טוב... אני צריכה עזרה...

rai kijimoto

New member
טוב... אני צריכה עזרה...

אני אספראת הכל מהתחלה כי ככה חברה שלי יעצה לי לעשות: אז פעם ניסיתי לעשות "העברת מחשבות" עם חברות שלי. זה הלך די טוב היא נסתה להעביר אלי מספרים והצלחתי לקבל אותם, כמעט אף פעם לא טעיתי עברנו אפילו לצורות, וצדקתי כמעט ב-100 אחוז, היה ברור שזה לא פוקס. היא די נבהלה מזה אז היא החליטה שהיא לא רוצה יותר. אחרי זה אמא שלי שמעה שסיפרתי לה והיא עשתה את זה איתי, שוב צדקתי. לאט לאט היא נסתה לנסות להעביר לי תחושות, להפעתי זה עבד. ראיתי אור כשעצמתי עיניים ראיתי צורות, הרגשתי קור חום ורגשות. די שמחתי מזה עד שהתחלתי לראות צורות פתאום בלי כוונה, ראיתי המון דברים, לא ניסיתי להדחיק כי זה די סקרן אותי והיה נחמד, אחרי זה זה הדרדר, התחלתי לשמוע קולות ובלילות ראיתי דברים גם בלי שעצמתי עיניים, דמויות של דוממים של בני אדם, היו תחושות שמסתכלים עליך, ראיתי שמסתכלים עלי! איש אחד, דמות זה היה ברור מאוד עם הבעות, תווי פנים והכל,הוא היה שם כל הזמן,במקום הכי חשוך.במזדרון. זה התחיל להעיק עלי, והתחיל להפחיד אותי, לפני זה גם ראיתי אותיות אנגליות, חיפשתי את הפירוש במילון אבל זה לא עזר, זה גם היה ברור. ועכשיו אין לי מושג מה לעשות כי זה קורה כל הזמן! בזמן האחרון אני גם יודעת מה חברות שלי כותבות במסנג'ר בלי להכנס לשיחה, וזה לא כי אני מכירה אותם, הם חברות מהאינטרנט! אני רוצה לחשוב שזה מיקרי אבל אני לא יכלה! בבקשה תגידו לי אם אתם יכולים לעזור, זה חשוב! (דרך אגב, כששיחקתי משחק עם קוביות אני פשוט הרגשתי את היד שלי מתחממת וביקשתי במספרים (זה שתי קוביות) וזה נתן את אותם מספרים בדיוק, ולא פעם או שתיים אלה כמה פעמים ברצף אני לא יודעת אם זה קשור אבל אחרי שהתלבתטי החלטתי להוסיף גם את זה) זה ממש מתחיל להפחיד אותי!

Dark faith

New member
מה שקורה איתך,

לא ממש קשור ברובו לנושא "רוחות והעולם הבא"....יותר קשור לתחום אחר במיסטיקה...מה שאני כן יכולה לייעץ לך...לזה להתחיל לשלוט ביכולות שלך באמצעות מדיטציה. מה שאני חושבת שקורה, שפיתחת את זה מהר מדי, ללא שליטה...ומה שקורה עכשיו זה שהיכולות שלך פשוט התעצמו מעבר ליכולת שלך לקלוט אותם.

rai kijimoto

New member
נממממ

לפעמים זה נחמד אבל לפעמים לא... היה לי פעם חלום ובו פשוט ראיתי תמונה בצבע של קלף ובתמונה היה חנות שהחלון שלה היה מנופץ, ומחוץ לחנות ישבו שני אנשים בת ובן, אחד שותה תה והשניה אוכלת עוגה זאת פשוט הייתה תמונה בלי כלום (זאת היית חנות צילום). למחרת באתי ליסוע לסבא וסבתא שלי ואני רואה את חנות הצילום שבפינה מנופצת, הרסיסים באותם מקומות כמו בחלום יושבים שני אנשים אשא שאוכלת עוגה ואיש ששותה תה מחוץ לחנות וכששאלתי התברר שזה קרה בלילה שבו חלמתי את החלום. לפעמים זה מטריד... אני פשוט לא שולטת בזה...

rai kijimoto

New member
לא.

אני לא יכולה אם זה לא באותו רגע ואם אתה לא מנסה להעביר אותו אלי, ניסיתי את זה לפי ספר.... אני לא חושבת שזה יעבוד ככה...

אגיד לך מה

יש אנשים שנולדים עם כל מני יכולות- תקשור, ראיית נולד וכד'. בד"כ אם אדם ניחן ביכולת מיוחדת, לוקח שנים רבות עד שיכולת זו יוצאת לאור, לאחר שהאדם עבר תהליך של התבגרות פיזית ונפשית, בד"כ גילאי ה-30 פלוס אפילו. ייתכן שניחנת ביכולת מסויימת, שהייתה אמורה לבוא לידי ביטוי בשלב מאוחר הרבה יותר בחייך, ואיכשהו לחצת על ה"מתג" שגרם לזה לפרוץ עכשיו- בגלל שאינך מוכנה עדיין, אינך מסוגלת לשלוט בזה ולהבין את זה לעומק. אם את רצינית בדברייך, עצתי לך שתחפשי בגוגל על סדנאות ואנשים שקשורים בנושא של תלפטיה וראיית נולד, חפשי מישהו שיוכל להכווין אותך ולעזור לך.

למעלה