טוב אני צריך עזרה

Asaf055

New member
טוב אני צריך עזרה

מתכננים להרוס לנו את המקום שאני וחברים שלי נוסעים בו על סקייט השקענו במקום בנינו דברים וזה לא מפריע לאף אחד ואף פעם לא היתלוננו עלינו אין לנו מקום אחר ליסוע בו (הובטח סקייט פארק אבל אתם יודעים..עד שהעירייה זזה...) אם אנכנו נוסעים ברחובות מעיפים אותנו ממקומות כי אנכנו הוריסים להם את הרכוש שלהם יש את הקראוון של הפועלים כבר בתחילת הגיבעה והיום היה שם בשעה 4 וחצי ישיבה של כל מיני אנשי עירייה שלא נתנו לנו להקשיב למה שמדובר שם מה אפשר לעשות כדי שלא יפרקו לנו את המקום בישביל ליבנות שם בית ספר?

Zombit4Ever

New member
וואי נראה ממש יפה

אבל נראה לי שבגלל שזה מוגדר כשטח של עירייה אין מצב שישאירו אותו אם מתכוונים לבנות עליו בית ספר תחשבי על זה מהצד של העירייה או בי"ס למאות ילדים או אולם סקייט ל50 ילד מקסימום וגם לא בפיקוח !

NYMets Man

New member
לצערי אני לא חושב שיש לכם סיכוי :\

אתם לא בעלי המקום בשום צורה שהיא, למען האמת אתם די פולשים... אלא אם כן זה שטח ציבורי, לא יודע בכל אופן כל עוד זה לא שייך לכם (מה שסביר להניח, נכון) אין לכם הרבה סיכוי... איפה זה, אגב?

Asaf055

New member
זה בגן יונתן

חלק רצו לשמר את המקום כאתר היסטורי חלק רצו לעשות שם אמפי טאטרון ולפני כמה זמן הבנו שיהיה שם בית ספר חדש המקום הזה נטוש כבר 8 שנים אני מקווה שזה ישאר עד שיהיה סקייט פארק חדש או עד שאני יתגייס חחח חוץ מזה, זה עם קורת גג ! זה נגד גשם בנוסף זה יתרון אדיר כל החורף שעבר היינו שם וגם עכשיו ניהיה

למה לשפץ כ"כ את גן יונתן :(

כל הילדות שלי עברה בגן הזה (אני גרה ליד גן יונתן כבר 10 שנים)..אני אוהבת אותו כמו שהוא....

Ana1 9

New member
אנשים תחליטו

עד שפ"ת מחליטה בטובה לשפץ משהו ולייפות, שזה אירוע נדיר ביותר, יש טענות?

enterclick

New member
בשביל זה יש את הפרוייקט שלי.

כותב ההודעה. אתה יכול לפנות אלי במסנג'ר [email protected]. או פה בהודעות אישיות. אני יעזור לך. חלק מהפרוייקט שלי קשור לכאלה דברים.

enterclick

New member
זה פרוייקט מיוחד אם תעברי לעמוד הבא

זה פרוייקט מיוחד. אם תעברי לעמוד הבא תוכלי ליראות קצת מידע אליו. ואם את רוצה יותר מידע אז המסנג'ר שלי- [email protected] או פה במסרים אישיים.

enterclick

New member
זה פרוייקט מיוחד אם תעברי לעמוד הבא

זה פרוייקט מיוחד. אם תעברי לעמוד הבא תוכלי ליראות קצת מידע אליו. ואם את רוצה יותר מידע אז המסנג'ר שלי- [email protected] או פה במסרים אישיים.

היי

זה אם אני לא טועה השטח של קיבוץ גבעת השלושה המקורי, שהיה חדר אוכל של הקיבוץ. המקום נחמד, חבל שיהרסו אותו... מילא, היה עדיף אם היו עושים שם מסעדה נחמדה או בית קפה, וזה היה מושך חבר'ה לבוא לשם...
חבל שהורסים את המקום...

funkygirll

New member
חחח ידעתי שהמקום מוכר לי...

זה בבית-כנסת הישן הזה שנמצא ליד גן יונתן. באמת רוצים לבנות שם בי"ס? מה הקטע יש את בית "יד לבנים" שנמצא במרחק הליכה של כמה דקות משם /:

Asaf055

New member
לא בית כנסת

זה היה חדר אוכל של בית אבות וכן זה ישכך לגבעת השלושה

למעלה