טוב.. אני צריך עצה..

RedRose

New member
טוב.. אני צריך עצה..

קודם כל.. המחשב שלי, או יותר נכון המודם, החליט לא לעבוד פתאום.. אז שבוע בערך לא היה לי אינטרטנט.. אבל עכשיו יש לי אז אני יכול להמשיך לרשום.. בכל אופן, אז אני צריך עצה.. כדי לי לעשות פסיכומטרי עכשיו, כאילו שאני עולה לכיתה י"ב? לדעתי זה רעיון ממש טוב, אבל אני לא בטוח. כאילו, זה עולה רק 1300 שקל בערך (במקום 3000 אחרי צבא..), יש לי חצי שנה פנויה שאני מסיים צבא, זה יחסוך לי הרבה מאמץ.. אבל, הרי עוד מעט מבטלים את הפסיכו, אז יכול להיות שעד שאני אלך לאוניברסיטה לא יהיה צריך פסיכו, ואז זה אומר שסתם השקעתי עכשיו. כאילו, זה נראה לי רעיון די טוב, אבל אני לא בטוח.. ובגלל שיש פה הרבה מאוד אנשים בני 20+ אני מניח שהם מבינים בזה יותר ממני.. אז בכל אופן, תגידו מה אתם חושבים.

אני עשיתי

פסיכו בי"ב, וראיתי אנשים שנאבקו בו בצבא ואחרי הצבא. אני חושב שעדיף לעשות אותו מוקדם, כן יבטלו או לא יבטלו. עצה שלי - תעשה בי"ב.

kosh

New member
זה לא משנה הרבה

אני עשיתי גם לפני יב´ וזה טוב בשביל לדעת מה זה. עדיין לא ביטלו את זה וגם כשיבטלו זה עדיין טוב שעשית. חוץ מזה לגבי חיילים זה לא נכון יש מבצעים לחיילים משתחררים אז זה לא משנה. יש כאלו שאומרים שדווקא עדיף אחרי צבא כי אז המוח שלך רייק מדברים ואמנם מלמדים אותך מהתחלה אבל אז יותר קל לזכור את מה שמלמדים אותך בלי שזה מתנגש עם הדברים שלומדים בבית ספר. לסיכום כדי לעשות אבל תקח בחשבון שאתה אולי תעשה שוב. אולי אחרי צבא תרצה לטייל ולעבוד ואז הפסיכומטרי שעשית ביב´ לא יהיה טוב.יש הרבה שיקולים. kosh we are gray

MARMELAD

New member
עד שיבטלו אלוהים גדול

ובכל אופן כשאתה תגיע לאוניברסיטה אני עדיין מאמין שפסיכו יעזור לך להתקבל בקלות (אם תצליח כמובן)... יאללה, נצל את הזמן שלך ולך ללמוד. דווקא אחלא (אם אני הייתי עושה את זה כשהייתי בן 18 לא הייתי צריך לחשוב על זה היום)

haiv האחד

New member
תראה רד רוז, הפסיכומטרי אכן מבוטל

החל מעוד שנה אבל .... אתה צריך ציונים ממש גבוהים באנגלית מתמטיקה ולשון כך שאם אתה משיג ציונים מעל ל- 90 בשלושת המקצועות הנ"ל לא תהיה לך בעיה לקבל ציון טוב בפסיכומטרי, מה גם שמסתכלים על ציון טוב בפסיכומטרי בעין הרבה יותר טובה . לסיכום,הפסיכומטרי יבוטל אבל בדיקת הידע שלך תהיה אותה בדיקה. "אותה הגברת בשינוי אדרת" אז שיהיה לך בהצלחה !!!

זורבבל

New member
באופן חד משמעי התשובה היא לעשות

1. אתה עדיין בראש של לימודים וחשיבה. הצבא נוטה לייבש את המוח ואחר כך יהיה לך יותר קשה לחזור למוד עבודה תקין ולהזכר בכל מיני שטויות. 2. גם אם הפסיכומטרי יבוטל כבחינת חובה הוא יוותר כבחינת רשות לצורך שיפור סיכויי הקבלה. בהחלט לא יזיק. 3. יש לך חצי שנה פנויה, אז למה לא? שבת שלום, זורו

RedRose

New member
לדעתי הפסיכו כבר בוטל בחובה

לקבלה.. אני נוטה לעשות אותו עכשיו.. כאילו, גם תהיה לי חצי שנה פנויה, עכשיו, זה חצי שנה שבא אני אשפר מתמטיקה.. (אני עושה 3 יחידות.. ואני אשפר ל-5.. אני מאוד מקווה של- 5...) אז במקום שנה תפוסה זה יהיה רק חצי שנה, ובחצי בשני אני אוכל לעבוד.. חברים שלי אמרו לי שזה לחץ בגלל כל הבגריות, אבל שראיתי את התאריך הבנתי שזה לא סיפור, כי הפסיכו יהיה בתחילת אוקטובר, שזה תחילת השנה אז לא יהיה לי לחץ גדול של מבחנים רציניים.. חוץ מזה, יהיה לי ממוצע סופי של 80+-, שזה בינוני, והפסיכו יכול מאוד לעזור לממוצע שלי באוניברסיטה, בהנחה שאני אלמד מה שאני רוצה ללמוד עכשיו. כן.. נראה לי שאני אעשה את הפסיכו עכשיו.. מה גם, שזה בעזריאלי.. :) רק שזה יתנגש לי בעבודה.. אבל לא נורא..

ELP

New member
לפי מה שאמרו לי..

באוניברסיטת תל-אביב וחיפה הפסיכודאלי מתבטל רק עוד שנתיים...

למעלה