RG`` והחרטה האחר. גיטרה הוא לא כלי הנגינה היחיד בעולם, לידעתכם יש גם כלי הקשה וכלי נשיפה ואפילו כאלה שמשלבים. לתשומת לבכם. Wiz.

לא מדברים כאן רק על גיטרות

אין לי בעיה לספק לך לא מעט לינקים על כלים אחרים. אם אתה מנגן על כלי אתה מוזמן לכתוב. רק תכתוב בשפה יפה ולא כמו הפתיחה של ההודעה הזאת.

.Mr. Wizard

New member
מבקש מחילה

אם פגעתי במישהו, במטוטא ממכם, סילחו לי. אני פשוט בא לכאן לבדוק מה קורה וחוזר מאוכזב. כל היום גיטרות. פשוט ציינתי שאם הביקוש לגיטרות נרחב כל כך, אולי עדיף לפתוח לו חדר משלו. ליוותי את הפורום הזה ממתי שהוא נפתח, אבל הייתי מה שנקרא ``שותף סמוי``. הייתי חייב להגיד משהו. כבר התחלתי לפחד שכל המדינה גיטריסטית אחת מזורג.. סליחה ומחילה. אין לי כלום נגדכם. :) רק תנסו למשוך קהל קצת שונה. WIZ

Meddle

New member
אם יש לך משהו להגיד שזה לא על

גיטרות אז תפרסם, אף אחד לא עוצר אותך

untitled

New member
תראה, אתה צודק במובן מסויים

אבל זה לא בגלל שמשתתפים בו רק גיטריסטים בכוונה, זה פשוט שיותר אנשים מנגנים על גיטרה. לא ניגנתי אף פעם על סקסופון בפראט או על כל כלי נשפיה אחר בכלל (אולי חללית בגן) ולכן אני לא יודע, אבל אני משער (השדערה) בלבד שסקסופון ז\ה כלי יותר מסובף שפחות נממשכים אליו. אז בכדי לשתף אותנו פשוט אתה צריך להתחיל לכתוב אם אתה לא תכתוב על כלים אחרים אף אחד לא יעשה זאת במקומך

צודק חלקית

אבל גיטרה זה כלי נפוץ ומה לעשות יצא שרוב האנשים שכותבים כאן מנגנים על גיטרה אבל יש גם סקספונים ואורגניסטים וכו... פשוט תכתוב הודעות על זה ונדבר גם על זה...הלא כן?

wiz

New member
תקשיב אתה !..... סתם, צוחק....

אני לא רואה פה שום מניעה לכתוב על כלים שונים, ולא רק על גיטרות. היו כמה הודעות על סקסופונים ופסנתרים, ואתם (הנגנים, כמובן) משתלבים מאוד יפה בנוף של הפורום... אבל, מה לעשות שיש הרבה גיטריסטים, אם שאלות שקשורות לכלים שלהם ??? בשביל זה יש את הפורומים האלה, כדי לערוך דיונים ולעזור לאחרים שצריכים המלצות, תשובות לשאלות, או סתם פידבק.... ככה לפחות אני רואה את זה. אז כמו שאף אחד לא אומר לך על מה לכתוב ועל מה לא, אל תהיה קיצוני ותעשה הכללות. אני למשל מנגן קצת אל פסנתר ואורגן, ובעיקר על גיטרה, אבל אוהב לשמוע על נגנים אחרים, ולקרוא הודעות שעוסקות בכלים אחרים, כי בסה``כ, אנחנו מדברים על מוזיקה, שאנחנו פשוט מבטאים בכלים שונים... חוצמזה, אם אתה רוצה לכתוב על הסקסופון שלך, תכתוב. תאמין לי שאנשים יקראו ויגיבו. ותן צ`אנס גם לגיטרות, אולי פעם אפילו תעשה איזה שינוי בכיוון, ותעבור לכלי הזה. נ.ב למה השם שלך מזכיר לי את שלי ?! B-p

.Mr. Wizard

New member
תקשיב אתה!... (ההמשך)

אני לא מנסה לחקות את השם שלך קוסם, אבל כנראה כדאי שאני אתחיל לחתום בשם המלא שלי... אנשים עוד יתבלבלו.... סתם, מזכרת מימי diablo העליזים בבאטל נט... בכל אופן, כמו שראית, אכן יצאתי בהודעה, ואם בא לך להגיב, אתה מוזמן. כמוך אני מנגן גם על פסנתר ואורגן, אבל לא ברמה משהו. אולי הייתי חריף מדי. אחרי הכל! כולנו יוצרים הרמוניה בעזרת הכלים שלנו... (האאמממממ.... איפה המדיטציה?...) ובקשר לצאנס שצריך לתת?... 5 מחברי הטובים אשפי גיטרות, אז אני דיי קרוב לנושא... חלקם אפילו בלהקות. כל הפרל ג`אם ואלה... יאללה! נקווה שייצא משהו מהיציאה מהארון הזאת....

למעלה