טוב, אני רשמית בחו"ל

CountDust

New member
בהחלט גזענות. גועל נפש ../images/Emo31.gif

אם אתה מודע לכך שזאת גזענות, במקום להתנצל עדיף להמנע מזה לחלוטין...

tals56

New member
אני יודע שזאתי גזענות טוטלית אבל

אני יודע שזה יגיע מתישהוא שיתווכחו איתי שהרמת חיים בארץ נמוכה בגלל הערבים - אז כבר עדיף להגיד את זה מלכתחילה - כמובן שישראלי יהודי יגיד את זה כי יש לו להאשים רק אותם אבל למעשה זה ממש לא רק אנחנו,לפני כמה ימים איזה אחד מבוסניה והרצגובינה שאל אותי מאיפה אני ואמרתי לו שמישראל (טוב הוא כבר ידע כי רשום ליד השם שלי IL) והוא שאל אותי איך המצב בארץ ועניתי לו ושאלתי אותו גם למה והוא אמר שגם הם סובלים מערבים. וגם לא מעט צרפתים,אנגלים,גרמנים מתלוננים על זה.

gbarnoy

New member
כאשר יהודים מזכירים גזענות

הדבר שבעיני הוא בין המגוחכים בתבל, חוץ מסנדביץ' ריבת תות, הוא כאשר יהודים מדברים על גזענות. לא משנה אם בעד או נגד, כאשר העם אשר המושג "גזענות" פחות או יותר הומצא לגביו משליך את אותן הדיעות שחושבים עליו על עם אחר... זה יוצא די מביך. כאשר אחד ממכם מזכיר כמה אנשים שונאים את הערבים, אני מסוגל לשלש את כמות האנשים ששונאים את היהודים. למה? למה לא? רוצים דוגמא? www.stormfront.org אתר מאוד חביב שמחזיק בכ-60,000 ניאונאצים מרחבי תבל אשר אוהבים, מתים למעשה, לדבר עלינו ועל שאר החבר'ה הלא-לבנים.

tals56

New member
סבלנו גזענות,אנחנו סובלים גזענות

היינו גזענים,עכשיו אנחנו גזענים ונהיה גזענים - אין מה לעשות ככה העולם בנוי ושום דבר לא ישנה את זה.

Tenguy

New member
תהנה מהחופש, מגיע לך לנוח והרבה ../images/Emo13.gif

בגלל לו"ז בעבודה - אני אטוס לחו"ל רק בסוף אוקטובר (אוסטרליה ופיג'י..... יש !!! ), הייתי רוצה לעזור לארגן עוד מפגש פורום עד אז...

jonbaum

New member
ואו!

אני הייתי פעם בפיג'י - גן עדן עלי אדמות. מקום מדהים ומעניין, אנשים מעניינים (ומשעשעים ביותר). יכול להיות שלא תרצה לצאת משם.

tals56

New member
ורק אני נשאר בארץ =\

טוב אולי אני טס באמצע אוגוסט ואיפה זה ליובליאנה?

ToHrU

New member
יווו בועז - נסיעה טובה!!!!

מקווה שתראה את זה למרות כל ההודעות המסומסות :) ענת ואני נשתדל לעבוד על מפגש הפורום הבא (תחזיק אצבעות שבאמת נצליח . . . חבר'ה - רעיונות למקום/פעילויות אלינו!!!! אריגטו!!!!

למעלה