תוך 4 ימים!!!! 2 חתונות!! 1-בר מיצווה!! יומולדת של אישתו הפוסטמית של איזה חבר!!! מה עושים?? איך? למה זה מגיע לי?... איך יוצאים מיזה ונשארים בסדר?? (גוגי קרוע לגזרים)
שלוש אפשרויות : 1. להגיע ולהיות נחמד (מה שבלתי אפשרי מבחינתך) 2. להגיע ולהתחפף באיזה תירוץ עלוב (מה שבטח יסגיר את כוונותיך הזדוניות) 3. לחטוף ``שפעת`` (לדעתי הכי רלוונטי)
לשחק אותה נופל במדרגות!! לעטוף רגל במליות תחבושות אלסטיות!! ללכת ליד שרה ולהשאיל קביים !! ולא רק שאני יוצא בסדר...עוד ירחמו עלי... שבועיים רצוף אני אשחק אותה כמה שאני בבעסה שלא יכלתי להגיע!! תגידדד ...זה רעיון שפוי?
אתה יכול להיות שפוי? תעשה לי טובה ביום שאתה תוכרז כשפוי אני עושה הסבה מקצועית עזוב אותך משבירת רגלים אנחנו בעונת מעבר , אביב, פריחה , עניינים מה יותר קלאסי מאיזו שפעת או וירוס נחמד
נתחי פילה איכותיים לטגן בחמאה 3 דק` מכל צד לכבות האש , לשפוך חצי כוס ברנדי על הבשר ולהדליק (האש תכבה לבד ) להכניס את הבשר לתנור חם (רק כדי שלא יתקרר) ולמחבת עם כל הנוזלים להוסיף שתי כוסות יין אדום (עדיף ``מרלו``) ועוד 50 גרם חמאה לבשל עד שחצי מהכמות תתאדה , להוציא הבשר לשפוך עליו הרוטב בתיאבון
אתה רציני עם כל הארוחות גורמה שאתה כותב לנו כאן? אני משוגעת על בישולים כאלו,בסטייק הבא שלך אני מביאה יין! והדבר שהכי משגע אותי באופו אישי... זה גבר במטבח.... מה אכלת ליד הפילה? וואו נעשתי רעבה....רצה להכין לי טוסט . ביי