טוב, אני רוצה לשפוך

דיא

New member
את לא יודעת כמה אני מעריצה אותך

וגם כמה אני מודה לך על מה שכתבת. אני שמחה ללמוד ממך, למרות שאני נהנית מהקשיים שלך. כן, אני רוצה המלצה על כל מה שתוכלי להמליץ לי. ומקווה עבור שתינו שהפתרון יהיה מהיר וטוב, ובקרוב נתחיל להנות מפירות המלחמות שלנו. ויקירתי, תודה על שאת מפציעה לכאן בשבילי, אני אסירת תודה וגם שמחה לראותך.

אםדניאל

New member
קראתי את ההודעה שלך מיד אחרי שכתבת

וחיפשתי מיליםחכמות. אז כנראה שאין לי. שתדעי שאני כאן להקשיב ואת יכולה לפרוק וצעוק ושמוח ומה שתרצי.

סינטה1

New member
דיא יקרה ../images/Emo201.gif

נשמע לא פשוט כל ההתמודדות הזאת. אני רק יכולה לחזק אותך ולהגיד, שבעזרת טיפולים היום אפשר מאוד לקדם את בועז ואני בטוחה שהשמיים הם הגבול. עד אז, חיבוק חזק על התקופה הקשה הזאת. את אמא נהדרת ובועז ועידית זכו.

שלומית76

New member
אוי דיא!

אין לי הרבה דברים חכמים לומר לך בנושא, אבל אני רוצה לשלוח לך חיבוק חזק ולומר שאני מתעודדת מקריאת התגובות כאן שמלמדות שיש מה לעשות בעניין ושרואים תוצאות. אני מתפללת בשבילכם שתמצאו את מי שיכול לטפל ולקדם אותו ושלא תצטרכו לטפל באופן פרטי. ובעיקר שההתמודדות הזו תהיה הרבה יותר קלה מאיך שהיא נשמעת כיום. חיבוקים.

נאשא

New member
וואי דיא

אני ממש לא יודעת מה לומר. רוצה לשאול מה זה גן שפתי אם את יודעת להסביר. אני רק יודעת איזו לביאה עומדת לפני, וההתמודדות שלך עם הכל נשמעת קשה אך כזו שתניב פירות, ובעז שלך זכה לאמא מדהימה. כולם אומרים פה כמה עידית שלך מדהימנית לא פחות מאחיה היפיוף, ואני כבר מתה לראות את זה. זהו יקירתי, מילים ריקות קצת. מקווה רק שהעננה תוסר מהר ושתרגישי יותר בטוחה במה שקורה לכם.

ברבי28

New member
דיא יקרה

בטוב - זכיתי לצפות שלשום ... ואכן היא 100% אושר צרוף לגבי הרע - אולי זה הזמן לעצור לטפל קצת בעצמך ... ולגבי המלחיץ והמבלבל - לא יכולה כ"כ לייעץ, אבל בטוחה שיהיה בסדר, סה"כ בועז נולד לאמא הכי נכונה בשבילו, איך תצליחי להתמודד? אני בטוחה שתעשי את זה הכי טוב שאפשר

רונאסטל

New member
מציצה פה לרגע

מהצד של האמהות הנאבקות. רציתי לשאול אם עשו לו בדיקת שמיעה רצינית? אם לא, זה הדבר הראשון שהייתי עושה.

למעלה