טוב...אני צריכה עזרה

Agnetta

New member
טוב...אני צריכה עזרה

מסעדה ליום שישי הקרוב, משהו באזור ת"א-הרצליה. משהו אנין טעם, יאפי, מעוצב וכל הסופרלאטיבים מהסוג הזה. בשביל לחגוג יום הולדת. אז אני מחכה להמלצות...(רק לא בסגנון של גיליס, בבקשה) תודה מראש

liti

New member
דרושים פרטים נוספים

איזה סוג אוכל אתם מעדיפים? מה אתם לא אוכלים? באיזה מסעדות כבר הייתם (כדי לחסוך לנו בהמלצות)? כמה אנשים תהיו? מחיר לאדם? ו-
כמובן!

Agnetta

New member
כבר מספקת פרטים...

תראי, בשרים כבדים ואוכל תאילנדי נימאס לי כבר. סושי זה נחמד, אבל בסופו של דבר די חד-גווני עם כל הוריאציות. איטלקי - זה תמיד הבייבי שלי היה...
יכול להיות גם צרפתי לא כבד, יכול להיות פיוז'ון, יכול להיות ספרדי, או משהו אותנטי. (הכוונה לא אוכל מזרחי). מסעדות דגים גם כן הולך - למרות שאת ג'קו ודומיהם כבר די חרשנו. מחיר - שיהיה סביר, אבל אם שווה אפשר גם טיפה יקר. (טוב בלי הגזמה) ארוחה זוגית - זה אמור להיות, בשעות הערב. ותודה על ה

Chewbacca

New member
שני מקומות אפשריים

רפאל - המלצות על רפאל אפשר למצוא בפורום בהמוניהם רומנטית, יאפית, מסוגננת ומומלצת אם כי יכולה להיות לא זולה. קלואליס - נמצאת בר"ג ואמורה להיות מצויינת, נחשבת לאחת המסעדות הטובות בארץ אבל שוב, לא זולה.

גידי42

New member
עוד 2 מקומות מומלצים

מנטה ריי אחרי הדולפינריום לפני יפו. בויה שפך הירקון נמל ת"א.

meravbr

New member
מה פתאום המלך דוד????

דן פנורמה! המלון הצבעוני מבחוץ (היצירה של אגם).

liti

New member
../images/Emo47.gif המלך דוד

מלון, או מגדל, whatever דן פנורמה נמצא ברח' קויפמן 10, ודן נמצא בירקון 99.

גידי42

New member
לא המלך דוד ולא דן פנורמה

אלא מלון דן ת"א. במגדל הדירות הסמוך למלון. הכניסה היא לא דרך לובי המלון אלא אחת אחרי (או לפני) תלוי מאיזה כיוון באים.

meravbr

New member
נכון דן ת"א. דן פנורמה הוא ליד

דייויד אינטרקונטיננטל מול הדולפינריום.

meravbr

New member
ואנחנו דווקא תמיד חונים בחניון של

המלון ונכנסים דרך הלובי ... יש גם משם כניסה. בעלי אומר שהעיצוב של הלובי תמיד מושך אותו אחורה לשנות ה- 70... דרך אגב, ביום שני חגגנו 7 שנות נישואין וביקרנו שם. היה טוב ועוד מעט נראה לי שאכתוב משהו בנושא...

גידי42

New member
ע"פ ההלכה אחרי שבע שנים

באה שנת שמיטה, לא? בכל מקרה מזל טוב ושפע שנים מאושרות יחדו.

gershon17

New member
אני מצליח לחשוב על שתיים

יש את פת-קואה, עם אוכל סיני משובח (למרות שיש מנות שקצת פחות טובות מהשאר, אי אפשר ממש לטעות בה). גם נעים לשבת בה בערב, אפלולי אבל לא חשוך. מנגד יש את בלה ונציה, עם המנה האיטלקית הכי מופלאה בארץ - פנה עם נתחי פילה, שמנת וגרגרי פלפל. מ ד ה י מ ה. לא אכלתי שם כבר שנה ומשהו, אבל לאורך שנים הם שמרו על רמה די טובה, והמנה הזו כל פעם פוגעת בול. רק אל תעשו את הטעות שאח שלי עשה, שלקח בדיוק את אותה המנה רק ברוטב עגבניות.

gershon17

New member
אוי, לא שמתי לב

שרשמת אזור ת"א-הרצליה. חשבתי שהתכוונת להרצליה בלבד. בתל-אביב יש עוד המון אפשרויות, שכבר התחילו לספר לך עליהן מעלי.

liti

New member
בקישור הבא ../images/Emo26.gif

תוכלי לאתר ביקורות שנרשמו בפורום על המסעדות שהוזכרו, ולהיעזר בהם.

למעלה