טוב אני שם לזה סוף!

טוב אני שם לזה סוף!

כן כן שם...אני בן...סתם באתי להסתלבט עליכם שכולכם פה פקצים שאוהבים ארחת כמו מאיה בוסקילה...יאק...בקיצור היה מצחיק אנני חצי מת...אני וכל שאר האנשים זה לא אותו אחד אני פשוט נקרע מכמות הטימטום שלכם!!!! טוב זהו...אתם יכולים למחוק את זה

ואתה כזה מפגר...

לך לך שאני לא יעלה עלייך יא מגעיל אחד
אתה יודע מה אתה?? חצוף
פשוט חצוף
לך לך לפורום אוהבי טמטום + מפגר לא נותר לי אלה להגיד: שלום ולא להתראות!!

תרגיעי

אני קראתי כאן מהבצד ונשפכתי מצחוק זה סה"כ היה לשעשע. כאילו פאק את בת 3? צחק איתך. לא סוף העולם.

אותנו

ואותי לפחות זה בכלל לא שיעשע...
אני בת 3
מתוק, תוסיף 10 ותגיע לגיל שלי... אני מבינה שאתה עדיין לא יודע בת כמה אני אז אני בת 13 ואם אתה עדיין חושב שזה לשעשע אז... שיבושם לך

דפוקקקקקקקקקקקק

תעוף מפה בטיל יחתיכת סתוםםםםםםםםם איך את יכול לעשות דברים כאלה יאללה קישטה תטוס מפה!!!!!!!!!!!!!

מפגררר טיפשששששש

את בעצמךך פקצההההההה יאלה תעוף לי מהפרצוף ומהררררר ישמןןןןןןן ידובוןןן ינעל מסריחההההההההההה תשתוקק כברררררררר

ביפפפפפפפפפפפפפפ

אמא'שךך יאקקקקקקקקקקקקקקקקק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולדיעתךךךך אין לנו כמות טימטוםם והיחד שיש לו כמות יותר נכון וואחדד כמות טימטוםםם זה אתה!!!!!!!!!! אז קדימה תתחףף לי מהפרצוףףףףףףףףףףף ומהר!!!!!!!!!!!! תיזהרררררררררררררררר ממניייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טוב די

אז העירו בפני כמה אנשים מפורומים אחדים...הבנתי שהתנהגתי לא יפה ואני ממש ממש מצטער...סה"כ קצת השתעשתי עם עוד 2 אנשים...בכל זאת אני מבקש סליחה...יותר אני לא מתכוון להכנס לפורום שלכם...זהו Have a nice day

למעלה