טוב אנשושים כנסו

Dani my love

New member
טוב אנשושים כנסו

אני יודעת שזה לא הכי קשור לפורום הזה.. אבל אני פשוט לא אוהבת אחרים ומתה על כולכם פה... אז רציתי לשאול: ''מה גורם לכם אושר?''
 

AsHtOn GiRl 3

New member
אמממממ../images/Emo26.gif

לגלות תמונות חדשות של אשטון
לראות את פבלו ומריצה מתנשקים
לגלות שקיבלתי ציון טוב במבחן
לשמוע את קולו של דאנקן
 

axnholic

New member
הרבה

חופשות, שינה, הרבה שינה, עוד קצת חופשות ומסתבר שגם 120 בפיזיקה זה לא רע (תשתחוו!). מוזיקה, סרט טוב, ספר טוב, תוכנית טלוויזיה טובה, שיעור חופשי טוב ושינה טובה. ג'אנק פוד (אני לא שמן, יש לי עצמות גדולות), ללכת למכון כושר ואז לחשוב שהורדת יותר מקלוריה, ולנמנם בין שינה לשינה. סה"כ יש עוד הרבה דברים אבל אין לי כוח לפרט אני חייב ללכת לישון.
 
אני../images/Emo11.gif

לשמוע שירים של עברי לידר
לשיר
לשמוע שמישהו/מישהי חושבים עלי ואוהבים אותי
לעבוד/למתוח אנשים
או לעצבן אנשים
חחח אני רעה
להתחיל לצחוק עד שכואבת לי הבטן
וזיהו....
 

mor kutcher

New member
חזרתייי!!!כמה דברים-

1.שרונוששששששששש!!!!לא הייתי פה המון זמן ולא ידעתי שהייתה לך יומולדת!!!!
אז המון מזל טובבבבבבבב!!!!! והלוואי שתיפגשי את אשטון ביום מן הימים!!!!!!!לאב יוווו!!!!
2.הפינה תחזור עוד שבוע.........לא היה לי זמן-מבחניםםם, אז שבוע הבא. 3.מממממ...מה גורם לי אושר??? לישון-והרבה, חופש ארוך, לגלות שאשטון/ג'ניפר אניסטון מצטלמים למגזין, לשמוע על פרוייקטים חדשים של הקאסט, לגלות ששני כוכבים שאני אוהבת ישחקו באותו סרט, לשמוע חדשות עסיסיות, לנהל שיחות רציניות עם אנשים שאכפת לי מהם, לצחוק ממש חזק, בדיחות פרטיות, לשמוע שאומרים עליי דברים נחמדים כשאני לא נמצאת בחדר............. ביי אנשים!!!
 
למעלה